Doamne profesoare!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by Banu2268

a si inca ceva madaluta

care lege ai citit-o? zi-mi si mie te rog sa o caut si sa o citesc si eu ca sa am cui sa-i dau in cap cu ea la nevoie
hehe

22+ Salih

contractul colectiv de munca la nivel de ramura de invatamant

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

madaluta mersi inca o data

22+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Cui se adreseaza acea cerere pt salariul bonus?...directorului sau inspectorului?..Se depune la secretariatul scolii ?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gadipetru spune:

cererea se depune la secretariatul scolii si este adresata directorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Nu pot sa ma abtin sa nu va spun ca abia maine o sa ridic bonurile cadou de la scoala, dupa ce la inceputul lui iunie am aflat ca le voi primi , dupa cateva zile am fost anuntata ca nu le mai primesc,.... nu vrea contabila''nu mi le poate impozita si nu scrie nicaieri ca am dreptul la ele''. ei bine a trebuit sa fac scandal sa spun cu cerere-reclamatie la ISMB( eram hotarata sa o fac desi directoarea si contabila insistau ca nu e cazul, a trebuit sa fortez nota cu contabila si sa o conving sa sune la juridic la ISMB ca sa se documenteze si sa imi dea aceste bonuri. Colega mea le-a luat joi, eu am fost plecata si abia maine merg la scoala sa le ridic.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Fetele care va pregatiti sa intrati in pre/post natal, aveti mult mai multe drepturi decat salariul bonus, o sa revin in zilele urmatoare sa va spun cum am procedat eu.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna

vreau sa stiu si eu daca dintre profesorii din sectorul 2 ....

ati luat cumva si a 2 a serie de bonuri? Era vorba ca ne da primaria inca un rand de bonuri si am intrebat pe dl director si a zis ca nu.

Si mai vreau sa stiu daca cineva si-a primit bonurile cadou pentru ziua de nastere, daca a completat o cerere sau ceva de genul. Eu sunt in august dar se pare ca, din spusele contabilitatii nici colegii nascuti in iunie nu si-au luat bonurile, eu intreband asta prin iulie.
si daca stie cineva cand se iau? daca sunt nascuta in august le iau in septembrie sau cum?

multumesc

Banu 24+ Salih

Mergi la inceput

Gata am luat bonurile de la scoala, pt 3 evenimente.A meritat sa ma cert cu contabila.

promit sa revin azi cu info despre prenatal si alte drepturi.

poze

Mergi la inceput

Pe langa cele doua salarii prima pt nasterea fiecarui copil, mai aveti dreptul sa cereti compensarea de la cei 85% din salariul la 100% pe o perioada de minim 6 saptamani din perioada pre/postnatal.
Pentru pre/postnatal aveti dreptul la 85% din media sal pe ultimele 6 luni(parca), dar atentie acestia nu se impoziteaza. Pre/postnatalul il puteti lua cand vreti, chiar si cu o zi inainte sa nasteti( sper sa inteleaga medicii de familie, ca unii sunt).
Aveti dreptul la banii pt carti(100E) daca ati apucat sa faceti cerere, si nu stiu daca a intrat in vigoare si s-au facut cereri pt banii de haine(150E), bonurile cadou tb sa le primiti in continuare.
Cam atat imi aduc aminte acum......
Pt cine doreste legi dati un PM .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

Bani de haine??? 150 euro?? Doamneee!! Eu n-am vazut nici macar cum arata un tichet

Mergi la inceput