Casnicute sexy (167)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Iaca pana am venit eu s-a terminat bazaiala.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

daaaa...portie dubla ca aia simpla nu ne-ajunge nici pe-o masea
in seara asta am avut musafiri...am pregatit la repezeala cate ceva...a iesit f bine dar eu cam obosita m-au mai pocnit si rusii asa ca sunt zob.
acum astept sa se faca ora sa-i dau lui alex siropelul(care are si antitermic) caci face si febra
va noapte buna sau bazaiala placuta

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ptr toate sexoasele.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra Bianca,multumesc. Eu servesc un Orzo.

Monica,sanatate la copilasi.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare de prin nameti . Credeam ca vine primavara.....dar se pare ca se lasa asteptata.
Azi merg putin mai tarziu la munca, pt ca ieri am fost ``de inchiriat`` la aeroport. M-as bucura enorm daca as putea munci in fiecare zi acolo. Lux domnule....lux Mi-am facut somnul de frumusete si am timp de putina shoppingareala ( vreau sa trimit saptamana viitoare un pachet acasa...acum ramane sa ma decid cu ce firma)
Multa sanatate bolnaviorilor.
Revin diseara,poate stati mai mult pe bancutza.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

la

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

slaaaba activitate!
monica, sanatate multa la puiuti!
stau prin preajma...

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

salutare,salutare
si la mine vine,vine primavara.dupa amiaza ningeeee
noi am fost liberi 4 zilede pastele catolic.nu am facut nimic deosebit.doar cateva iesiri scurte pt ca a fost tare,tare frig si Robert mi-a facut criza de astm.
de azi am inceput munca.sapt asta are doar 4 zile
tzuc.is pe viteza.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monica uite ceva http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18397/Biscotti-pasticceria/ , pe mine ma tenteaza, dar nu ma incumet ca nu mi-am cumparat aragaz nou, astept ofertele, de aragaz, bineinteles

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput