Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-30

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Duminica noaptea , PRIMUL MEU PUI a MURIT .

DUMINICA ZIUA , ERA OK , ERA TEST POZITIV SI TOTUL ERA OK.

Dimineata la test de urina a iesit negativ , si dupa test de sange , a iesit ca a murit.

stim ce avem de facut , ceea ce ne-a spus doctorul sa facem a fost foarte corect si desi asa gandeam si noi, si el mi-a zis ieri ca vom face acelasi lucru imediat dupa ce imi vine menstruatia , sa ma linistesc si vine perioada fertila ; este intr-adevar foarte bine ca am ramas imediat insarcinata , din prima luna ;

asa cum am ramas acuma , voi mai ramane curand , si eu stiu ca asa este , si sotul meu stie
uterul era marit , endometrul gros, daca nu aveam test de sange nici nu ne-am fi dat seama ca a murit
menstruatia nu a venit inca

nu are legatura cu endometrioza, aceea nu o mai am cel putin 2 ani , si am fost stare incipienta oricum

PRIMUL MEU BEBE A PREGATIT CULCUSUL PENTRU AL DOILEA MEU BEBE CARE VA VENI ,
am plans mult , pe strada , ..., peste tot , ..., nu mai am putere sa vorbesc , nu pot citi si nu mai pot scrie , din corectitudine pentru voi , a trebuit sa va spun ce s-a intamplat ieri.

STIU CE SIMTITI ! sunt epuizata psihic momentan , voi lua o pauza de vorba , nu stiu cat timp , poate e bine sa pastram tacere pentru ce a fost , a fost foarte frumos, si ne pregatim pentru ce va fii, va fii ceva si mai frumos

va pup si nu va spun adio, va spun la revedere , diana

voi reveni cand voi avea vesti bune , imi place sa fac ziua frumoasa celor din jur , nu sa o umbresc

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foryv spune:

Diana imi pare asa de rau pt tine si pt puiutu tau,poate ca toate au rostul lor,nu te descuraja pt ca daca ai ramas o data o vei mai face,mai greu este la inceput pt ca nu sti nici macar daca vei ramane vreodata,dar eu cred cu tarie ca un alt puiut va veni.Fruntea sus si lupta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foryv spune:

Eu inebunesc de furie si ma simt atat de neputinciosa pt ca nu pot face nimic sa aflu sigur de ce nu raman,abia astept sa merg la control si sa vad apoi ce va mai urma.Imi este necaz ca trece timpul asa de repede pe langa mine si eu nu ramn insarcinata si trebuie sa astept de fiecare data cate o luna pana la urmatoarea menstruatie sa vedem ce s-a mai intamplat ce s-a mai curatat ce nu.O prietena mi-a recomandat si ceva naturist un gel cu aloe vera,e mai scumput dar o sa ma agat de toate variantele.pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Diana........cuvintele sunt prea sarace...sunt alaturi de tine....nu stiu ce sa-ti zic sa te fac sa te simti un picutz mai bine, poate era bolnavior si Doamne-Doamne a zis ca-i mai bine asa, cu siguranta luna care vine o sa fie bine, ai incredere

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

explicatia mea babeasca , sa nu radeti de mine, sa nu dati ... , este ceea ce simte o mama de inceput cum sunt eu ...

uterul meu de 34 de ani , nu a avut sarcina niciodata , deci era mic si rigid , poate chiar si cu orificiul mai stramt sa zic asa

acest puiutz , dragul de el, a fost primul care a deschis calea ..., a impins uterul sa se faca mare , si avea o valoare foarte buna Luni trecuta , era bine fixata sarcina , si Dr. Matei cu care am vb la telefon mi-a zis , ca dovada ca si acuma sta acolo fara viata si nu am inca menstruatie .
Ieri uterul meu era mare , cand am verificat la doctor si arata foarte bine, desi deja murise ala micu .
atata ma duce mintea ,
poate a obosit ... pe limbajul meu neprofesionist .

acum am uterul maricel, orificiul nu mai zic ..., e maleabil , alta viata cum se zice ...

in rest , iar o sa ziceti ca sunt nebuna , dar am purtat doliu, nu am mancat de 2 aile , ... si plans mult pe la wc-uri si pe strada ...

va las cu bine , sa ma odihnesc , doctorul meu e cu stiinta si cu logica si el era ieri incantat ca voi ramane repede din nou gravida , ma grabesc , sa ma scuzati
Doamne ajuta la toata lumea !
diana

p.s. am fost la biserica azi , am vb cu parohul meu ..., am plans la Iisus , ..., nu mai spun detaliile personale , si am aprins lumanari, ..., pe moment am crezut ca lesin pe acolo, dar acuma vad o pace launtrica in mine

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by foryv

Diana imi pare asa de rau pt tine si pt puiutu tau,poate ca toate au rostul lor,nu te descuraja pt ca daca ai ramas o data o vei mai face,mai greu este la inceput pt ca nu sti nici macar daca vei ramane vreodata,dar eu cred cu tarie ca un alt puiut va veni.Fruntea sus si lupta in continuare!

da asa zici si tu , nu-i asa , daca a fost o data , va mai fii , Doamn e ajuta !

vreau sa iti spun ceva , o sa iti scriu pe pm ..., o sa iti fie de mare folos, un pic mai incolo ma scuzi te rog , tre sa plec

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by foryv

FORVY , ti-am trimis e-mail pe e-mailul care l-ai pus acolo la dispozitie la tine in profil. Sa imi spui daca ai citit.

