Azoospermie - cap 17 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Nusy, imi pare tare rau. Am ramas fara cuvinte, nici nu pot sa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

Nusy imi pare fff rau pt. ce ti s-a intamplat. Capul sus si curaj. O data si o data o sa apara soarele si pe strada noastra.

Pisix, ce tot spui acolo? Vreau sa fi optimista. Nu mai gandi negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

Pisix, am zis ca vei fi acestui capitol si asa trebuie sa fie.
Ai inteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzza spune:

nusy, imi pare nespus de rau de ceea ce ti s-a intamplat.cuvintele sunt de prisos. o sa reiei lupta si cum s-a intamplat o data sa fii graviduta, se va mai intampla. curaj. este nedrept, intr-adevar.intr-o buna zi ne vom vedea poate si noi visul implinit. nici la noi situatia nu a mers prea bine, caci pe langa astenospermia sotului, mai am si eu tot felul de probleme,una ar fi menstruatia foarte neregulata (dereglare hormonala) si ciclurile anovulatorii.nu stiu ce sa fac, caci am fost la 2 doctorite si niciuna nu mi-a dat tratamnet pt deregalrea menstruala. va pup pe toate. succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

nusy nu pot sa cred!! Chiar tu spuneai ca ti se parea ca este cel mai greu sa rama insarcinata, nu sa ducu sarcina. De ce te temi de aia nu scapi! Of! Nici ni ma pot gandi ce este in sufletul tau! Imi pare atat de rau!
pisix nu vreau doar sa te incurajez dar eu cand am ramas gravi. am avut simptome ca de menstruatie si chiar am spus colegelor la serviciu ca "trebuie sa imi vina". Simptomele sunt similare si se mentin in primele saptamani.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

pisix - eu credeam ca te-ai dus in vacanta ca sa nu mai ai timp sa te examinezi non stop.... acu sa nu stai iar cu ochii in chilotei sa vezi ce se intampla acolo..... pisoii au treaba.... si ai auzit ce a spus anes.... poate o fi un semn, nu crezi?

dalailana - daca poti sa faci asa ceva, tu stii cel mai bine..... eu nu cred ca as putea sa ascund asa ceva sotului meu... el e primul care afla daca se intampla sa se dea un tip la mine.... cum sa nu-i spun mai multe... dar cum sa-i spun? stii draga, m-am gandit sa ma duc cu altul, ce sa fac daca tu nu poti? oricat de frumos as spune-o el tot asa ar gandi...... si scenariul asta nu are in vedere faptul ca poate donatorul chiar ar putea sa-mi placa..... deci lucrurile s-ar putea complica..... sau poate ca donatorul va dori sa nu fie doar un simplu donator..... poate chiar va dori sa fie tata......
ei, scenarii multe pot fi.... dar astea sunt cele care ma impiedica pe mine sa ma gandesc ca donatorul ales in acest fel ar fi o solutie ok pt mine personal.... nu mai spun pt sot..... pe de alta parte nici varianta unui donator despre care nu stiu nimic nu e tocmai ok.....
dar cum varianta IAD inca nu o analizez acum in detaliu, las aceste scenarii pt cand voi recurge din nou la IAD (poate nici nu va mai fi cazul )
bytzi - mie si acum imi vine sa rad de ce mi s-a intamplat la IAD-uri.. cred ca am mai povestit fetelor de aici, dar hai sa mai spun inca odata.... la primul IAD dupa ce a adus moisa sperma si eu stateam linistita pe masa, si o intreb cum arata donatorul, vbrajitoarea imi spune: e blond cu ochi albastri, ca sotul.... (oare ca sotul cui, ca al meu nu prea corespunde descrierii..... )
la al doilea IAD, tot asa stateam si asteptma linistita sa se produca evenimentul si cum incercam sa ma relaxez, nu stiu de ce mi-a venit mie in gand sa-mi indrept privirea catre geam, ca si asa era deschis (al doilea IAD s-a intamplat in sala unde de reg se fac eco).. si uitandu-ma asa pe geam vad ca pe acoretisul cladirii de langa era un nene care repara ceva acolo..... si era destul de aproape..... si eu incercam sa-mi educ vointa si sa-mi spun ca nu e acolo nimeni si ca tre sa stau relaxata si cuminte daca vreau sa se intample ceva...
la al treilea iad nu am avut parte de vrajitoare, ca era plecata, si a venit dascalescu... super doamna.... numai ca am stat de dimineata de la 8-9 (parca) pana pe la 14.00 (parca, posibil sa mai exagerez un pic, nu mai tin minte exact... oricum am asteptat mult, mult de tot.... si mai erau si alte tipe care facea IA si ma intrebau unde e sotul, a plecat dupa ce a recoltat, iar al meu nici macar nu era in bucuresti....)...
acum nu facem nik, decat urmam tratamente naturiste, ne relaxam, ne strangem puterile ca la anul tre sa vina barza si la noi.....ca daca nu vine ma duc eu sa fugaresc toate berzele din tarile calde catre romanica noastra......

pe toate fetele

anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Vrembebe hai ca mai facut sa rad...sigur nu ai povestit caci eu am citit tot tot tot din urma si tineam minte(si acum ma rad cu nenea de pe acoperis),dar de ce ai facut cu Moisa ?nu ai facut cu Bucur daca erai la ea?...eu le-am facut cu Niculescu doar ultima am facut-o cu Moisa caci Niculescu se grabea ,dar tot timpul le faceam dupa ce se certau antai amundoi(nu stiu nu prea se sufereau).

Pisix -DD ajuta ,avem nevoie de un impuls dupa cele antamplate cu Nusyca
yoana ti-a trecut raceala
Mikisor
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Stiti cumva daca problemE cu tiroida pot fi cauza de infertilitate masculina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Moniland in cazul nostru infertilitatea masculina are legatura cu tiroida. Sotul are hipotiroidie, si cand a descoperit avea TSH-ul 159 cu limitele intre 0-4. Abia dupa 2 ani a ajuns cu TSH-ul intre limitele normale (tratament cu euthyrox).

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iuca, multumesc de raspuns. La sotul meu TSH e usor sub limita. Inca nu s-au facut alte analize T3,T4..., eco tiroidiana), eram doar curioasa daca ar putea fi o cauza de infertilitate.
Acum ca si-a rezolvat problema tiroide, sotului tau i s-a imbunatatit spermograma?

Mergi la inceput