Clipe de viata 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
Claudela are bb?
Kitzy mai poti maica?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
bujo spune:
Fetele io dorm cand si in pozitia in care ma lasa fi-miu. Adik mai tot timpu pe stanga, crek o sa fac bashici pe partea asta. De cateva zile mi se umfla si picioarele asa ca am cumparat pantofi noi. Cu 3 numere mai mari decat port de obicei!!!!!
Contractii tot mai am si de cand misca asta micu energic park sunt si mai dese, asa ca sapt asta ma duc la medic. In rest e bine, ma amuz cat de repede creste burta si cum face valuri cand se suceste bb.
Pupici la gagici
bujo
26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
claudela spune:
Va pupacesc si eu in dupa-amiaza asta frumoasa...
Am ramas datoare sa va spun si voua ultimele noutati...Raman oricum rezervata cu vestea cea mare pana la urmatoarea vizita la doctor...
Cert e ca ciclu nu a mai venit, testele facute arata si cea de-a doua liniuta...Le-am facut in ziua cand trebuiau sa apara rusii...Atunci am facut de dimineata un test Minut si inca un Surecheck seara cand am mers la medic...Cert este ca a aparut si cea de-a doua liniuta, care se vedea cu ochiul liber ...doar ca nu era asa pronuntata...Tocmai de aceea am hotarat sa mai asteptam 2 saptamani, sa vedem ce se va intampla in continuare...
Ma rog la Bunul Dumnezeu sa imi daruiasca implinire visului de a avea un copilas!
Sunt oarecum tematoare, desi am promis sa fiu mai rabdatoare, sa ma rog mai mult...sa am mai multa credinta...
Oricum va tin la curent!Va imbratisez si va multumesc ca imi sunteti aproape!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
claudinna spune:
pupici pt toate fetele cucuiete!
claudela, te felicit si aici si iti doresc tot binele din lume pentru tine si pentru bebelusul ce-l porti!
bujo, asha naravash e bujo-mic?
bebelushul meu se mishca numai cand vrea el, sau ma lasa sa simt doar cand vrea el. abia astept sa dea zdravan din picioare!
uneori stau seara, franta de oboseala, foarte atenta sa-l simt si el nimic!!
mai nou se mishca atunci cand fac mancare, cand amestec in oala sau in cratita, cand amestec cu mixerul...
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)- gasiti blogul meu
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
19+
oanaiacovita spune:
Neata fetelor!p
Va astept la o
si un suc de portocale!
O saptamana buna sa aveti!

Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by bujo
Fetele io dorm cand si in pozitia in care ma lasa fi-miu. Adik mai tot timpu pe stanga, crek o sa fac bashici pe partea asta. De cateva zile mi se umfla si picioarele asa ca am cumparat pantofi noi. Cu 3 numere mai mari decat port de obicei!!!!!Contractii tot mai am si de cand misca asta micu energic park sunt si mai dese, asa ca sapt asta ma duc la medic. In rest e bine, ma amuz cat de repede creste burta si cum face valuri cand se suceste bb.
Pupici la gagici
bujo26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
Ma bucur ca esti bine si vezi ca nu e de gluma cu contractiile
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by claudela
Va pupacesc si eu in dupa-amiaza asta frumoasa...
Am ramas datoare sa va spun si voua ultimele noutati...Raman oricum rezervata cu vestea cea mare pana la urmatoarea vizita la doctor...
Cert e ca ciclu nu a mai venit, testele facute arata si cea de-a doua liniuta...Le-am facut in ziua cand trebuiau sa apara rusii...Atunci am facut de dimineata un test Minut si inca un Surecheck seara cand am mers la medic...Cert este ca a aparut si cea de-a doua liniuta, care se vedea cu ochiul liber ...doar ca nu era asa pronuntata...Tocmai de aceea am hotarat sa mai asteptam 2 saptamani, sa vedem ce se va intampla in continuare...
Ma rog la Bunul Dumnezeu sa imi daruiasca implinire visului de a avea un copilas!
Sunt oarecum tematoare, desi am promis sa fiu mai rabdatoare, sa ma rog mai mult...sa am mai multa credinta...
Oricum va tin la curent!Va imbratisez si va multumesc ca imi sunteti aproape!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
felicitari iubita mea si lasa-ma te rog sa ma bucur
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
bujo spune:
Acu am vazut si io ce-a scris Claudela
Felicitari scumpa si sa ai o sarcina usoara

Anca stiu ca nu-i de gluma, incerc sa ma menajez. Am vb cu dr si mi-a dat iar Gynipral
Asta e, oricum mai am putin si intru in maternal.
Claudinna bb misca atunci cand trebaluiesti pt ca incepe sa auda, si zgomotele din apropierea burticii le aude cel mai bine.![]()
Restu de gagici ce mai ziceti?
bujo
26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
kitzy spune:
Claudela felicitari si sa dea DD sa fie totul bine.
Bujo ce-ti cresc saptmanile.....
Eu sunt bine, inca nici un simptom, doar ca e mai agitata Diana, misca aproape non-stop, nici nu stiu cand mai doarme.
39 cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
ancadragoman spune:
bujo eu am facut ptr contractii no-spa+scobutil injectabil
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii