Casnicute sexy (168)
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
mmiha, nu renuntza ca poate fetele reusesc maine cand o sa intre...
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
CRISMIR spune:

O saptamana usoara va doresc!
MONICA,sanatate puiutilor tai
..sa-i treaca febra si viroza lui Ruxi..si Robert a avut 2 zile de febra,si apoi a inceput cu tusea..acum e bine,dar mai tuseste noaptea
...si eu i-am dat doar siropuri antitermice...sanatate si sa auzim numai de bine!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
monica-elizabet spune:
Mirela multumim
si multa sanatate si voua
mai avem o veste
pe alex a inceput sa-l doara urechea
zau daca mai pot...acum pe bune ziceti si voi ![]()
![]()
![]()
e clar ca face parte din "tacam" si cred ca urmeaza si ruxi 
Doamne cand vin nu mai pleaca bolile astea
ma duc in pat ca nu mai rezist...
va
somn usor tuturor
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Liana30 spune:
'neatzaaaa
sanatate la cei bolnaviori..
va pup pe toatee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
maria2mami spune:
offf Monica sanatate puisorilor
-ici
si daca iti spun ca si Maria a avut febra 39 cu 8
azi noapte la 3
acum e bine
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
Danelutza spune:

![]()

presez rufe 

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor,
cam liniste pe-aici, pe unde sunteti?
multumim tuturor pentru urari si voua numai bine si multa sanatate puisorilor si voua 
ruxi a fost mai bine fara febra doar 2-3 crize de tuse...alex azi dimineatza zicea ca nu-l mai doare urechea...sper sa nu revina durerea...totusi am continuat u nurofen si picaturi...dar a mers la scoala ca nu putem lipsi chiar mereu 
mmiha, sanatate piticutei 
miki, asa e in co/ te strambi la noi si atat?

miha, pe unde esti? 
Danelutza. ce faci bun pe-acolo? 
eu abia am iesit de sub dush ca miroseam a meniul zilei de azi si fug repede dupa alex la scoala, va
pe toate si vb cand ii culc
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ange spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
presez rufe
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabellaDaniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze
nu vrei sa le prestezi si pe ale mele?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."