Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-30

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns foryv spune:

Buna seara fetelor,am intrat si eu sa vad ce mai faceti,vad ca satisfacator si ca aveti ,asa, o dekidere,spre "inainte",eu astept sa vina rusii pe 12 si abia astept(e prima data cand astept dupa 11 luni)pt vreau sa vad cum o sa ma simt dupa antibioticul din spital,deja sanii imi plesnesc cred ca se apropie.
Dianaam facut asta de o mie de ori,am spus parca o data ca la mine testele de ovulatie imi ies pozitive si prestez atunci dar degeaba si eu am luat utragestan 3 luni de zile(la sfatul medicului)ziua 16 -25,am un ciclu de 32 de zile,am stat si pe burta cu genunkii pe perna pozitie recomandata,cica,celor cu utre retrovers ca al meu,si nimic. Cumnata mea a ramas dupa fix un an de zile fara sa ia absolut nimic altceva decat acid folic,pe care l-am luat si eu multe luni pana m-am inervat si nu am mai luat deloc,iar o prietena ff buna colega de servici nu a ramas vreo 8 luni de zile si am pus-o sa isi cumpere test de ovulatie iar in luna aia kiar a rams(ia nici nu stia cand avea ovulatia),dar eu mereu tineam evidenta si degeaba.O sa raman o perioada in anonimat si o sa mai i-au legatura cu voi dupa ce voi merge la doctor,sau poate mai devreme .Apropous ,ca nu stiu ce sa fac ,i-au pilulele asa cum mi-a recomandat dr.asta insemnand inca o luna moarta?Am auzit ca dupa antibiotic facut o perioada si mai ales facut la menstruatie ramai imediat,ati mai auzit asa ceva?Pup fetele mele,de la care invat atatea kiar daka nu va cunosc pe fiecare in parte,dar imi face placere sa citesc ce scrie fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Draga mea, eu ti-am spus acolo in detaliu exact ce am facut eu si asa am ramas gravida . Plus foarte importante au fost si vitaminele acelea plus ce ti-am mai scris. Totul la un loc a facut posibil.

In rest , fiecare are organismul ei si poate reactii diferite sau lipsa de reactii .

iti doresc din suflet sa gasesti tratamentul mai mult sau mai putin natural , nu conteaza , prin care sa ramai gravida, nu mai conteaza care e acela, conteaza reusita

sincera sa fiu , macar eu am gasit calea prin care sa reusesc

te pup, sanatate multa si sunt sigura ca voi auzi si de tine lucruri extraordinare , bineanteles un bebe drag ; diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ioana... pentru maine, Doamne ajuta, maine e ziua cea mare
Alexa Ioana.. nu ne mai zici nimic de tine? sper ca esti bine, multa sanatate iti doresc
Ginamaria...doar un buzz asa din cand in cand nu dai si tu sa stim ca esti bine? ne gandim la tine
Lucialu...un mesaj la un capitol cred ca meritam sa stim ca esti bine, chiar ne facem griji pentru tine , ca sa facem daca ne-ai intrat la inimioara si inca unul sa ti se para problemele mai usor de rezolvat suntem alaturi de tine
Septembrie... sa-ti fie bine, Doamne ajuta sa vii cu rezultate bune.
Diana... ma rog sa-ti fie bine.
Doamne ajuta tuturor!
pentru gravidutze si mamici

"Atata timp cat mai rezisti inca putin, nu vei fi niciodata invins".

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Mada23 multumesc iubita pentru urari!
Foryv multa bafta sa reusesti cat mai repede sa ramai graviduta!
Lucialu un si o pentru tine!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septembrie78 spune:

Va pup!
Maine ma internez, am emotii dar sper ca va fi bine.Sa imi tineti pumnii.Vorbim dupa operatie....Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ioanabafta muuuuuuulta!!! , sa fie usoara punctia si sa ai embrionei de cea mai buna calitate!!! iti tin pumnii si ma gandesc la tine. Doamne ajuta!
lucia
aerliliangata vacanta?

a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
33+
AMR 6 saptamani pana vine bebe si 8 zile pana ma ridic din pat!!!
drumul lui bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi,luni plec in concediu!Imi veti lipsi tare mult si sper sa nu ma uitati in 10 zile.Dupa cum sunt prognozele,la Viena va ploua destul de mult,asa ca probabil voi sta mult in camera si voi presta...Avand in vedere ca perioada este optima...sa-mi tineti pumnii!Va pup si va urez succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

aerlilian Distractie placuta in vacanta si iti doresc din tot sufletul sa te intorci in formula 2 in 1
ralu pupam bebe Tudor si viitoarea mamica. odihneste-te mult, ca nu o sa mai ai ocazia( sau cel putin asa mi se tot spune)
AndreyutzaMultumesc de intrebare, eu am acelasi program, greturi, varsaturi, gust metalic, salivatie, aciditate. Printre astea mai am cateva ore de pauza, in care reusesc sa ma bucur de burtica.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna iubitele mele,
In sfarsit am ajuns acasa inseminata ! Azi dimineata, dupa lupte " seculare", reusii sa fac inseminarea. Sper sa fie intr-un ceas bun si sa va dau vesti II peste doua saptamani. Cum o vrea DD
Intr-adevar, am stat aproape doua saptamani in Bucuresti, insa nu prea am avut acces la internet, am mai fost pe la o sala de internet din cand in cand. Si nu am avut nici o dispozitie extraordinara, tinand cont de ritmul "galopant" in care au crescut foliculii mei. Am trecut prin tot felul de stari, de la incredere, speranta, dezamagire, disperare, resemnare si speranta din nou. Poate nu toate in aceasta ordine, dar... Acum, cu Dumnezeu inainte
Ioana, astazi ai avut punctia? Ma rog pentru tine sa fie bine
Aerlilian, concediu placut si sa veniti trei !
Ancutza, Lucia, Mada, Boo, Ralu_t, Diana, Andreyutza
Va pup si va imbratisez cu mult drag

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Fetelor, va multumesc la toate pentru urari si pentru pumnii stransi si-mi pare rau ca nu vin cu vesti bune, pe masura optimismului cu care am intrat in aceasta cursa. Din pacate nu vom face ET pentru ca nu avem cu ce, mai exact am avut ceea ce se numeste in termeni medicali PUNCTIE ALBA. Nici eu nu stiu ce inseamna, oricum am inteles doar ca nu am reactionat bine la Puregon, sau a fost doza prea mica pentru mine, sau inhibarea a fost prea mare (2 luni AC + 30 de Difereline de 0.1mg). Cert e ca ovocitele mele erau goale si au gasit si un chistulet, nu stiu de ce, dar asta e! Toti se mirau ca la FSH-ul meu de 7.4 si la cei 34 ani ai mei, nu a reactionat bine organismul. Nu ne vom opri aici, pentru ca visul nostru e prea mare, ca sa-l putem abandona, o luam de la capat, de la prima menstra. Ce ma ingrijoareaza e ca dl. prof. mi-a dat iar AC doua luni si ma gandesc daca ma inhib din nou asa mult a doua oara oare cum va fi?? Nu vreau sa fiti triste pentru mine, noi vom continua lupta pina visul se va implini!!

Mergi la inceput