Doamne profesoare!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Am vb acum cu secrtetara si mi-a zis ca a cerut tichete si din urma pt cei aflati in CIC si ca tb sa dam o declaratie pe proprie raspundere cum ca noi am solicitat aceste tichete cadou, pt ca se impoziteaza si ca nu avem drepturi salariale. Vorbea de parca voiam sa iau bani din Banca Nationala, nu ca si cum as fi avut dreptul!!!!
Dar asta e traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Dianad
Deci am inteles ca secretara ar fi tb sa explice ISMB ului de ce a luat hotararea de a nu da aceste tichete cadou.
Cererea am depus-o in scoala asa mi s-a zis de la ISMB.
Ar tb sa primesc din decembrie pana in prezent. Secretara mi-a zis ca in sect 3 au dat doar 2 scoli si in sect 5 1 scoala.
Din tara cine a mai luat bonurile, dintre pers aflate in CIC?????

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Salut...
In provincie se pare k nimeni nu a luat inca bonuri, nici macar cei care lucreaza...
Eu voiam sa va rog frumos sa imi dati si mie un model de cerere caci nu stiu cum sa scriu si mai ales nu stiu baza legala in care o fac.As vrea sa o depun cat mai repede k sa nu aiba motiv sa spuna k nu au stiut si k nu au cerut bonuri si pentru noi. suntem 6 colege care predam in aceeasi scoala si suntem in CIC. Or sa-si puna aia mainile in cap cand vor vedea cererile, caci acolo se dau banii sau alte beneficii asa de greu, de zici k-i da contabia din buzunar.

Madalina35
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Nu se impoziteaza conform hotararii comisiei paritare din 27 martie- tatal tau trebuie s-o aiba in scoala. Acolo scrie clar ca avem valoarea neta de 350RON/eveniment.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Si eu sunt in cic, sper sa le primesc, m-ar interesa si pe mine un model de cerere.
Oricum, as mai astepta, sa se limpezesca apele: ba se dau, ba se retrag...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne-au apreciat fotografia)

Mergi la inceput

Cine imi spune si mie ce legi trebuie sa mentionez in cerere?

Madalina35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Citeste pe primele pagini ale subiectului despre hotararea comisiei paritare din 25 feb 2008 si codul muncii.HOTARAREA COMISIEI PARITARE CONSTITUITE LA NIVELUL ISMB DIN DATA DE 25 FEBRUARIE 2008In conformitate cu prevederile art.13 si Anexei nr.4 din contractul Colectiv de Munca Unic la Nivelul ISMB, Comisia Paritara de la nivelul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, intrunita in data de 25 februarie 2008,HOTARASTE:Art.1. Beneficiaza de tichete cadou toti salariatii din unitatile si institutiile de invatamant preuniversitar din Municipiul Bucuresti, conform legii nr. 193/2006, cu exceptia:a) salariatilor care se afla sub incidenta art.101 alin (1) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic, mai putin cei care sunt incadrati in sistemul de invatamant, inclusiv in cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului;b)salariatilor care se afla sub incidenta art.101 alin (4) si (5) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic;c) salariatilor care se afla sub incidenta art.102 alin (1) si (2) din legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic.Art.2. Salariatii beneficiaza de tichete cadou de la un singur angajator din sistemul de invatamant (inclusiv MECT), pe baza unei declaratii scrise pe propria raspundere, pentru fiecare din evenimentele stabilite prin Hotararea Comisiei Paritare la nivelul ISMB din data de 28 noiembrie 2007.Art.3. Prezenta hotarare se comunica si se aplica in toate unitatile si institutiile de invatamant preuniversitar din Municipiul Bucuresti, prin grija ISMB.art.1 si 3codul muncii cap.4DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianad

Citeste pe primele pagini ale subiectului despre hotararea comisiei paritare din 25 feb 2008 si codul muncii.

HOTARAREA COMISIEI PARITARE CONSTITUITE LA NIVELUL ISMB DIN DATA DE 25 FEBRUARIE 2008

In conformitate cu prevederile art.13 si Anexei nr.4 din contractul Colectiv de Munca Unic la Nivelul ISMB, Comisia Paritara de la nivelul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, intrunita in data de 25 februarie 2008,
HOTARASTE:

