Casnicute sexy (167)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata si de la mine!
mmiha, spune repede care e poza voastra ca sa va votam
miha, de unde ai wrap-ul? io am avut la alexa marsupiu, am carat-o pina pe la 9 luni ca apoi ne cocosa de spate, din cauza curelelor cu care se prindea.
e cald frumos, o sa plecam la plimbarici.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

pai nu stiu unde e poza, am trimis-o pe mail admin.

unde sa o caut?

alinuta ti-l trimit daca-l vrei....numai ca e albastru

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

nu stiu unde sa caut poza

se numeste "O picatura in ocean"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

paste fericit celor care sarbatoresc astazi!
eu sunt suparata.am liber 4 zile si Robert e bolnav
a inceput cu o criza de astm iar acum are febra.astazi merg la urgente cu el ca ma lasa nervii in curand
afara e un ger de crapa pitrele si zapada cat gardul fara gluma
imi vine sa ma duc,sa ma duc si sa ma tot duc ....
numai bine si tzuc la voi

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor
si eu sunt suparata din mai multe motive dar cele mai importante sunt ca ruxandrei a doua noapte consecutiv ii curge sange din nas(nu stiu daca incepe fiindca-si baga mana in nas sau din alt motiv deci e clar ca trebuie sa mergem la dr maine) iar alex tuseste pe ragusheala
cami robertelul sa-i treaca mai repede...multa sanatate
aaa...si sa nu uit...cand te duci si te tot duci sa ma iei si pe mine macar sa fim amandoua
alina plimbarele placuta
Liano multam de
mmiha, pozele din concurs sunt puse in ordine alfabetica dupa titlul pozei...a ta cum se numeste? cu siguranta eu am votat-o deja
miha, miki, Danelutza, atelocin, Bi,Mirela,Dana-ch,Marilena,ioana pe toate...pe unde sunteti?
soni bine ai revenit te asteptam si la noi
Doinaaaaaaa...unde esti????
fetelor dar cu Olga ce-i? ca nu am mai vazut-o de muuult pe-aici...sper ca sunt ok si ea si tony
azi e frumos afara dar parca nu-mi arde sa ma duc nicaieri...om vedea...
va pe toate

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

ooo cami, ce rau imi pare de robert multa sanatate! cit mai tine zapada aia, ca deja e sfarsitul lui martie
monica, multa sanatate si voua! la voi cume vremea?
eu m-am uitat dupa poza, dar cred ca inca nu au bagat-o.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim alinutza
mmiha...stai ca acum mi-am dat seama...voi ati trimis poza abia ieri? nu cred ca mai intra in concurs...parca stiu ca a fost o data limita de trimitere a pozelor iar dupa aceasta data pozele nu mai intrau in concurs..oricum sper sa vb prostii si sa intre poza in concurs

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Mi-e dor de voi, mai am nitel pana maine sau miercuri si scpa de spital, caci am reparat mai multe daca tot m-am internat...caci defectiuni se gasesc...
PASTE FERICIT !!!!celor care il sarbatoresc astazi!!!!
Va puppppppppppppppp!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

doina, multa sanatate! te asteptam cu forte proaspete

alexa simami

Mergi la inceput