Doamne profesoare!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

quote:
citat din mesajul lui daiana_raluk
Bani de haine??? 150 euro?? Doamneee!! Eu n-am vazut nici macar cum arata un tichet
Am cautat, nu se exista legea pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Scuze daca am dus pe cineva in vigoare, se pare ca este doar la nivel de ISMB......nu si pt restul tarii, cel putin asa am citit pe edu.ro - forumul profesorilor

Cateva noutati ale noului CCM la nivelul ISMB, care a intrat in vigoare de pe 9.05.2008

- acordarea a 2 salarii platite de angajator mamei, pentru nasterea fiecarui copil
- acordarea tichetelor cadou pentru minimum 7 evenimente
- acordarea unui ajutor financiar anual de 100 euro pentru personalul didactic calificat, in vederea achizitionarii de carti si/sau programe educationale
- acordarea unui ajutor anual de minimum 150 euro pentru tinuta pentru toti salariatii din invatamint
- acordarea unei indemnizatii de pensionare de cel putin 3 salarii de baza
- toti salariatii din invatamant pot primi o prima de vacanta in cuantumul salariului de baza, care se acorda odata cu indemnizatia de concediu
- salariatii din invatamant beneficiaza de tichete de masa, tichete de cresa si tichete cadou; evenimentele pentru care se acorda 7 tichetele cadou in valoare de 50 lei fiecare sunt:
*inceperea anului scolar
*5 Octombrie
*1 Decembrie
*Craciun
*Paste
*1 Martie
*8 Martie
*1 Mai
*5 Iunie
* Ziua de nastere
- acordarea unui spor de 15% aplicat la salariul de baza pentru conditii vatamatoare si periculoase pentru salariatii din invatamant care utilizeaza calculatorul in procent de cel putin 50% din timpul de lucru, in executarea sarcinilor de serviciu prevazute in fisa postului
- acordarea pentru salariatii din invatamant a unui spor de 10% aplicat la salariul de baza pentru conditii nocive si penibile
- Ziua de 5 Iunie-Ziua Nationala a Educatiei este zi nelucratoare

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Cecilia, poti pune un link catre lege? Sau spre forumul de unde ai citat? Merci. Desi scrie acolo de tichete noi nu le-am vazut... Decat in valoare de 1 mil pa tot anul asta. Si se pare ca nu vom mai primi altele deoarece primaria e saraca... Poate la fel sunt conditionate si restul facilitatilor...Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

cecilia de unde ai luat asta cu noul CCM ?

eu la final de an scolar n-am primit decat 1 rand de bonuri si atat!!
si treaba cealalta cu prenatalul si banii? mie imi trebuie legea exact sa mi-o scot la imprimanta si sa dau cu ea in cap cui nu vrea... sa priceapa./

mentionez ca pm meu nu functioneaza adica nu-i deschis ca n-am stiut cum, daca se poate sa-mi raspunzi te rog tot aici sau ...un mail ca vad ca esti bine informata/
multumesc

Banu 24+ Salih

Mergi la inceput

Am gasit eu!! evorba despre noul ccm 2008-2009 pagina 12-13 in legatura cu cele 2 salarii pentru nasterea copilului si.....

este www.ismb.edu.ro noul contract de munca

http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/Personal/contract_colectiv_munca.pdf

Cecilia acum am gasit asta dar raman la aceeasi intrebare cu de unde ai luat cu calculul salariului si cel cu 85% care nu se impoziteaza......

multumesc

Banu 25+ Salih

Mergi la inceput

Am gasit eu!! evorba despre noul ccm 2008-2009 pagina 12-13 in legatura cu cele 2 salarii pentru nasterea copilului si.....

Cecilia acum am gasit asta dar raman la aceeasi intrebare cu de unde ai luat cu calculul salariului si cel cu 85% care nu se impoziteaza......

multumesc

Banu 25+ Salih

Mergi la inceput

multumesc

Banu 25+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Banu, trimite-mi un PM cu adresa ta de mail sa ti le pot trimite, sunt prea multe.....
Cred ca poti sa trimiti PM, daca nu sau activeaza-ti PM.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Poate va uitati aici si imi spuneti ceva si mie daca stiti? Intre timp eu citesc din urma, ca sunt din bransa si ma intereseaza subiectul. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124530

MADALINA 37+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Stiti ceva legat de faptul ca daca nastem in vacanta avem dreptul si la banii pt concediu de pre/post natal, cat si bani de pe concediul de odihna sau aceia trebuie returnati? Am auzit diverse variante...

MADALINA 37+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput