Casnicute sexy (167)
Raspunsuri - Pagina 10
maria2mami spune:
aaaaaa, e liceu de coregrafie............noi vrem dans sportiv
avem ff aproape studioul giuliana.....dar nu vreau balet.
vroiam Pas in doi.......dar nu gasesc un nr de tel....o adresa , stiu ca tin cursuri in mai multe scoli in tot buc........dar pc-ul asta nu-mi deschide toate adresele pe google mai trebuie instalat ceva si nu stiu ce
http://www.youtube.com/watch?v=My3wf9dxnVo
monica-elizabet spune:
da...lic de coregrafie...
aaa...am inteles ce vreti voi...pai sigur trebuie sa cauti la o scoala de prin cartier ca acum se tin cursuri de dans, arte martiale, etc prin scoli...intreaba o vecina care are un copilash mai mare si merge la scoala sa intrebe la secretariatul scolii,,,
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
maria2mami spune:
Maria a fost anul trecut in vara vreo 3 luni.......era la palatul copiilor ...fff departe de casa si la ore foarte tarzii 20.00
si acum danseeaza cha-cha-cha prin casa
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
mariussimiuc spune:
Noi am fost in seara asta la cumparaturi in Carrefour. Si am luat-o pe Amira in wrap. Am pus-o cu fatza spre lume,ca era tare interesata de ceea ce se petrece in jur. Si multa lume se uita la noi luuuung...Oare sunt singura din Iasi care are wrap?
Si...la un moment dat vine o cocoana la mine si-mi zice sa strang copilul de gat cu chestia asta.
Si ii zic:"pai da,am strans-o aici langa mine ca altfel fuge"
si i-am intors spatele si am plecat.
Si numa ce aud in urma mea: "saracul copchil" 
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
maria2mami spune:
..........super cu wrap.........am si eu unul, dar nu am la ce sa-l folosesc![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
monica-elizabet spune:
miha super tare
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
eu sincer nu am folosit nici ham nici in brate nu-mi mai venea sa-i tin..doar in carut...si sa va povestesc de ce...cand era alex mic(cateva luni) ma plimbam cu carutul prin parc...si tocmai ma gandisem sa-mi cumpar un ham...dar dupa ce am vazut o mamica(ce avea puiutul in ham) cum s-a impiedicat si a cazut peste copil fix pe burta am jurat ca nu-mi mai cumpar...si cand le vedeam pe tipe ca mergeau iarna cu ham si faceau echilibristica pe gheatza de afara chiar imi venea sa le zic ca la subiectul ala..."nu-i ingeatza capul?" dar imi vedeam de treaba mea ca nu vroiam sa stresez oamenii ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
maria2mami spune:
ne-am inscris si noi la concurs........
monica-elizabet spune:
noi dam o tura pe-afara ca nu mai scap de pitici sa mergem cu
si revenim
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
maria2mami spune:
netaa'