Gemenute ...cu tupeu

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Bey laudaroaselor,gata eu v-am scos de la corason!
Auzi la ele,gemenutele in sus,gemenutele in jos!Da` ce bre,ii vina mea ca nu m-am nascut mai devreme de 30 iunie?
Auzi la ele!

No,acu` sa stiti ca eu glumeam,ca v-am citit si ca am ametit la propriu nefiind in tema cu multe detalii. M-ati facut sa zimbesc(Luna75) si imi veni sa va scriu vreo doua vorbe.
Sa aveti o zi frumoasa si plina de bucurii!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ce mai faceti? Cum stati cu racelile?
Luna, pe unde esti???
O zi cat mai buna sa aveti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by olim

stai ca nu inteleg ce are dubaiu cu centru orasului, da poti sta sin in togo fdaca vrei
musai sa imi dai id-ul de la mes, daca vrei normal

mami si Alex

nu acum...dar intr-o buan zi dar nu fara sa dai 10 euro

(eu ceai verde - pietenii stiu de ce

[url="uite link-ul
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17"Emotia copilariei"[/url]

Mergi la inceput

I like to move it,move it ! (e vorba de Madagascar - desenul animat)- pe care urmeaza sa-l vizionez in curand desi sta pe raft de 3 ani - si mai statea daca nu era Rana in vacanta si nu stiam ce program sa-i fac...

You like too ?!- move it....viitorul suna bine ...

cititi horoscoape semnati/notati/ caci merita dar sa nu uitati sa im trimitetii totul confidential si atunci vara viitoare vacanta de vis e asigurata pentru gmenutele cu personalitate si nu in Poaian Brasov mancand o pizza care dupa ce a fost mancata - produce ...idee ce va fi detaliata in jurnal ... contiunui mai spre seara caci doar trebuie sa fac si masa de pranz iar fetita are vacanta iar melcul zboara diseara cu thaiairways deci nimeni sa ma ajuta sotul nu poate stie nimic caci stie ca iubesc forumul si stau si 3 ore pe el caci ma plictisesc nu acasa ci...insa dotat fiind cu niste coarne mi-a ras in nas cand luptam de zor sa actualizez o listuta si mi-a zis

hi-hi ha-aha de ce nu te ocupi cu lucruri serioase ca de ex.limba germana caci ce vad aici mai rau ca la gradinita si asta nu in engleza ci roamaneste

fetelor eu ma retrag caci ma cheama indtaoririri nobile dar faceti ce puteti...eu revin la noapte caci azi am treaba .... multa

si numergem intr-o anumita vac.exotica daca nu o vad pe Rana pe primul loc cand intru - si nu ma intrebati cum caci Gemenele rock the world si nu mereu...ci numai in martie

si nu uitati cand noi dormim se scoala Brazilia si Japonia...si viceversa dar nu lasati ca o anumita Mihaela nu stiu ce si cum...sa nu fie detronata

edit - nici nu vreau caci am descoperit ca e o fata super desi nu inteleg in ruptul capului ce legatura asra marius cu Mihaela....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ralu de acrd, cand vin acasa facem schimb cum te simti azi?
luna tu chiar vrei ti-am zis ca k dau 10 euro.Hai baga niste horoscoape de alea faine cum stii tu
la toate gemanutele si sa aveti o zi faina,

mami si Alex

Mergi la inceput

ia mai opriti-va o clipa caci eu chiar nu stiu ce se intampla -eu vin la voi sa imi incarc bateriile si sa imi cer scuze ca n-am postat de un veac si mai bine ca sa observ ca de fapt nici voi n - ati facut-o de multisor 4 zile ...ce Gemenuta cool sta in umbra atatea zile?!
si jur ca va iertam daca era Sfinta sarbatoare de Pasti -cum am crezut ieri si am dat sfoara in toata tara sa apara Tzuni pentru o campanie superurgenta....caci la o adica cand se pot strange mai multi banuti decat in prag de sarbatoare bine ca am aflat la teelfon (edit nu teflon ci telefon) si nu pe forum ca Pastele la roamani va fi candva in aprilie-chair nu inteleg cum caci de cand ma stiu eu intre cel catolic si cel ortodox era max.o sapt/doua diferenta si sigur ca eu am sarbatorit Pastele in week-endul trecut am dovezi palpabile: poze/video despre cum il asteptam pe RABBIT (cum se cade cu prajituri,oua colorate,casa curata,primenita cu lucruri noi n-a scapat nimic amendat in martie :nici cuierul,nici sapuniera cu o mica crapatura,nici farasul nici matura- desi le-am luat la saleul trecut _ pentru asteptati jurnalul; dar intelegeti-ma daca mai fac edit la postarile mele dar chiar mi-e frica ca cineva destept vra sa imi fure ideile si sa publice o carte -si el se imbogateste si eu nu ....dar sa stie totusi ca daca vreau vin la suprafata cu ceva si mai si...caci ghici ciuperca cine....s-a nascut cu mine in aceeasi zi si stiu eu ce stiu dar nu se putea sa nu impartim si acelasi ascendent dar nu e musai ...deci fetelor grija mare - nu dormiti caci v-am promis eu vacante exotice dar nu si daca dormiti si nu ma ajutati ...chiar si cu un banal horoscop