Doamen ajuta !
diana

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alexia28 multumesc iubita pentru incurajari, azi sunt muuult mai bine dupa ce-am venit de la eco, la dr. Cocei la cabinet. Ma stii ca sunt cu pitici pe creier si ca sa ma conving de ceva, merg in doua locuri. Oricum D-sa mi-a dat schema de tratament si se bucura ca i-am cerut tot d-sei parerea despre evolutia foliculilor mei. Asa ca azi aveam endometrul de 11,5 si 5 foliculi mari intre 16mm si 20 mm pe ovarul drept, iar pe stangul erau cativa micuti intre 4 si 7 mm, care sigur nu vor mai ajunge la dimensiunile celor din dreapta. Asa ca d-sa mi-a zis ca sigur voi avea sambata punctia, deci mai am putin...
Diana multa bafta sa-ti revii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Magdita,sa nu ma lasi sa astept prea mult vesti de la tine,da?Sunt nerabdatoare sa aud lucruri bune.Tin pumnii fetei sa fie bine!
Ioana,sunt cu ochii pe tine!Sa dai vesti joi!
Diana...nu mai e loc de cuvinte!Sa ai puterea de a o lua de la capat!Cu optimism si incredere in Dumnezeu!Se pare ca EL e mereu langa tine!Nu-i asa ca-I simti mana deasupra capului ca pe o lumina care iti arata pe unde sa pasesti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

buna seara fete dragi, iata ca mai dau si eu un semn dupa atata timp...ce-i drept as putea scrie mai des dar sunt asa de plictisita de repausul meu prelungit ca nu prea am chef de scris. am intrat in a 4-a saptamana de leguma, deja numar orele pana o sa am voie sa imi reiau activitatile, asta daca ma vor mai tine picioarelefiindca devin din ce in ce mai mare si mai neputincioasa iar muschii mi s-au atrofiat complet.
diana e trist si nedrept ce ti s-a intamplat. o sa-ti revii si o sa mergeti mai departe,incearca pe cat poti sa te uiti mai mult la partea plina a paharului, ai ramas gravi, se poate, totul e ok cu tine. daca sarcina era bine fixata atunci cresc sansele sa fi fost o malformatie genetica, cromozomiala, care se opreste in evolutie de la sine ca natura stie ea mai bine. curaj, o sa vina si bb!
ioana draga mea, 5 e f bine, din astia e nevoie doar de 3 embrionei din care sa se prinda vreo doi cu ochii albastrii si oblici o sa fie bine, vei vedea ce putin mai e!!! de data asta o sa avem un paste cu emotii, tu cu testul de sarcina si eu sa nu nasc ca nu stiu ce o fi la spital de sarbatori
oricum ar fi, scoatem don'shoarele din dotare

alexia pupici la fete. cum merge? nu mai povestesti si tu ceva sa am si eu de unde lua notitze. sa stii ca planuiam cu ioana o vizita dar uite ca n-a fost sa fie. dupa pasti, daca ma mai gasesc tot in formula 2 in 1, sigur ne vedem si noi cu printzesa ta, daca nu, mai tarziu un pic, dupa ce creste nitzel si tudorica.
magda Doamne ajuta!!! sper din toata inima sa iasa bine IA.un pachet de don'shoare si pt tine

mada la tine mai e vreo veste?
foryvbine ai venit printre noi, sper sa gasesti raspunsuri la cat mai multe intrebari si sa rezolvi problema cat mai repede. sfatul meu este acelasi cu al lui mada, gaseste un dr. cu multa experienta pe treaba asta. e meritoriu ca rezidentul respectiv a pus un diagnostic probabil de endometrioza insa nu-i suficient. la maine a durat cam 6 luni pana sa am un dignostic corect si inca 2 ani sa gasesc un medic care sa stie ce sa-mi propuna, abia dupa a venit laparo, tratament si bb. a inceput in 2004 si voi fi mamica in 2008. deci a trecut ceva timp, daca zici ca te grabesti cu copilul, atunci chiar trebuie sa mergi pe mana cuiva cu experienta, in brasov sau chiar in bucuresti. succes!
sa va mai zic si despre mine, ca am si io vesti. am fost joi la iosup si am un bb mare, citez: "ce grasan!!", adica avea atunci 2kg300, si era cam cu 10 zile mai mare decat varsta de sarcina. si-surpriza totala-col 4.3cm inchis!!!!!
am fost si la tutu dupa caruia i-am cerut insistent un control pe masa, ceea ce nu face el de obicei, si se vede, alexia
mi-a facut si eco transvaginala si control pe masa, concluzia : col beton. numai contractiile astea nenorocite nu ma lasa deloc, si stiti ce, am o presimtire, ca atunci cand o sa am mai mare nevoie de ele, nu se vor mai arata...vedem noi.bebe are circulara de cordon si daca se mai infasoara o data probabil fac cezarianasi mai ales ca asa cum povestea si teo, dupa cat gynipral am ingerat, si-n perfuzii si pe gura, presimt un col cimentat definitiv.
oricum sper ca tudor sa aiba un pic de respect si sa-mi dea macar 2 saptamani dupa ce ma ridic din pat sa termin si io cu pregatirile, sa mai merg la un film si la o intalneala cu prietenii inainte sa ma dedic exclusiv maternitatii
va pup si va doresc o saptamana plina de succese

a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
33+
AMR 6 saptamani pana vine bebe si 11 zile pana ma ridic din pat!!!
drumul lui bebe
poze

Mergi la inceput