Art.1. Beneficiaza de tichete cadou toti salariatii din unitatile si institutiile de invatamant preuniversitar din Municipiul Bucuresti, conform legii nr. 193/2006, cu exceptia:
a) salariatilor care se afla sub incidenta art.101 alin (1) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic, mai putin cei care sunt incadrati in sistemul de invatamant, inclusiv in cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului;
b)salariatilor care se afla sub incidenta art.101 alin (4) si (5) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic;
c) salariatilor care se afla sub incidenta art.102 alin (1) si (2) din legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic.
Art.2. Salariatii beneficiaza de tichete cadou de la un singur angajator din sistemul de invatamant (inclusiv MECT), pe baza unei declaratii scrise pe propria raspundere, pentru fiecare din evenimentele stabilite prin Hotararea Comisiei Paritare la nivelul ISMB din data de 28 noiembrie 2007.
Art.3. Prezenta hotarare se comunica si se aplica in toate unitatile si institutiile de invatamant preuniversitar din Municipiul Bucuresti, prin grija ISMB.
art.1 si 3
codul muncii cap.4

DianaD & Alexandru

am citit tot ce se putea citi de la inceput, am citit si legile care sunt mentionate, dar din niciuna nu reiese faptul k noi ne pastram calitatea de salariat...Nici chiat in codul muncii cap 4 art 50 nu este precizat lucrul asta, chiar dc vad citata legea asta.Acolo se spune doar k avem activitatea sus[endata, nicidecum k ne pastram calitatea de lasariat..
Cel mult in art 49(3)spune CA: pe durata
suspendarii pot
continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decāt cele
SALARIALE, daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin
contractul
colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau
prin
regulamente interne.
Dar mie la scoala contabila imi cere sa-i duc o lege unde scrie negru pe alb k suntem salariati...k ea nu sta sa interpreteze legi si dc le interpreteaza o face in favoarea unitatii, nu a angajatilor.
De aceea tot intreb de baza legala cu care ati demonstrat voi k aveti dreptul....

Madalina35

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madaluta

quote:
Originally posted by dianad

Citeste pe primele pagini ale subiectului despre hotararea comisiei paritare din 25 feb 2008 si codul muncii.

HOTARAREA COMISIEI PARITARE CONSTITUITE LA NIVELUL ISMB DIN DATA DE 25 FEBRUARIE 2008

In conformitate cu prevederile art.13 si Anexei nr.4 din contractul Colectiv de Munca Unic la Nivelul ISMB, Comisia Paritara de la nivelul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, intrunita in data de 25 februarie 2008,
HOTARASTE:

Art.1. Beneficiaza de tichete cadou toti salariatii din unitatile si institutiile de invatamant preuniversitar din Municipiul Bucuresti, conform legii nr. 193/2006, cu exceptia:
a) salariatilor care se afla sub incidenta art.101 alin (1) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic, mai putin cei care sunt incadrati in sistemul de invatamant, inclusiv in cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului;
b)salariatilor care se afla sub incidenta art.101 alin (4) si (5) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic;
c) salariatilor care se afla sub incidenta art.102 alin (1) si (2) din legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic.
Art.2. Salariatii beneficiaza de tichete cadou de la un singur angajator din sistemul de invatamant (inclusiv MECT), pe baza unei declaratii scrise pe propria raspundere, pentru fiecare din evenimentele stabilite prin Hotararea Comisiei Paritare la nivelul ISMB din data de 28 noiembrie 2007.
Art.3. Prezenta hotarare se comunica si se aplica in toate unitatile si institutiile de invatamant preuniversitar din Municipiul Bucuresti, prin grija ISMB.
art.1 si 3
codul muncii cap.4

DianaD & Alexandru

am citit tot ce se putea citi de la inceput, am citit si legile care sunt mentionate, dar din niciuna nu reiese faptul k noi ne pastram calitatea de salariat...Nici chiat in codul muncii cap 4 art 50 nu este precizat lucrul asta, chiar dc vad citata legea asta.Acolo se spune doar k avem activitatea sus[endata, nicidecum k ne pastram calitatea de lasariat..
Cel mult in art 49(3)spune CA: pe durata
suspendarii pot
continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decāt cele
SALARIALE, daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin
contractul
colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau
prin
regulamente interne.
Dar mie la scoala contabila imi cere sa-i duc o lege unde scrie negru pe alb k suntem salariati...k ea nu sta sa interpreteze legi si dc le interpreteaza o face in favoarea unitatii, nu a angajatilor.
De aceea tot intreb de baza legala cu care ati demonstrat voi k aveti dreptul....

Madalina35

Pai atunci daca nu esti salariat de ce ti se dau banii din asigurarile sociale. E o mare tampita secretara ta si ar tb sa-i zici ca nu are ce cauta acolo daca nu e in stare sa citeasca Codul Muncii si sa accepte o hotarare.
Deci, esti angajata Ministerului, nu a scolii. Si atata timp cat la nivel de Minister se dau bonurile avem si noi dreptul.

andreea

Mergi la inceput

DIANAD
si eu stiu ca nu se imp0oziteaza, insa secretara mi-a zis altceva...

andreea

Mergi la inceput