Gemenute ...cu tupeu
Raspunsuri - Pagina 9
hannen spune:
Bey laudaroaselor,gata eu v-am scos de la corason!
Auzi la ele,gemenutele in sus,gemenutele in jos!Da` ce bre,ii vina mea ca nu m-am nascut mai devreme de 30 iunie?
Auzi la ele!
No,acu` sa stiti ca eu glumeam,ca v-am citit si ca am ametit la propriu
nefiind in tema cu multe detalii. M-ati facut sa zimbesc(Luna75) si imi veni sa va scriu vreo doua vorbe.
Sa aveti o zi frumoasa si plina de bucurii!
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
LoraG76 spune:
'Neata!
Ce mai faceti? Cum stati cu racelile?
Luna, pe unde esti???
O zi cat mai buna sa aveti!
Lora, mami de Iustina
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by olim
stai ca nu inteleg ce are dubaiu cu centru orasului, da poti sta sin in togo fdaca vrei
musai sa imi dai id-ul de la mes, daca vrei normal
mami si Alex
(eu ceai verde - pietenii stiu de ce[url="uite link-ul
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17"Emotia copilariei"[/url]
Luna75 spune:
I like to move it,move it ! (e vorba de Madagascar - desenul animat)- pe care urmeaza sa-l vizionez in curand desi sta pe raft de 3 ani - si mai statea daca nu era Rana in vacanta si nu stiam ce program sa-i fac...
You like too ?!- move it....viitorul suna bine ...
cititi horoscoape semnati/notati/ caci merita dar sa nu uitati sa im trimitetii totul confidential si atunci vara viitoare vacanta de vis e asigurata pentru gmenutele cu personalitate si nu in Poaian Brasov mancand o pizza care dupa ce a fost mancata - produce ...idee ce va fi detaliata in jurnal ... contiunui mai spre seara caci doar trebuie sa fac si masa de pranz iar fetita are vacanta iar
melcul zboara diseara cu thaiairways deci nimeni sa ma ajuta sotul nu poate stie nimic caci stie ca iubesc forumul si stau si 3 ore pe el caci ma plictisesc nu acasa ci...insa dotat fiind cu niste coarne mi-a ras in nas cand luptam de zor sa actualizez o listuta si mi-a zis
hi-hi ha-aha de ce nu te ocupi cu lucruri serioase ca de ex.limba germana caci ce vad aici mai rau ca la gradinita ![]()
![]()
si asta nu in engleza ci roamaneste
fetelor eu ma retrag caci ma cheama indtaoririri nobile dar faceti ce puteti...eu revin la noapte caci azi am treaba ....![]()
multa
si numergem intr-o anumita vac.exotica daca nu o vad pe Rana pe primul loc cand intru - si nu ma intrebati cum caci Gemenele rock the world si nu mereu...ci 

numai in martie 
si nu uitati cand noi dormim se scoala Brazilia si Japonia...si viceversa dar nu lasati ca o anumita Mihaela
nu stiu ce si cum...sa nu fie detronata
edit - nici nu vreau caci am descoperit ca e o fata super desi nu inteleg in ruptul capului ce legatura asra marius cu Mihaela....
olim spune:
ralu de acrd, cand vin acasa facem schimb
cum te simti azi?
luna tu chiar vrei
ti-am zis ca k dau 10 euro.Hai baga niste horoscoape de alea faine cum stii tu

