Doamne profesoare!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 5
irina.c. spune:
pana la urma a depus cineva cerere la ISMB?Ce ati scris, ca intentionez sa depun si eu. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
dianad spune:
Deocamdata nu stiu in Bucuresti vreo mamica in CIC care sa fi luat aceste tichete, in tara stiu.DianaD & Alexandru
cecilia L spune:
Andreea pune te rog cererea catre ISMB sau scoala, vreau sa fac si eu.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
punct ochit punct lovit
ANDREEA11 spune:
Eu am facut cererea in scris. Solicitati eliberarea bonurilor cadou facan referire la Hotararea Paritara si la Codul Muncii. Precizati diferenta dintre bonuri cadou si bonuri cresa. Solicitati informarea scolii la ISMB.
Mie imi da raspunsul sapt viit. Deja o lasasera mai moale si au zis ca mai sunt inca 5 in situatia mea!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
moko spune:
hop si eu....
nici eu nu am primit tichetele cadou...dar acum deja m-am gandit ce fac cu ele(mai ales daca le pot primi retroactiv)!!..asa ca maine merg sa vad ce pot rezolva!
ati primit vreun raspuns favorabil de la unitatile scolare unde sunteti salariate?
madaluta spune:
ati vazut aseara la stiri k s-au suspendat tichetele noastre????
Madalina34
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
cecilia L spune:
Mi-a confirmat cineva de la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale( sau cum s-o mai numiiiiii) ca nu mai primim tichete si ca s-ar pute sa ne ceara banii inapoi pt cele care le-am primit.....hihi ce gluma buna, cica primaria nu era obligata sa ne dea tichetele, si acum vor banii inapoi.........sigur e campanie electorala.
Andreea ai primit raspuns la cerere....ca sa stiu daca mai fac, tb sa ajung la ISMB sa fac cerere de amanare a grI.....
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
dianad spune:
Comisia paritara la nivel de ISMB a hotarat ca tichetele nu sunt impozabile. De sambata Vosganian a revenit asupra retragerii tichetelor, deci le vom lua. Ati facut cereri? ce raspuns ati primit?DianaD & Alexandru
ANDREEA11 spune:
Am aflat si eu ca se primesc ioarasi tichetele. Mie tb sa-mi dea raspunsul de 2 saptamani si ma tot amana ca nu primeste scrioare de la ISMB. Tata are un prieten la O.J. la ISMB si a zis ca ea tb sa dea o nota explicativa ca de ce nu mi-a dat tichetele. Maine o sun iarasi si deja cred ca o iau tare!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
dianad spune:
Andreea, cate tichete ar trebui sa primesti din urma?Doar pt 1 martie sau si pentru 1 decembrie si Craciun?Nota explicativa trebuie sa ti-o dea scoala?Tu unde ai depus cererea, doar in scoala?DianaD & Alexandru