Doamne profesoare!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 12
madaluta spune:
quote:
Originally posted by Banu2268
a si inca ceva madaluta
care lege ai citit-o? zi-mi si mie te rog sa o caut si sa o citesc si eu ca sa am cui sa-i dau in cap cu ea la nevoie
hehe
22+ Salih
contractul colectiv de munca la nivel de ramura de invatamant
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
ja spune:
Cui se adreseaza acea cerere pt salariul bonus?...directorului sau inspectorului?..Se depune la secretariatul scolii ?
Multumesc
cecilia L spune:
Nu pot sa ma abtin sa nu va spun ca abia maine o sa ridic bonurile cadou de la scoala, dupa ce la inceputul lui iunie am aflat ca le voi primi , dupa cateva zile am fost anuntata ca nu le mai primesc,.... nu vrea contabila''nu mi le poate impozita si nu scrie nicaieri ca am dreptul la ele''. ei bine a trebuit sa fac scandal sa spun cu cerere-reclamatie la ISMB( eram hotarata sa o fac desi directoarea si contabila insistau ca nu e cazul, a trebuit sa fortez nota cu contabila si sa o conving sa sune la juridic la ISMB ca sa se documenteze si sa imi dea aceste bonuri. Colega mea le-a luat joi, eu am fost plecata si abia maine merg la scoala sa le ridic.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Fetele care va pregatiti sa intrati in pre/post natal, aveti mult mai multe drepturi decat salariul bonus, o sa revin in zilele urmatoare sa va spun cum am procedat eu.
poze
Banu2268 spune:
buna
vreau sa stiu si eu daca dintre profesorii din sectorul 2 ....
ati luat cumva si a 2 a serie de bonuri? Era vorba ca ne da primaria inca un rand de bonuri si am intrebat pe dl director si a zis ca nu.
Si mai vreau sa stiu daca cineva si-a primit bonurile cadou pentru ziua de nastere, daca a completat o cerere sau ceva de genul. Eu sunt in august dar se pare ca, din spusele contabilitatii nici colegii nascuti in iunie nu si-au luat bonurile, eu intreband asta prin iulie.
si daca stie cineva cand se iau? daca sunt nascuta in august le iau in septembrie sau cum?
multumesc
Banu 24+ Salih
cecilia L spune:
Gata am luat bonurile de la scoala, pt 3 evenimente.A meritat sa ma cert cu contabila.
promit sa revin azi cu info despre prenatal si alte drepturi.
poze
cecilia L spune:
Pe langa cele doua salarii prima pt nasterea fiecarui copil, mai aveti dreptul sa cereti compensarea de la cei 85% din salariul la 100% pe o perioada de minim 6 saptamani din perioada pre/postnatal.
Pentru pre/postnatal aveti dreptul la 85% din media sal pe ultimele 6 luni(parca), dar atentie acestia nu se impoziteaza. Pre/postnatalul il puteti lua cand vreti, chiar si cu o zi inainte sa nasteti( sper sa inteleaga medicii de familie, ca unii sunt).
Aveti dreptul la banii pt carti(100E) daca ati apucat sa faceti cerere, si nu stiu daca a intrat in vigoare si s-au facut cereri pt banii de haine(150E), bonurile cadou tb sa le primiti in continuare.
Cam atat imi aduc aminte acum......
Pt cine doreste legi dati un PM .
poze
daiana_raluk spune:
Bani de haine??? 150 euro?? Doamneee!! Eu n-am vazut nici macar cum arata un tichet