la toate gemanutele si sa aveti o zi faina,
mami si Alex
Luna75 spune:
ia mai opriti-va o clipa caci eu chiar nu stiu ce se intampla -eu vin la voi sa imi incarc bateriile si sa imi cer scuze ca n-am postat de un veac si mai bine ca sa observ ca de fapt nici voi n - ati facut-o de multisor
4 zile ...ce Gemenuta cool sta in umbra atatea zile?!
si jur ca va iertam daca era Sfinta sarbatoare de Pasti -cum am crezut ieri si am dat sfoara in toata tara sa apara Tzuni pentru o campanie superurgenta....caci la o adica cand se pot strange mai multi banuti decat in prag de sarbatoare bine ca am aflat
la teelfon (edit nu teflon ci telefon) si nu pe forum ca Pastele la roamani va fi candva in aprilie-chair nu inteleg cum caci de cand ma stiu eu intre cel catolic si cel ortodox era max.o sapt/doua diferenta si sigur ca eu am sarbatorit Pastele in week-endul trecut am dovezi palpabile:
poze/video despre cum il asteptam pe RABBIT (cum se cade cu prajituri,oua colorate,casa curata,primenita cu
lucruri noi
n-a scapat nimic amendat in martie :nici cuierul,nici sapuniera cu o mica crapatura,nici farasul nici matura-
desi le-am luat la saleul trecut _ pentru
asteptati jurnalul; dar intelegeti-ma daca mai fac edit la postarile mele dar chiar mi-e frica ca cineva destept 
vra sa imi fure ideile si sa publice o carte -si el se imbogateste si eu
nu ....dar sa stie totusi
ca daca vreau vin la suprafata cu ceva si mai si...caci ghici ciuperca cine....s-a nascut cu mine in aceeasi zi si
stiu eu ce stiu dar nu se putea sa nu impartim si acelasi ascendent 
dar nu e musai ...deci fetelor grija mare - nu dormiti caci v-am promis eu
vacante exotice dar nu si daca dormiti si nu ma ajutati ...chiar si cu un banal horoscop ![]()
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by hannen
Auzi la ele,gemenutele in sus,gemenutele in jos!Da` ce bre,ii vina mea ca nu m-am nascut mai devreme de 30 iunie?
Auzi la ele!
dar loc in casa pentru el nu am - caci are zilnic 100 de pagini si cum eu m-am modernizat si nu imi curat geamurile cu ziar ....dar nici timp sa citesc lucruri hot al unor ziaristi pe care i-as intrece sigur la subiecte gen ...Ancorati in realitatea zilei sau Prin prisma ochelarilor de vedere - titluri bune dar zau ca subiectele sunt gen
dar am gasit eu solutie si la asta...si un nick pe cinste pentru a trece la actiune dar nu vreau ca distinsii ziaristi sa
imi prelucreze ideile - 
Cu gandul la
in
, si lupt neinfricat
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
adica da, unele idei, vreo 2-3 la numar, am reusit sa mi le traduc, da' mai mult nu...
si nici n-am aflat pe cine si cu ce am suparat...
daca tot suntem la ora adevarului eu sunt foarte suparata pe tine dintr-un sigur motiv -
tupeul cu care te-ai infiltrat in grupul nostru
si nu
si pentru ca sa comentez pe indelete cand a iun moment liber adu la cunostinta publicului prima postare a ta ...nu cea de acum cativa ani cand e tot posibilul sa fi fost o prietene de madejde dar de cand eu sunt in grup (2 ani) jur ca nu te-am vazut ...

Cu gandul la
in
, si lupt neinfricat
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by olim
asa zice sora mea ca are bunica in togo si de acolo mi-o venit ideeaam uitat ca si tu esti pe zona respectiva.
fetelor ia nu mai vorbiti in plus si minus caci care a fost in Togo
si asta doar ca sa stiti ca in luna martie nu ma intreceti voi pe mine defel....caci eu am fost deja
si ca sa imi continui prima idee in Africa/Africa neagra-neagra si jur ca e mai bine acolo decat intr-un anumit orasel din Ardeal caci lumea iti da cu placere si cu inima deschisa si cu un zambet dulce un paher de apa - desi il refuz din inima caci la robinet curge apa Nilului -galbena si murdara dar zic ei
Cu gandul la
in
, si lupt neinfricat
Luna75 spune:
...fetelor desi vroiam sa postez un hor.timp nu mai am si nici nu contati pe mine caci...
nu lucrez - dar intru mai spre seara ...cand am terminat cu toata treaba si credeti-ma ca acum ma doare ca nu am apreciat la vremea respectiva chiar si un ....melc
dar viata merge si am emailul plin cu multumiri din Filipine ...si jur ca nu mor eu pana nu dau o fuga in Manila - mai apoi in Cebu si nu sa stau pe gatul "melcului" - pe o insula
dar fara electricitate,mobila si altele chiar si fara haine la copii mici caci doar copilul isi face treburile in natura caci pamapers doar daca merg la Manila - 10 ore cu Vaporu'
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE