Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-30
Raspunsuri - Pagina 12
magdita spune:
Buna fetele mele
,
Diana
, sunt alaturi de tine, cu tot sufletul. Insa sunt convinsa de un lucru : Dumnezeu nu te va lasa mult sa astepti minunea, se va intampla in curand si atunci va fi bine. Te pup si te imbratisez cu mult drag
.
Ioana
, frumoasa productie. DD sa iti fie alaturi in tot ceasul si sa ne dai numai vesti bune !
Fetele, despre mine, vestile sunt nu rele, dar nici nu va dau pe spate: fusei azi la monitorizare si fata de acum doua zile, nu erau schimbari spectaculoase. Maine dimineata merg din nou la monitorizare. Sper sa creasca o data, sa se sparga amandoi![]()
si sa reusesc sa fac inseminarea cat mai repede. Sunt de aproape 10 zile in Bucuresti, fugita de la serviciu. Sper sa nu ma dea afara![]()
Incerc sa nu imi pierd speranta si sa cred in bunatatea lui Dumnezeu, care in mare mila lui ma va ajuta
Va pup pe toate si va imbratisez cu mult drag

Doamne ajuta tuturor
Vine
cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
gabitoni spune:
Diana, m-a blocat vestea...nu pot sa imi imaginez ce este cu sufletelultau...ma voi ruga la DD sa iti de MULTA PUTERE...si CREDINTA
medamaya1 spune:
Diana, imi pare tare tare rau, din pacate stiu prin ce treci,
si te imbratisez tare 
septembrie78 spune:
Buna seara tuturor fetelor! Nu v-am mai scris pentru ca nu aveam inca vesti ... am vorbit cu dr. ion, iar sambata ma internez la Giulesti si duminica ma opereaza...laparo. Sunt intr-un fel de transa, nu stiu ce simt. Am noroc cu sotul meu care ma ajuta f mult (e preot).Sper sa fie bine si dupa sa raman gravida...nu stiu daca sa fac tratament dupa, sau sa incerc sa raman gravida asa...
Unducthable - imi pare rau pentru ceea ce ti s-a dat sa traiesti, am trecut si eu prin asta (am pierdut sarcina la 3 luni), e greu, cuvintele sunt de prisos, ma rog pentru tine si pentru toate fetele......
Ralu_t - sarcina usoara si liniste sufleteasca;
Magdita - bafta la serviciu!
unducthable spune:
quote:
Originally posted by gabitoni
Diana, m-a blocat vestea...nu pot sa imi imaginez ce este cu sufletelultau...ma voi ruga la DD sa iti de MULTA PUTERE...si CREDINTA
tocmai asta este ... nici eu nu stiu ce e cu sufletul meu ...
momentan nu mai stiu nimic ...
va pup cu drag , trebuie sa nu mai deschid calculatorul o vreme, la servici programez pe calculator, dar nu mai deschid internetul o vreme , sunt in haos ...
Dumnezeu sa ne ajute pe toate !
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
Ioanatugs spune:
Magdita multa bafta sa se sparga foliculasii si sa se lase cu ochisori!
Aerlilian eu am numarul ei de telefon, insa nu pot sa dau de ea. E vesnic inchis telefonul Luciei si i-mi pare rau ca nu am salvat numarul de telefon al sotului ei, cand m-a sunat mai de mult. Nu stiu cum putem da de ea si sunt la fel de ingrijorata, mai ales ca ultimele ei mesaje nu erau deloc optimiste.
Alexia28 multumesc iubita pentru incurajari!
O sa-i transmit si finei mele urarile tale! In seara asta fac ultima injectie de stimulare si maine merg la eco si-mi va spune cand voi avea punctia!!![]()
lucialu spune:
Buna ziua iubitele!
Aerlilian
ti-am raspuns pe PM si Ioana
"tel Luciei e vesnic inchis" ca si-a pierdut incarcatorul

Tot am sperat sa-l gasesc dar se pare ca tre sa-mi cumpar altu'
Va rog din suflet sa nu va ganditi la prapastii si sa nu va necajiti pentru mine.Am probleme,numai ce le-am linistit pe alea cu durerile si au aparut altele neprevazute.Ca la toata lumea.Si sunt si in contratimp cu treaba.V-am spus ca o las mai moale pe aici,pentru ca faceam scufundari
dese. Din pacate nu stiu exact cand o sa mai scriu aici ca am timpul masurat si trebuie sa ma concentrez pe alte chestii.
Va rog sa ma iertati pentru stresul aiurea pe care vi l-am cauzat.Sincer nu m-am gandit ca voi provoca nelinisti.

Ioana
mai ai putin pana la marele pas.Iti urez din inima sa pasesti cu dreptul si Dumnezeu sa va insoteasca in toata aceasta perioada hotaratoare si sa va daruiasca cel putin un sufletel.Am vazut ca vestile sunt bune si promitatoare de lucruri bune.Iti tin pumnii!
Diana
fara cuvinte...Altfel mi-ar fi placut sa fie...Si cu voia lui Dumnezeu va fi!
Va doresc tuturor implinire,sanatate si va pup!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
unducthable spune:
Lucia, multumesc pentru semnul tau spre mine ...
stau si ma gandesc ce sa mai zic ...
trece timpul si Dumnezeu va face pentru noi ce e bun si frumos
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
Ioanatugs spune:
Lucialu in sfarsit ai aparut!
I-mi pare rau ca ai probleme iubita si chiar eram disperate...nu mai stiam nimic de tine! I-ti doresc multa bafta sa treci cu bine peste toate si sa auzim de bine!!!
Multumesc de urari!
Si acum sa va dau vesti despre mine: iata ca am ajuns sa va anunt ca sambata am punctia!!!
Am terminat tratamentul si deseara fac Pregnilul, iar sambata vom vedea cate ovocite bune avem. Endometrul meu crescuse azi pina la 12 mm si am inteles ca mai creste pina la ET, iar foliculii erau 3 intre 20 si 22 mm si 2 de 17mm si 18mm. Cam astia sunt, asa ca mi-a mai ramas sa zic doar Doamne ajuta sa se fertilizeze toate!!
Va pup si va multumesc pentru sustinere si incurajari la toate!!
Astept fiv-uletul meu
norocos de martie aprilie 2008 
aerlilian spune:
Ce bataita meriti tu,Lucia...Cand mi-a mai spus si Ioana despre telefonul vesnic inchis,deja o luasem pe aratura cu gandurile negre.Sper sa iesi din butoi si sa revii cat mai curand printre noi.Macar scoate capul si spune doar atat:"Traiesc!!!" iar noi intelegem ca ai treaba,dar macar nu ne gandim la prostii...Cu toate ca m-ai suparat,tot iti dau un pupic

Magdita,adica "fusasi" tu in Bucuresti in tot timpul asta si n-ai facut nimic ca sa cunoastem si noi bunatate de olteanca?!?!RUSINICA!Sper ca macar sa fie cu folos.Sa ne dai vesti,da?