Clipe de viata 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
monica_dicut spune:
heloo babies. Mi-a fost dor de voi tare tare 
kitzy, in fiecrae zi ma gandesc la tine
Auzi, da parca saptamanile tale tin mai mult de 7 zile, sau mi se pare mie? ![]()
Alexa, sa sti ca are dreptate alinush, nu prea se recomanda in primul trimestru decat acidul folic.
oana, blanche, anca, baby, claudela, claudinna, bujo
multi si dulci la toate
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
bujo spune:
Pupici si de la mine gagici
Si io i-am zis Alexei ca ajunge acidu folic. Io abia acu iau si fier pe langa Centrum (pe care le iau de la 14 sapt). Poate vitaminele le mai gasim si in alimente, dar fierul si calciu se asimileaza mai greu si e in cantitati mici in alimente. Si medicul de fam a zis ca nu luam pt noi ci pt bb fier si calciu, si daca micutul se naste cu deficit te chinui tare cu el. Asa ca io iau constiincioasa. Ca cik ginecologii nu prea pun accent pe suplimente.
Kitzy mama mai ai un hop si-ai sarit gardu
Io deja ma chinui cu somnu. Baietu asta al meu nush ce are da nu vrea si pace sa ma lase sa dorm pe dreapta. Imi arde cate una de sar din pat, asa ca numa pe stanga pot dormi ca pe spate ma doare de numa iar pe burta e evident ca nu pot.![]()
Ma trezesc amortita toata.
bujo
26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
bujo spune:
Monica cand te-ai tuns fata? Ca acu am vazut ce par scurt ai in poze
Te-a apucat si pe tine schimbarea de gravideala? Ca si io tot asa am facut.
bujo
26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
monica_dicut spune:
bujo, m-am tuns in martie dupa ziua mea. Imi cadea foarte tare. Am vrut sa-l "regenerez" putin dupa n ani de vopsit si intins (el e ondulat de fel si acum nu prea mai era)
Tu cum te mai simti? Mai ai contractii?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
kitzy spune:
Bujo stiu cum e cu dormitul noaptea
stai sa vezi mai incolo ce te chinui ![]()
Ce te mai imbarbatez, asa-i?![]()
![]()
38+ cu
Diana
AMR 2 saptamani!!!
kitzy spune:
Moni 
Care-i faza cu zilele saptamanii, ca nu m-am prins....
38+ cu
Diana
AMR 2 saptamani!!!
claudela spune:
Pupicei si de la mine pentru toate fetele din gasca!
Eu sunt franta...abia ma tarai la servici si de la servici...am acumulat oboseala multa...plus ca de cateva zile ma lupt cu niste greturi de buna dimineata...Nu mai inteleg nimic...![]()
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
alinushca spune:
quote:
Originally posted by bujo
Pupici si de la mine gagici
Si io i-am zis Alexei ca ajunge acidu folic. Io abia acu iau si fier pe langa Centrum (pe care le iau de la 14 sapt). Poate vitaminele le mai gasim si in alimente, dar fierul si calciu se asimileaza mai greu si e in cantitati mici in alimente. Si medicul de fam a zis ca nu luam pt noi ci pt bb fier si calciu, si daca micutul se naste cu deficit te chinui tare cu el. Asa ca io iau constiincioasa. Ca cik ginecologii nu prea pun accent pe suplimente.
Kitzy mama mai ai un hop si-ai sarit garduIo deja ma chinui cu somnu. Baietu asta al meu nush ce are da nu vrea si pace sa ma lase sa dorm pe dreapta. Imi arde cate una de sar din pat, asa ca numa pe stanga pot dormi ca pe spate ma doare de numa iar pe burta e evident ca nu pot.
Ma trezesc amortita toata.
bujo26+ cu Filip
album de nunta
Bujo pai cred ca am sa ajung sa ma documentez si sa ma medichez singura ... pe bune... cred ca am sa imi prescriu singura teste sa vad cum stau si apoi incep cu medicatulCa mi-e greu sa ii inteleg pe doctorii care se contrazic masiv intre ei. Vorba lui Kitzy, tu cum dormi in perioada asta?
claudela ai grija cu oboseala. daca ajungi la oboseala cronica te faci cu un concediu medical de cateva luni pana iti mai revii, mai ales daca mai esti si slaba. relax. in nici un moment al vietii nu ti se ridica statuie pentru prea multa munca... nici daca e firma ta.
Alexa te-am convins ?Si bujo si Monica si io...
burtik
mini Bujo
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
12+
monica_dicut spune:
claudel, ce sa inteleg? Ca ne faci o bucurie? 
]bis]
POZNICI CU NOI
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
kitzy spune:
Da, Clau ne-a facut deja o bucurie! Sa-i tinem pumnii sa fie bine!
38+ cu
Diana
AMR max 2 saptamani!!!