Casnicute sexy (168)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

seara buna sexoaselor!
cam liniste pe aici.
imi pare rau ca aud da copilashi bolnaviori:( toti si multa sanatate.
danelutzaaa, si pe ale mele
azi am avut un noroc chior, cind veneam de la scirbici, zic sa trec pe la un cabinet sa ma programez la un eco, si imi zice asistenta, ca pe 10.05 e libera dr, zic, nuuu, e prea tirziu ca la inceputul lui mai merg oricum la buc si cum dr era in pauza si-a facut mila de mine si ... l-am vazut pe bb e mic, mic, are 1.5cm si inimioara bate de zor

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cami multumesc pentru vot
Le presez, dar mai bine iti arunc presa sa le rezolvi tu, ca pe mine iar ma dor miinile

Monica sanatate la puiuti

Mirela -ici lui Robert.

Alina daca ma ajuti si tu, promit sa le presez

Doina ce mai faceti, tu, Dan ?

Liano te astept sa mai birfim o tira

Miki concediu placut, cam mult il plimbi pe mister, sau ai scris doar asa la smecherie, pentru noi

Dispar la oale

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2493842120080132939ebXzLL

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

danelutzo ce bine arata pieptul tau
ho nebuno ca nu-ti fac nici un apropo
da' cum e la cuptor ca nu pricep...da' si mie retetutza pliz
alinutza bb mic, mic de tot da cu inimioara puternica si care bate tare, tare
amandoi doar tusesc acumsi au muci, in rest fara febra si alte alea...urechea vad ca Nu-l mai doare...sper sa fie ok
eu am facut un muschi file cu mere(reteta pe care n-am mai facut-o de la Craciun ) si cu orez, o ciorbitza de legume si salata...acum imi storcesc creierii ce sa le fac pentru diseara si poate fac si o prajiturica mica, mica fiindca terminaram tot ce-am cumparat ieri de la "targ"
va si sunt in zona...

aaa...si nu=mi merge yahoo...nu pot sa va apelez da poate daca ma apelati voi reusesc sa scriu...

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

iote reteta de pieptul meu http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13903/Pui-crocant-la-cuptor/
si-ti mai dau una de dulce http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18480/PRAJITURA-HAPPY-HOUR/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Miki concediu placut, cam mult il plimbi pe mister, sau ai scris doar asa la smecherie, pentru noi

Dispar la oale

ntz ntz....am baut si-o bere cu vecinuca rusoaica. matza ei e mai mare decat misterul meu. trebuie sa le fac o poza data viitoare cand ne mai intalnim in gradina. acum pove cu mama si tata .....detectiveaso

Miki

Mergi la inceput

Daneluta, multam la ce reteta crezi ca m-am uitat intai?
ai ghicit...la prajitura

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

miki, spor la povesti atunci...da sa mai treci si pe la noi

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

miki, spor la povesti atunci...da sa mai treci si pe la noi

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

eu trec des pe aici, dar sunt tot timpul singura. acum profit de ocazie c-am ramas putin singura pe conferinta. fratelo le explica la ai mei cum sa scrie si ei colorat ( dar prin telefon, ca prin scris n-au inteles ei prea bine)

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

salutareeee
Danelutzoo venii acu la barfaa da numai esti
monioo te apelai io raspundeeeeeeeee
miki vii pe bancutza?
va pup pe toateeeeeeeeee

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput