Casnicute sexy (167)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Multumesc Liano...sa dea Dumnezeu ca toate mamicile noastre sa fie sanatoase
ce tot albinariti?
eu m-am apucat sa fac niste rasucite cu crema de vanilie si dupa ce terminasem de framantat coca observ un rest de lapte pe care trebuie sa-l pun si l-am uitat l-am pus dupa aceea...sper sa mai iasa ceva...varza sunt

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

seara buna!
LA MULTI ANI MAMI DE MONICA!
mmiha, doar atit?
miha
feleleee, sunt disperata si nik nu-si mai face efectul

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Alina fa-ti niste supozitoare micute din sapun de fata, iar in caz de urgenta, cum e acum, pui unul, o sa faca un pic zgomot in burtica dar se rezolva. Ai grija bea cit mai multe lichide.

Mmiha cind ai trimis poza cu Maria, ca nu am gasit-o in concurs ?

Cuscra adica tu esti serioasa si noi, nu ?! ... uluto, ma duc sa te dau in urmarire generala.

Liano te-am mai intrebat, pina cind stai la unguri, dar nu mi-ai raspuns , nu citisi, haaaa ?

Doina cum te mai simti, nu mai spui nimic ?

Miki serviciu usor pentru urmatoarele cinci zile

Monica si eu uitasem intr-o zi sa pun sarea, dar am rezolvat

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

alinutza, multumim de urari
bea multe lichide, mananca prune, criobite, supe...
Danelutza le pusei la crescut in tava...sa vedem cum or iesi asa parca aluatul e mai pufos ca niciodata si l-am putut si rasuci mai bine te pomeni ca.....asta o fi secretul sa uiti ceva

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

danelutza, monica sar'mina de sfaturi. am mincat un compot de visine si deja se simte schimbare. am burta ca un balon, si asta nu din cauza bbblului

alexa simami

Mergi la inceput

Alina ma bucur ca ai rezolvat situatia.

Monica cum se mai simte domnisoara Ruxi, i-a mai curs singe din nas ?

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Danelutza se simte bine ruxi, nebunica la fel ca de obicei...eu acum am ramas stresata ca se intampla noaptea
au iesit super rasucitele...dar iar am facut o prostie asa ca nu le-am mai pozat ca iar radeati de mine ca nu mi-au iesit chiar cum trebuie...au iesit f multe si ca fraiera in loc sa pun in doua tavi...am pus in una mai mare si s-au unit toate rasucitele intre ele formand o rasuceala in tava

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

aha, deci a iesit o rasuceala rasucita , iar ai facut portie dubla, nu ?
Ma bucur ca Ruxi se simte bine

Mergi la inceput
Mergi la inceput