Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-30

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ralu_t ma bucur ca ne dai vesti, chiar ma gandeam la tine. Pupici lui Tudorica si-mi pare rau ca te plictisesti, dar mai ai putin si sper sa ne mai vedem o data pina nasti. Merci pentru d-soare!
Boo
Aerlilian multumesc si sigur va stresez eu cu foliculii mei!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Diana, draga mea, imi exprim si pe acest forum durerea pt ceea ce ti s-a intamplat. Sa fii tare, sa treci cu bine peste acesta pierdere si, asa cum a spus si medicul tau, cu siguranta vei ramane foarte repede insarcinata si vei avea un bebe sanatos.

Ioana succes la FIV, mai e putin.
Mada
Magdita felicitari pt foliculasii care au crescut si sa auzim vesti bune.
Alexia e foarte, foarte frumoasa printesa ta.
Ancaoradea ce mai faci, ce face bebe din burtica, creste, creste?
ralu_t, ce-a trecut timpul....mai e putin si se naste Tudor!!
aerlilian concediu placut si sa veniti trei.
foryv succes si sa ai cat mai curand, ca noi toate de altfel, puiutul pe care ti-l doresti.

pupici la toate fetele

Vreau o minune, vreau o minune-n viata mea!!! Criss
http://tt.lilypie.com/gZZgp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

quote:
Originally posted by aerlilian

[red]Diana...nu mai e loc de cuvinte!Sa ai puterea de a o lua de la capat!Cu optimism si incredere in Dumnezeu!Se pare ca EL e mereu langa tine!Nu-i asa ca-I simti mana deasupra capului ca pe o lumina care iti arata pe unde sa pasesti???

mi-au mers la inima cuvintele tale, si absolut toate fetele , stiu ca va ganditi la mine, Ralu, ti-am scris ceva pe PM , Andreyutza , unde esti pe msn ????

am plans si azi dimineata , am momente ..., ma iau asa cum sunt ...
ieri a venit menstruatia , m-a durut mai mult decat era la mine, dar nu asa de tare ca sa iau calmante , acuma deja sunt la servici si deja nu ma mai doare nimic.

deocamdata , nu stiu cum sa inchei vreun mesaj , nu exista un manual de comportament in fata unei dureri , spun doar atat :

Doamne ajuta ! daca cineva ma tine acuma in picioare , acela este Dumnezeu , si ieri cand am fost la Biserica , mergeam ca o mutanta , parca ghidata de cineva

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

diana, sunt si eu alaturi de tine... te pup...

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

stiu ca esti, nu te-am uitat nici o clipa, stiu ca esti si tu foarte ocupata, dar tot voi indrazni sa te sun ... cu drag , diana

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

Diana...
maine urmeaza diphe cu nr 2

katy

Mergi la inceput

Katy, esti o fata curajoasa si vei vedea singurica , beneficiile acestui drum pe care l-ai ales .

Dumnezeu sa fie cu tine in continuare si vei vedea ... minunile ce vor apare .
diana

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Trebuie sa dam de Lucia neaparat!!!Daca stie cineva o adresa de mail sau un alt mod de a o contacta,va rog sa ma ajutati.Stiu ca nu sunt singura ingrijorata de absenta ei,dar trebuie sa o gasim...Sunt cel putin trei saptamani de cand nu ne+a dat nicio veste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fete,

Diana imi pare tare rau, stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina, e dureros dar o sa ai puterea sa o iei de la capat repede si o sa reusesti, acum stii ca poti ramane gravi, te pup

Ralu deci ai facut cunostinta cu 'arta' lui Tutu cu care te consulta el pe masa, acum ai mai multe motive sa faci cezariana, te pup si lasa ca se incalzeste vremea si ne vedem la terasa Ioanei si daca te plictisesti ma poti gasi si pe mess cand ma lasa pitica, id ul este la semnatura

Andreyutza saru mana pt aprecieri, te pup

Ioana, ma bucur ca esti bine, iti tin pumnii in continuare si tie si finicii tale scumpe, te pup

pup fetele

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ira79 spune:

Diana, imi pare rau, abea acum am aflat ce ti s-a intamplat, nu mai citisem de 2 zile mesajele. Fii tare, gaseste-ti pacea sufleteasca, si Dumnezeu te va ajuta, iti va trimite un ingeras. Priveste partea buna, cel putin ai avut o sarcina, deci..se poate. Fii optimista, vei reusi, stiu asta, doar esti o luptatoare.
Te pup

Mergi la inceput