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hannen

Auzi la ele,gemenutele in sus,gemenutele in jos!Da` ce bre,ii vina mea ca nu m-am nascut mai devreme de 30 iunie?
Auzi la ele!

apoi tu ce cauti pe aici chiar nu inteleg caci o muslmana cu convingei ferme nu crede in stele ...desi e cazul caci ele nu mint si inainte de a-mi posta o parte de jurnal cu pomposul nume nu ezit sa-l public intr-un cotodian central (cel mai citit de aici) caci saracul astrolog de serviciu degeaba se zbate cu predictii caci oricum lumea nu le citeste si nu ca nu ar contine ... realitati de actualitate desi eu am pierdut faza cu Gemeni pe 2008 caci am dormit cu o ora mai mult decat ar fi trebuit si altii au luat ziarul inaintea mea caci vineri se mai da si o revista gratuita si se pare ca nu numai eu cumpar ziare vineri....cu scop si chiar sa nu credeti ca nu imi permit un ziar dar loc in casa pentru el nu am - caci are zilnic 100 de pagini si cum eu m-am modernizat si nu imi curat geamurile cu ziar ....dar nici timp sa citesc lucruri hot al unor ziaristi pe care i-as intrece sigur la subiecte gen ...Ancorati in realitatea zilei sau Prin prisma ochelarilor de vedere - titluri bune dar zau ca subiectele sunt gen dar am gasit eu solutie si la asta...si un nick pe cinste pentru a trece la actiune dar nu vreau ca distinsii ziaristi sa imi prelucreze ideile -

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

adica da, unele idei, vreo 2-3 la numar, am reusit sa mi le traduc, da' mai mult nu...
si nici n-am aflat pe cine si cu ce am suparat...

daca tot suntem la ora adevarului eu sunt foarte suparata pe tine dintr-un sigur motiv - tupeul cu care te-ai infiltrat in grupul nostru si nu si de asta zau nu inteleg cum se poate sa ai probleme cu plata unor banale facturi?!- nu ca Eminescu nu ar fi avut
si pentru ca sa comentez pe indelete cand a iun moment liber adu la cunostinta publicului prima postare a ta ...nu cea de acum cativa ani cand e tot posibilul sa fi fost o prietene de madejde dar de cand eu sunt in grup (2 ani) jur ca nu te-am vazut ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

asa zice sora mea ca are bunica in togo si de acolo mi-o venit ideea am uitat ca si tu esti pe zona respectiva.

fetelor ia nu mai vorbiti in plus si minus caci care a fost in Togo pe bune ?!
si asta doar ca sa stiti ca in luna martie nu ma intreceti voi pe mine defel....caci eu am fost deja live de doua ori in Africa - nu Egipt (nu ca ar fi rusine pentru cei care au fost "doar" acolo-si revin asupra ideii unde ?!... in jurnal la sectiunea Prejudecati

si ca sa imi continui prima idee in Africa/Africa neagra-neagra si jur ca e mai bine acolo decat intr-un anumit orasel din Ardeal caci lumea iti da cu placere si cu inima deschisa si cu un zambet dulce un paher de apa - desi il refuz din inima caci la robinet curge apa Nilului -galbena si murdara dar zic ei sanatoasa si asa e caci nu am auzit sa sufere nimeni de distinse boli ca :tensiune,cancer,diabet - nu ca nu ar exista pe acolo dar nu la oamenii buni caci astia nasc acum iar peste doua ore cu copilul pe spate curata de zor ograda...dar o ...alta ...de vita nobila nu iese 40 de zile din pat dupa ce a [size=1]...."avortat"a se intelege nascut caci acolo fetele nu avorteaza dar nici nu raman cu "burta mare" la 12 ani... de nu sunt casatorite

Mergi la inceput

...fetelor desi vroiam sa postez un hor.timp nu mai am si nici nu contati pe mine caci... nu lucrez - dar intru mai spre seara ...cand am terminat cu toata treaba si credeti-ma ca acum ma doare ca nu am apreciat la vremea respectiva chiar si un ....melc
dar viata merge si am emailul plin cu multumiri din Filipine ...si jur ca nu mor eu pana nu dau o fuga in Manila - mai apoi in Cebu si nu sa stau pe gatul "melcului" - pe o insula dar fara electricitate,mobila si altele chiar si fara haine la copii mici caci doar copilul isi face treburile in natura caci pamapers doar daca merg la Manila - 10 ore cu Vaporu'

Mergi la inceput