Casnicute sexy (167)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
Iaca pana am venit eu s-a terminat bazaiala. ![]()
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
monica-elizabet spune:
daaaa...portie dubla ca aia simpla nu ne-ajunge nici pe-o masea ![]()
in seara asta am avut musafiri...am pregatit la repezeala cate ceva...a iesit f bine dar eu cam obosita
m-au mai pocnit si rusii
asa ca sunt zob.
acum astept sa se faca ora sa-i dau lui alex siropelul(care are si antitermic) caci face si febra
va
noapte buna sau bazaiala placuta ![]()
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Bimilit spune:

ptr toate sexoasele.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mariussimiuc spune:
Helau! 
Cuscra Bianca,multumesc. Eu servesc un Orzo. ![]()
Monica,sanatate la copilasi. 
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mikiriki spune:
Salutare de prin nameti
. Credeam ca vine primavara.....dar se pare ca se lasa asteptata.
Azi merg putin mai tarziu la munca, pt ca ieri am fost ``de inchiriat``
la aeroport. M-as bucura enorm daca as putea munci in fiecare zi acolo. Lux domnule....lux
Mi-am facut somnul de frumusete si am timp de putina shoppingareala ( vreau sa trimit saptamana viitoare un pachet acasa...acum ramane sa ma decid cu ce firma)
Multa sanatate bolnaviorilor.
Revin diseara,poate stati mai mult pe bancutza.
Miki
Danelutza spune:

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

alexa si mami spune:

slaaaba activitate!
monica, sanatate multa la puiuti!
stau prin preajma...
alexa si
mami
ange spune:
salutare,salutare
si la mine vine,vine primavara
.dupa amiaza ningeeee 
noi am fost liberi 4 zilede pastele catolic.nu am facut nimic deosebit.doar cateva iesiri scurte pt ca a fost tare,tare frig si Robert mi-a facut criza de astm.
de azi am inceput munca.sapt asta are doar 4 zile 
tzuc.is pe viteza.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Danelutza spune:
Monica uite ceva http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18397/Biscotti-pasticceria/ ![]()
, pe mine ma tenteaza, dar nu ma incumet ca nu mi-am cumparat aragaz nou, astept ofertele, de aragaz, bineinteles ![]()
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

gyongyi