Clipe de viata 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mi-a plauct mesajul cu "nu va suparati pe mine, am scis si eu aici sa nu dispara subiectul" [;-)))] tare!

claudela FELICITARI !! E adevarat. Cand am ramas insarcinata de data asta. Am facut un barza slaaaaaaaaaab pozitiv si nici nu am mai repetat dup-aia vreun test sau HCG sau ceva. La mine nu a iesit niciodata pozitiv nici un test daca nu eram insarcinata. Meri la doctor, nu ? Stii tu cu tratemente, nebuneli Felicitari!!

Alexa nu ti-am mai vzut piciorusul pe aci. UNDE ESTI ????

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am intrat si eu un pic sa va salut.
noi nu suntem bine deloc.........de cand am disparut de pe forum.......ne luptam cu contractiile din pacate.
domnisoara mea este mare.........marti mergem iar la echo...........
sper sa vin cu vesti bune........
eu ma simt rau mai ales noaptea.
cand zic si eu ca adorm...........apar contractiile.
nu foarte dureroase, dar dr. spune ca nu sunt bune deloc asa devreme..........ca poate provoca nasterea prematura daca nu sunt tinute sub control.
eu am facut in spital perfuzii cu gynipral..........si acum ca suntem mai bine am trecut pe injectii...............
sunt optimista.....dar imi pare rau ca nu pot sta prea mult in fund la calc.
am pierdut firul pe forum................dar cum ne vom simti mai bine intram sa ne punem la curent cu tot ce s-a intamplat.
o sa intru marti seara .................sau miercuri sa va mai dau vesti..............
sper ca sunteti bine toate.....va

ROXANA23 + de Bianca Daniela
poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Baby fuga-fuguta in pat si ai grija de tine si de bb si totul o sa fie bine.

39+ cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

LA MULTI ANI!,tuturor celor care poarta numele celor mai gingase ”fapturi”de pe acest pamant:florile.
Sa ne rugam acum de Sfintele Florii sa fim binecuvantate cu un copilas si sa avem credinta ca Sfanta Fecioara si Bunul Dumnezeu ,ne vor asculta.
Iar celor care asteapta deja un ingeras,sa va ajute sa treceti cu bine peste perioada sarcinii si sa aveti parte de nastere usoara pentru a nu umbri nimic aceasta mare bucurie!
O zi cat mai placuta!

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Paste fericit!!Se pare ca pe aici cam bate vantul...pacat!!
Baby, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa-ti duci fetita pana la termen!! tin pumnii stranshi tare!!

kitzy, mama, tu oi fi nascut...n-am mai avut vreme sa intru pe forum..., acusi dau fuga la odiseea ta sa vad ce sa intampla

pup toate fetele si haideti sa nu parasim subiectul asta!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
Simfonia lalelelor - 2008! clik pe casuta
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hristos a inviat!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput