Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-30

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mada23 pai, atunci i-mi permiti un sincer "La multi ani!" cu intarziere? I-ti doresc cel mai frumos cadou sa fie un bebe anul acesta, care sa va faca cei mai fericiti parinti!
Ancaoradea multa bafta la analiza aceea pe care urmeaza s-o faci! Sa vii cu vesti bune de la bebe!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

M-am intors la voi,dragele mele!!!Viena este superba,mi-a priit de minune...ramane sa vedem daca din toate punctele de vedere!!!
Mada ,scumpa mea,La multi ani si de la mine,sa ai parte de cadoul mult dorit cat mai curand posibil!!!
Ralu,sa stapaniti sanatosi noua casa,sa fiti fericiti in ea toti trei!!!Camera lui Alexandru va fi pe gustul lui,nu???
Va pup si va iubesc,acum sunt acasa,voi scrie mai mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Multumesc de urari, asemenea si voua
Aerlilian...sper ca ati prestat la greu, da?
Sfanta zi de azi sa va aduca liniste sufleteasca si sa primim pe bebe cu sufletele curate!
Paste fericit, Sfanta Lumina sa va arate calea cea dreapta !

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele mele,
Din pacate nu am reusit sa fac testul de sange azi pentru ca imi dadeau rezultatul de-abia luni, 05 mai. Asa ca era tardiv. Pana atunci, aflu oricum daca sunt sau nu . Mi-am luat azi un test de sarcina Sure Check, in cazul in care imi intarzie cateva zile, il fac. Insa am toate simptomele de cm, cu dureri de spate & co. Stiu ca seamana fff mult simptomele, asa ca stau cumintica si astept. Cum o vrea Bunul Dumnezeu. Daca vrea sa imi dea acest dar minunat acum , este mai mult decat binevenit. Daca nu acum, cu siguranta intr-o buna zi il voi primi. Nu voi renunta niciodata sa lupt pentru acest vis.
Va pup pe toate, va imbratisez cu multa caldura si va doresc ca Lumina Sfintei Invieri sa va aduca bucurie, iubire si o minune care sa va schimbe viata in cel mai frumos mod posibil.
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI !

Doamne ajuta tuturor !

Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Azi am primit o veste foarte buna si voiam sa o impartasesc cu voi: finuta mea e graviduta! Unele dintre voi o cunosc, asa ca sigur se vor bucura sa stie ca are 4 saptamani si un beta HCG de 1000. Asa ca in decembrie voi fi nasica de unul, sau doi bebici(in caz ca sunt gemeni) Sunt asa de fericita pentru ea....si nu am rezistat sa nu spun cuiva!! Felicitari iubita mea finuta!!!
Magdita tin pumnii sa fie cu doua liniute!
Aerlilian bine ai revenit si sa dea Domnul sa fie cu ochisori luna asta!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Magdita,m-as bucura din tot sufletul ca simptomele sa fie de sarcina,nu de cm...Sa dea Dumnezeu sa fie bine!Din pacate si la mine se pare ca va fi cm...Astazi este z22 si am deja o scurgere rozalie...Sunt tare deprimata!Mi-am pus atatea sperante in concediul acesta departe de agitatia de la serviciu,fara stres,doar noi doi...Si sa nu se intample nici acum...
SFANTA SARBATOARE A INVIERII DOMNULUI SA VA ADUCA PACE SI LUMINA IN SUFLET!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dragutele mele,

Am intrat si eu sa va urez un Paste Fericit, cu multa iubire, liniste in suflet, va pup pe toate si va doresc sa aveti parte de o sarbatoare frumoasa alaturi de familiile voastre!

Ioana te pup nasicuto, am primit si eu vestea ieri si asa ce m-am bucurat pentru finica ta frumoasa, Dumnezeu i-a ascultat rugaciunile pentru ca are un suflet mare si asa o sa asculte si rugaciunile voastre pentru ca toate meritati un puiut mic. O sa reusesti si tu iubita, de abia astept sa ne vedem, deja am pus la cale, tu sa pregatesti terasa ca o sa venim cu bebicii

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

Mergi la inceput

Boo,draga mea draga,am gresit un pic mai sus...I-am adresat lui Ralu un mesaj care era pentru tine!!!Deci,sa stapaniti sanatosi casa!!!

Mergi la inceput

Alexia28 multumesc mult iubita pentru urarile calduroase si abia astept sa ne vedem! Si eu i-ti urez un Paste fericit alaturi de minunea ta mica si de sotul tau!

FETELOR VA DORESC TUTUROR UN PASTE FERICIT SI SA VA ADUCA IEPURASUL TOT CE VA DORITI ANUL ACESTA!!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Dragele mele,pentru mine aceste sarbatori au fost extrem de triste...Duminica,z23 s-a transformat din nou in z1...Am plans de-am inundat lumea,pentru ca imi pusesem mari sperante in acest concediu care a fost extraordinar...Nu reusesc sa inteleg de ce Dumnezeu nu se uita la mine nici macar cand sunt ingenuncheata...Doare tare rau,poate mai rau ca niciodata...

Mergi la inceput