Doamne profesoare!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

eu desi nu ma aflu in CIC,n-am vazut gram de tichet,nici macar sperante!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

la noi la scoala a u fost respinse cererile...cica primaria nu a aprobat, dar n-ar fi trebuit sa ni se dea o rezolutie scrisa?
Cica e la cheremul primariei daca se dau sau nu, iar primarul din localitatea unde predau eu, cred k n-are chef sa ne dea...
e discriminare, nu?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Yupiiiiiiiii tocmai am aflat ca voi lua bonurile cadou, pt Martie , Paste si 1 iunie.....deci insistati fetelor se poate. (eu am scoala in sect 3)

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annasibebica spune:

Si eu am vb cu secretara la tel si mi-a spus sa trec pe la scoala sa mi le dea. In valoare de 400 ron, doar pt Paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns berbecel_ali spune:

Sunt din Bucuresti. Ceea ce va pot spune este ca trebuie sa ne luptam pentru fiecare drept ce ni se cuvine. Am depus cerere pentru prima de nastere, dar si pentru tichetele cadou.
Secretara a spus ca nici nu vrea sa auda, dar i-am comunicat ca daca nu imi da raspuns in 30 de zile o dau in judecata. Tot singura mi-am rezolvat problema. Am fost la contabilitate si le-am spus ca daca nu-mi dau tichetele cadou ma duc la primarie sa vad ce se intampla. A doua zi la ora 8 primeam telefon ca mi se acorda, inclusiv cele restante. Din pacate nu toate persoanele cunosc legile. Iar sindicatul nu a facut nimic. Bafta multa si multa putere de convingere pentru niste incompetenti sau "rauvoitori".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Alina, ai foarte multa dreptate. Trebuie sa fim foarte bine documentate cand mergem sa ne cerem drepturile, o spun din experienta...din pacate platim cotizatie la sindicat degeaba......

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Eu am primit azi, prin posta, urmatorul raspuns:
Nu mi se dau deoarece nu figurez pe statul de plata al institutiei; exista o alta persoana pe postul meu care beneficiaza de bonuri; in contractul de achizitionare a tichetelor ezista o clauza prin care se stabileste numarul angajatilor pentru care se achizitioneaza lunar tichetele cadou.
O fi legal sau nu? ca nu prea imi dau seama, si mai departe nici nu stiu ce as putea face.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna.
Sunt si eu profesor si sunt gravida in 21 saptamani
Inca n-am anuntat in scris la scoala. trebuie neaparat sa anunt de pe acum sau pot sa o fac si mai tarziu?????/ stie cineva? Mentionez ca nu sunt titular dar am continuitate pentru 2008/2009
Si cu prima da nastere stie cumva cineva ce valoare are si cand se depune cererea?

multumesc

21+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Eu am primit azi, prin posta, urmatorul raspuns:
Nu mi se dau deoarece nu figurez pe statul de plata al institutiei; exista o alta persoana pe postul meu care beneficiaza de bonuri; in contractul de achizitionare a tichetelor ezista o clauza prin care se stabileste numarul angajatilor pentru care se achizitioneaza lunar tichetele cadou.
O fi legal sau nu? ca nu prea imi dau seama, si mai departe nici nu stiu ce as putea face.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

raspunsul asta l-am primit si eu numai k nu scris, ci prin telefon...
nu stiu daca e corect sau nu. totusi daca retribiurea bonurilor este la latitudinea primarului, ma tem k el poate lua ce hotarari vrea, de aceea nu e la fel in toate scolile...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Banu2268

buna.
Sunt si eu profesor si sunt gravida in 21 saptamani
Inca n-am anuntat in scris la scoala. trebuie neaparat sa anunt de pe acum sau pot sa o fac si mai tarziu?????/ stie cineva? Mentionez ca nu sunt titular dar am continuitate pentru 2008/2009
Si cu prima da nastere stie cumva cineva ce valoare are si cand se depune cererea?

multumesc

21+

depinde si cand vrei sa intri in concediu prenatal. Legal ar trebui sa o faci pe la 30-31 de saptamani si ar fi bine sa ii anunti cu vreo 2 saptamani inainte, k sa-ti gaseasca inlocuitor.Nu stiu daca e un termen concret in care trebuiesa anunti si nici nu stiu daca acest lucru trebuie sa-l faci scris neaparat.
salariul bonus este un salariu mediu de-al tau, sau o medie a salariilor din scoala ta, depinde de bunavointa contabilei, caci in conctractul colectiv de munca la niv de ramura este prevazut k un salariu mediu de-al tau, iar in conctractul colectiv de munca la niv national, media salariilor din unitate.

Mergi la inceput