se intampla si MINUNI - nu va lasati

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Felicitari teo si sunt in totalitate de acord cu tine .
Da ! se intampla minuni.
Uitati aici si povestea mea, intitulata chiar asa : minunile exista!!!
Asta fiindca a-ti cerut povesti cu minuni.
Numai ca am scris cam mult si sper sa nu va plictisesc.
Succes in continuare tuturor fetelor!!!!!

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutare fetele
Am intrat intamplator sa va citesc, si ma bucur din tot sufletul pentru toate reusitele. Doamne ajuta ca fiecare din voi sa va aveti puiutii mult doriti cat mai repede!!!
Vin si eu cu povestea "minunilor" mele, Mathea (care a venit biologic dupa 15 ani si care are un an jum. acum) si Lucas (pe care l-am adoptat de la varsta de 6 luni jum. din Romania si care are acum aproape 8 ani).Ei sunt puii mei, si pentru ei traiesc
Nu ma intind aici pentru ca as ocupa prea mult spatiu, dar pentru cine vrea, poate sa le citeasca povestile de pe site-urile lor care sunt la semnatura.
Va admir pentru optimismul de care dati dovada, si ma rog la DD sa va ajute sa va indepliniti visul!!!

Hazul si puii
Lucas Gregorywww.snugglepie.com/ezb/782773.png" target="_blank"> Smecherul lui mama si Mathea Roana www.snugglepie.com/ezb/783294.png" target="_blank">Gogosica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Se pare ca nu pot sa le atasez site-urile la semnatura, asa ca le gasiti povestile aici.Enjoy.

www.totsites.com/tot/lucasgregory" target="_blank">[Lucas si www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank">Mathea

Mergi la inceput