Doamne profesoare!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 11
Banu2268 spune:
buna madaluta
mersi mult
eu i-am anuntat dar nu in scris
am anuntat-o pe directoare adj ... am zis ca-i femeie si ...
sa-i anunte ea pe restul.
si oare cererea pentru prima pot sa o fac inainte de nastere? odata cu instiintarea ca-s gravida?>
in concediu cred ca o sa intru prin 4 sau 5 spetembrie asa m-am hotarat eu, dupa ce-mi iau adeverinta de continuitate.
multumesc
21+
creem spune:
Cererea pentru prima de nastere o faci dupa nastere, pentru ca anexezi copie dupa certificatul de nastere al copilului.
Sarcina usoara in continuare!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Banu2268 spune:
multumesc pentru raspunsuri
eu am citit pe undeva ca trebuie anuntat in scris
ca stiti documentul....
hartia conteaza
21+ Salih
elilov3 spune:
buna fetele
o intrebare am si eu legata de prima da nastere
aceasta prima se poate lua numai de mine sau si de sot? (noi lucram amadoi in invatamant) eu trebuie sa nasc in nov si sunt la a doua sarcina voi beneficia oare de ea sau se da decat la prima nastere?
va multumesc anticipat de raspunsuri
20+Dimitrie
Banu2268 spune:
si mai am cateva intrebari daca stie cineva
cum e cu banii care-i primesc cat sunt in concediu de maternitate ce acte si unde se depun acestea? si de cand trebuie depuse?
cineva cu experienta poate sa-mi raspunda cum a fost?
21+ Salih
madaluta spune:
quote:
Originally posted by elilov3
buna fetele
o intrebare am si eu legata de prima da nastere
aceasta prima se poate lua numai de mine sau si de sot? (noi lucram amadoi in invatamant) eu trebuie sa nasc in nov si sunt la a doua sarcina voi beneficia oare de ea sau se da decat la prima nastere?
va multumesc anticipat de raspunsuri
20+Dimitrie
din cate inteleg eu din lege, doar tu poti lua pentru k tu nasti, nu sotul si ai dreptul sa iei pt fiecare copil nascut.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
madaluta spune:
quote:
Originally posted by Banu2268
si mai am cateva intrebari daca stie cineva
cum e cu banii care-i primesc cat sunt in concediu de maternitate ce acte si unde se depun acestea? si de cand trebuie depuse?
cineva cu experienta poate sa-mi raspunda cum a fost?
21+ Salih
concediul prenatal este 70 sau 80 % din salariul tau, pe care ii vei lua de la scoala.In rst despre depunerea actelor, gasesti pe situl primariei toate infosrmatiile, dar oricum e prematur sa le cauti de-acum....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
elilov3 spune:
neata fetele
madalutza multumesc frumos de inf . off atata birocratie te doare mintea
Sanatate si numai bine tuturor
20+Dimitrie
Banu2268 spune:
madaluta mersi mult
zici ca-i prematur da........
mai bine sa fiu eu informata ca astia nu te ajuta cu nimic pana nu le dai ceva
de ex la mine cu prima de instalare ce credeti ca ne-a anuntat cineva ? am aflat si eu de la alte colege.
si pana la urma m-am lamurit ca daca ai vreun beneficiu de la stat sau ceva de castigat ceva pentru tine , bani bonuri prime.... orice ar fi pentru tine absolut NIMENI nu te indruma nu te anunta nu se intereseaza de tine.
asa ca eu am inceput sa ma informez din timp ca sa nu am surprize m-am apucat de citit legi ,... de cautat informatii
va pup
22+ Salih
Banu2268 spune:
a si inca ceva madaluta
care lege ai citit-o? zi-mi si mie te rog sa o caut si sa o citesc si eu ca sa am cui sa-i dau in cap cu ea la nevoie
hehe
22+ Salih