Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-30

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Aerlilian...nu spune asa, Bunul Dumnezeu este langa tine si sigur iti daruieste multe alte lucruri care iti sunt de trebuinta in momentul acesta, vine si bebele dar la timpul lui, mai avem de invatat multe lucruri, dar cu siguranta bebe v-a veni indiferent pe ce cale.
Ar trebui sa te gandesti mai serios la IA, poate ai colul sudat, sigur ai sa reusesti, numai sa crezi cu adevarat in sansa ta, nu te mai indoi de ajutorul lui Dumnezeu, te va ajuta cand ai sa crezi din tot sufletul, nu ne lasa ,ne iubeste mult.
Te pup si de imbratisez din tot sufletul, in momentele de genul acesta privesc la fetele de aici care au reusit, trebuie sa reusim si noi, o sa ne amintim cu nostalgie de momentele acestea.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Christos a inviat !!

Imi pare rau ca n-am mai intrat sa va urez si inainte de Paste dar am fost un pic plecata, mese in toate directiile, saracu' copil cred ca s-a facut mic ca sa aiba loc de atata mancare

Aerlilian imi pare tare rau ca nici de data asta nu a fost sa fie .. Uffff, nici nu mai stiu ce sa-ti mai spun. Te inteleg perfect ca suferi.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Adevarat a Inviat !!

venit si noi de la Cheia , miscare si mancare bunaaaaaa.

Doamne ajuta tuturor !!

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

Boobulina...ADEVARAT A INVIAT!
puiutzul Alexandru si s-o ierte pe mami ca l-a bombardat cu atata mancare
E foarte chipes buburuzul, seamana cu mami

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Diana..

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Mada estia tare draguta !!! Am mai facut poze cu burta dar n-am mai apucat sa le pun. Diseara promit ca le pun sa vedeti cum a mai crescut.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,
Mi-a venit cm vineri seara, deci la mine prima IA nereusita. Asta este, mergem inainte, alta cale nu exista. Deocamdata nu mi-am facut un plan de bataie. Cert este ca nu mai pot face IA deocamdata pentru ca nu mai pot pleca de la serviciu. Stiti prea bine ca am stat 2 saptamani in Bucuresti, asteptand sa imi creasca foliculii. Asa sunt eu de fel,mai ghinionista, pentru orice lucru pe care il realizez trebuie sa lupt mult, nu mi-a picat nimic niciodata fara munca multa. Asta e. Nu vreau sa imi pierd speranta, cu siguranta voi reusi sa fac un copil, nu accept alta varianta ! Acum, nu stiu cand se va intampla, dar de intamplat, cu siguranta se va intampla !
Aerlilian, sunt cu tot sufletul alaturi de tine
Ioana, felicitari finutei tale, cred ca vorbesti de Laura69silk, nu? Felicitari din tot sufletul, o sa fie o gravidutza superba !
Va pup pe toate si sa veniti cu vesti bune !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

RaluMane
Trimis la - 29/04/2008 : 12:52:23
--------------------------------------------------------------------------------

Dragele mele,

sunt noua pe aici, astazieste 1 data cand va scriu. V-am tot citit si observat cu interes pe fiecare intrucat ma agat de orice sfat si experienta a altora care sa ma ajute si pe mine sa raman insarcinata.
Trebuie sa fac si eu o laparo sa vad daca am sau nu endometrioza si vreau sa merg la dr Tutunaru.
Intrebarea este, daca se dovedeste ca am, pot sa raman insarcinata apeland la inseminarea artificiala sau fertilizare in vitro? Sau daca am endometrioza nu se poate nici cum?
Vreau bebe si deja nu mai pot de depresie... e ce vreau mai mult in viata asta...
Va pup si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ADEVARAT A INVIAT !!Buna fete dragi, revin si eu dupa o mica vacanta la parinti la Braila, unde m-am simtit minunat!!
RaluMane bine ai venit printre noi! Indiferent de rezultatul operatiei, daca este sau nu endometrioza sa stii si sa crezi ca SE POATE SA RAMAI GRAVIDUTA!! Poate va fi nevoie de un tratament dupa operatie, poate va fi nevoie de inseminare, sau poate de FIV, vei sti la momentul potrivit. Insa pina atunci nu trebuie sa disperi, poti citi cate reusite avem printre noi si cel mai important e sa speri ca vei reusi!! Multa bafta!!
Aerlilian i-mi pare rau ca nu a iesit asa cum ti-ai dorit, trebuie sa lupti si sa mergi inainte, daca i-ti doresti foarte mult asta!! Noi suntem mereu alaturi de tine si stim ca intr-o zi vei reusi!
Magdita nu fi trista iubita, mergem inainte da?? Ai ghicit despre cine vorbeam, de ea e vorba!! Va scrie ea la tutunici mai tarziu!
Boo asteptam pozele!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Madutz drag,iti multumesc pentru incurajari,dar te rog sa ma crezi ca nu ma mai consoleaza nimic...Sunt atat de deprimata incat ma uimesc pe mine insami cu reactiile pe care le am...Ieri m-am vazut cu o prietena care mi-a dat vestea ca e insarcinata...Si,cu toata rusinea va spun,am invidiat-o pentru cateva secunde...am simtit ca mi se strange sufletul...mai ales ca nu era foarte hotarata,ca nu se simtea pregatita...Si iata ca i s-a intamplat.Sigur ca mi-am revenit relativ repede si mi-am revizuit atitudinea,dar mi-e ciuda pe mine ca am simtit acea invidie chiar si pt cateva secunde...Eu nu sunt asa...
Ioana,scumpa mea,tu care ai suficienta experienta...crezi ca e bine sa ma apuc de cea de-a treia stimulare avand in vedere ca au trecut doua luni de la cealalta?
Boo,scumpa mea,am reusit si eu sa-ti vad pozele...Arati senzational!Esti supla,iar burtica e splendida!Nu te-ai ingrasat,arati bestial!!!Sunt tare mandra de tine!!!
Magdita,deci,mergem mana in mana...Nu e o situatie care sa ma bucure,decat daca luna viitoare ni se intampla minunea amandurora!!!Mergem mai departe,nu???

Mergi la inceput