Doamne profesoare!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna

am si eu o intrebare pentru gravidele care n-au intrat in prenatal

si-a luat cineva bonurile pentru ziua de nastere? ati facut vreo cerere ceva?

multumesc

Banu 26+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ce bonuri pentru ziua de nastere? Nu se da asa ceva!!! Sau se da? Eu acum aud prima data. Nu e o gluma?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Legat de tichetele cadou am primit raspuns negativ de la Primarie , conform
legii 193 pe 2006, articolul 2, pct 5 din normele metodologice de aplicare a legii:"Angajatii, persoane fizice care desfasoara o activitate intr-o relatie de angajare in baza unui raport de munca reglementat de legea 53-codul muncii sau de o lege spaeciala,pot beneficia de tichete cadou acordate de angajatorii lor, numai pt destinatii sau evenimente definite la art 21alin 3 lit c din legea 571/2003 din codul fiscal cu modificarile si completarile ulterioare.
noi nu suntem astfel de persoane, cica...
Si juristul inspectoratului si cel al sindicatului invatamantului din constanta ne-au dat dreptate, dar nu pot face nimic pentru a convinge scoala si primaria de asta...Cum ar trebui sa procedam in continuare?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ti-am mai scris, faci o cerere scrisa la Inspectorat si cu raspunsul mergi la scoala, nu cred ca scoala trece peste decizia Inspectoratului.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa merge Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Ti-am mai scris, faci o cerere scrisa la Inspectorat si cu raspunsul mergi la scoala, nu cred ca scoala trece peste decizia Inspectoratului.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa merge Cristi

cei de la inspectorat au zis k nu pot face asa ceva pt k tichetele cadou si dau din bugetul primariei, nu al ministerului, deci nu-i pot obliga pe acestia sa ne dea...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

eu vad ca pe contractul colectiv asta nou e scris inspectoratul scolar bucuresti si sindicatele de prin toate sectoarele...
si pe aici e inclus si bonuri pt ziua de nastere...

maine ma duc la scoala sa anunt in scris ca sunt gravida si sa intreb iar de bonuri, cand i-am intrebat au zis ca nu stiu.... nu se stie..... bla bla. bla

daca si maine imi spun la fel o sa le spun frumos ca ma duc la inspectorat sa fac "cercetari" si la primarie .....
sa vedem ce zic atunci

noi tot asteptam si...... poate bonurile vin si le mananca secretariatul si contabilitatea.....

madaluta de unde esti? din buc? ce sect?
am inteles ca prin alte zone ale tari n-au vazut nici un bon de asta intreb

Banu 27+ Salih

Mergi la inceput

silvana

eu am uitat sa spun ca sunt din bucuresti......
ce am citit eu e noul contract colectiv de munca unic la nivelul inspectoratului scolar al municipiului bucuresti pe 2008-2009

adica habar nu am daca in alte judete ale tarii e identic sau ....

Banu 27+ Salih

Mergi la inceput

he he

vad ca am scris zone ale tarii cu un singur I
am gresit la tastat
nu ca sunt vreo.....

Banu 27+ Salih

Mergi la inceput

buna

vroiam sa va spun ca am fost la scoala si am anuntat in scris ca sunt gravida plus adeverinta de la medicul de familie ca sunt gravida exact cum scrie in lege si a facut secretara o fata de zici ca i-am adus ceva in chineza, ca vaaaaaai dar ce in scris? ca nu trebuia.... vaaaaaai dar si adeverinta de la medicul de familie? vaaaai dar ei n-au avut asa ceva niciodata .....
Cand a mai auzit ca vreau si nr de inregistare vaaaaai si ca am mai si citit nu stiu ce lege adica ce avantaje am daca las in scris ca sunt gravdia plus adeverinta?

si ii zic ca nu mai stiu asa scria inlege de ex imi aduc aminte ca trebubuie sa anuntati medicina muncii in 10 zile sa evalueze riscurile...... eeeee ca eu n-am alta treaba decat sa anunt medicina muncii?????????//
si i-am zis si eu frumos ca nu ma intereseaza ce face dansa eu am citit legea eu am facut pentru mine ce scria in lege si de aici e treaba dansei.....

mi-a dat si nr de inregistare dar nu foarte multumita ca am vrut si asta si i-a pasat-o contabilei... careia ii spun ca m-am apucat de citit legi si ca stiu ce drepturi avem cum ar fi in noul contract colectiv de munca bonurile care tre sa le iau si cand sunt in pre/post natal.... ca in legea privind statutul personalului didactic sunt decat cateva exceptii cum ar fi angajatii care lucreaza si la guvern astia nu iau bonuri.si in CCM scrie toti salariatii din invataman au dreptul la bonuri... da?????? aaaaa? nu mai stiu probabil o sa vedem atunci..........

si la corijente de mai duce o colega sapatamana viitoare sa anunte si ea ca e gravida si i-am zis sa faca la fel............
da macar ea e titular

eu sunt suplinitor dar mi-au datc ontinuitate am fost la validare.... astept sa imi iau decizia aia cat mai repede sa o duc la scoala si acum ma gandeam ca daca fac astia ce fac si nu mai ma vor?
da de fapt n-au cum dosarul mi l-am depus.....contabila ma si intreba....

ce smecherie cum se mai faceau ca n-au auzit de ce le spun eu

nu mai zic ca dupa ce imi iau decizia le-am mai pregatit o surpriza o alta cerere cu nr de inregistarare in care solicit sa-mi dea bonurile si le aduc aminte ca am 85% din salariu neimpozabil... conform legii cutare articol cutare si la final mai atasez si legea....
sa vedem ce mai zic atunci?

succes si voua care n-ati anuntat inca

Banu 27+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
le-am mai pregatit o surpriza o alta cerere cu nr de inregistarare in care solicit sa-mi dea bonurile si le aduc aminte ca am 85% din salariu neimpozabil... conform legii cutare articol cutare si la final mai atasez si legea....
sa vedem ce mai zic atunci?

Exact asa voi face si eu, mi-am printat deja pagina din Codul Fiscal, art. 42, in care se prevede ca nu se impoziteaza acest concediu pre/postnatal, si asta pt ca acum 2 saptamani cand am fost la scoala, secretara noastra sustinea sus si tare ca orice venit se impoziteaza, inclusiv acest concediu...i-am spus de 2 ori ca nu e adevarat, ea a tinut-o pe a ei, am lasat-o in pace, dar i-am pregatit pt maine surpriza, cand imi duce sotul concediul la scoala atasez pagina printata, subliniata cu lighter portiunea unde se face respectiva precizare...mai clar de-atat....sa vad, tot imi mai aplica impozit? totusi 16% din salariul nostru insemana ceva...de ce sa ni-l ia degeaba?

MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)

Mergi la inceput