Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-30

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

boo..m-am indragostit de butikul tau , esti o dulcica nu mai am rabdare vreau si eu sa se lipeasca si la mine

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

sunteti tare dragute !!! aseara am ajuns tarziu asa ca n-am mai apucat sa mai pun pozele noi. dar incerc diseara. am mai crescut sa stiti

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Magdita, Aerlilian Imi pare nespus de rau ca vestile nu sunt asa de bune, ma rugam sa mai apara macar inca o graviduta printre noi. E greu sa mergi mai departe, mai ales cand asteptarile sunt maxime, dar numai asa va puteti tine puiutul in brate, perseverand, schimband unde nu merge.
Mada23 Dumnezeu sa va dea putere si forta sa parcurgeti drumul mai lung sau mai scurt pana cand veti putea fi mamici fericite! Ma gandesc la voi mereu si vreau sa va duc cu mine cat mai curand la odisee.
Ralu Ce faceti voi? Cum e bebe albastru? Da din picioruse?
Boo Unde vad si eu pozele alea cu burtica ta?
Despre mine, mi-am vazut comoara, am facut morfologia fetala, la 13 sapt si 2 zile, nu stim inca ce culoare va avea caruciorul, dar ce e mai important e ca bebe e bine, sanatos, foarte activ. Avem poze color cu el si dvd si suntem topiti. In schimb palcenta nu e unde trebuie, dar dr ne-a spus sa nu ne facem griji ca bebe o mai trage dupa el si mai are timp sa urce si sa se fixeze la locul normal. Pana atunci interdictie la sex, ridicat greutati, eforturi. Speram sa fie totul bine pana la urma. Va pup pe toate!

13+

Mergi la inceput

Anca pozele le vezi daca apesi pe fata aia care face poza. Acolo o sa mai pun si diseara unele mai noi.
Legat de placenta stai linistita, si eu am la fel. Dar un diagnostic sigur de placenta previa stiu ca se da dupa 22 de saptamani, sau ceva de genul asta. Pana atunci ea mai poate urca.
cand vedem si noi poze cu tine si cu bebelica ?

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Gata, am pus cateva poze de saptamana trecuta.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Boo,scumpa mea,ESTI SUPERBA!!!N-am mai vazut demult o burtica asa frumoasa!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tie si lui Alex!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Boo superba cum te stiu, iar burtica absolut delicioasa!
Aerlilian iubita, eu stiu ca poti face trei luni de stimulare, dupa care trebuie sa faci pauza inca 3 luni. Eu asa am facut anul trecut cand faceam inseminari. Multa bafta sa gasesti cea mai buna solutie pentru reusita ta!

Fetelor, ce ziceti de titlul :
"ENDOMETRIOZA NE-A UNIT IN LUPTA PENTRU BEBE!"
Se apropie sfrsitul capitolului si tare mult as vrea sa schimb denumirea subiectului, intr-unul mai optimist! CE ZICETI ???

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna,
acum o luna si ceva am aflat ca sufar de endometrioza. probabil de mult timp dar nici un doct pana la Tutu nu a observat .......... no comment....deshi se vede destul de clar la eco.
am mai fost la divershi doct si m-am plans de diverse, primul a zis(dupa ce m-a palpat si atat) ca am chisturi ovariene. eu eram mai mica si mai fraiera si am crezut, ca doar era doctor.
acum cand am vazut ca nu reushim sa concepem, dupa 5-6 luni de dezamagiri am decis sa merg la un doctor bun.
deocamdata incarcam cateva luni de monitorizari dupa care daca nu reushim asha ma opereaza.
din cate am citit pe aici multe fete au ramas imediat dupa laparo.
sa speram ca asha va fi si la mine...sau poate nici nu ajungem pana acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Fete dragi poftiti la un nou capitol, cu o noua denumire: aici
Sper sa va placa, daca nu va place schimbam denumirea!

cu drag Ioana

Mergi la inceput