se intampla si MINUNI - nu va lasati

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Doamne Teodoraaaaaaaaaaaaa

si mi-e mi-au dat lacrimile citind randurile tale.....bravoooooo....Dumnezeu a facut o dubla minune......imi place si mie foarte mult ideea de gemeni.....cred ca este superba senzatia de a fi mama de gemeni....

si eu ma chinui de 4 ani dar am mare credinta ca totul va fi bine in continuare.....

maria felicitari si tie.....si in cazul tau este o mare minune Dumnezeiasca.....ati scapat de un mare chin.....asa ca ai grija de tine.....

va pup pe toate
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

heiiiiiiiiiiiiiiiiii

nu mai are nimeni de povestit minuni pe aici sau macar povestea de zi cu zi care ea insasi este o minune pentru ca o traim zilnic....

va astept povestile si implicit minunile fiecaruia dintre voi
va rog
scrieti
ca ne prinde bine
va pup
cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

TEODORA FELICITARI ! SARCINA USOARA ! SI BEBELUSI SANATOSI ! Ma bucur pentru tine, ai sa vezi ce frumos e sa ai gemeni.
cami_antonia o sa spun si eu pe scurt povestea mea.
Intotdeauna am fost inebunita dupa copii.Inca din anul 1999 am incecat sa raman insarcinata, dar nimic. S-a constatat ca am trompele infundate si in octombrie 2000 am facut laparascopie. Gata de acum trebuia sa raman insarcinata, dar nimic. Apoi am fost diagnosticata cu sterilitate primara.Cred ca am fost pe la 7 medici. A urmat alt diagnostic endometrioza, care nu stiu daca era sau nu. O doctorita foarte draguta mi-a spus sa nu imi mai chetui banii pe aici si sa ma duc la Szeged sa vad ce se intampla. In februarie 2004 a fost prima mea intalnire cu dr. Zadori de la Szeged. Eu i-am cerut sa-mi faca FIV, dar el nu a fost deacord deoarece atat eu cat si sotul meu eram perfect sanatosi.
Am facut 4 IA nereusite, apoi FIV si au rezultat gemenii DARIUS si CAIUS (SEPTEMBRIE 2005).
In 27 aprilie 2007, m-a hotarasc sa-mi fac un test de sarcina deoarece imi intarziase CM si ma simteam foarte rau si ce credeti SURPRIZA - testul iese pozitiv. Nu mi-a veni tsa cred, sunam pe toata lumea sa le dau marea veste.Au fost persoane care s-au bucurat, dar au fost si care m-au intrebat daca pastrez sarcina.Le-am spus sigur ca o pastrez, este un dar de la Dumnezeu, el a vrut sa vada ce voi face acum. Si asa a venit pe lume RARES (DECEMBRIE 2007).Asa este Dumnezeu a fost alaturi de mine, pentru ca dupa ce mi-au facut anestezia pentru cezariana, mi-a scazut tensiunea mica la 4 si cam intrasera in panica doctorii, au bagat la adrenalina in mine si tot imi spuneau ca ce vreau sa fac acum. Dar a trecut si am uitat.
Am trei baieti si sunt foarte fericita.

Va doresc tuturor sa aveti parte de aceleasi bucurii pe care le am si eu.

Ade cea mai fericitasi DARIUS,CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Felicitari Teodoran ptr cele doua inimioare. Sa vina pe lume la termen si sa fiti toti sanatosi.
Cat despre minuni hai sa va mai spun eu o minune ANIS pe care probabil multe o stiti a facuto pe frumoasa Ingrid prin fiv ca apoi sa ramana insarcinata natural cu mica Iarina si acum e insarcinata din nou tot natural. Deci fetelor minunile sunt posibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Felicitari din tot sufletul! Dumnezeu te iubeste si uite cum asteptarea si dorinta ta au fost rasplatite. Vei fi de 3 x mamica.

Sarcina usoara!!!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Oau, fetelor cite povesti emotionante!
Felicitari tuturor proaspetelor si viitoarelor mamici!
Va multumim ca ne impartasiti povesti de viata atit de minunate si sinteti alaturi de cele care si-au pierdut speranta.
Pentru toate aspirantelesi sa urmam exemplele de aici.

scumpii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor felicitari - chiar m-am emotionat rau de tot
Sarcini usoare si bb-ei cuminti

Multumim pt sprijinul vostru.
Mie chiar mi-au ridicat moralul povestile voastre.

Elly

http://tt.lilypie.com/tppRp2.png

Mergi la inceput

BUNA FETELE

Doamne ce frumos povestiti......ce povesti minunate....cata putere dumnezeiasca......sa de-a Dumnezeu ca si pe noi....aspirantele optimiste sa ne trimita astfel de mangaieri placute.....

multa sanatate si gravidutelor....si sa fie cu bine fiecare sarcina....si sa ne impartasiti cat mai multe amanunte din experientele voastre....

va pup pe toti
cami

Mergi la inceput

mai fetelor

dar chiar ati abandonat acest subiect deja...tocmai cand devenise mai interesant.....ce este asta....chiar nu mai are nimeni nimic de povestit despre fiecare minune din viata lui.....

hai sa n aruncam la cosul de gunoi....tocmai aceste lucruri frumoase pe care ni le da Dumnezeu si care poarta numele de minuni....va rog...

asteptam noi povestiri.

cami

Mergi la inceput
Mergi la inceput