Gemenute ...cu tupeu
Raspunsuri - Pagina 8
ralnied1 spune:
4.
Bani: Poti conta pe inspiratia ta deoarece ideile tale sunt excelente, dar incearca sa-ti simplifici viata.
Profesional: Ai ocazia de a te abate de la preocuparile zilnice pentru ati face cateva servicii pentru tine dar acest lucu te va epuiza.
Dragoste: Esti sub influenta sentimentelor si va trebui sa te lupti si sa te eliberezi pentru ca altfel vei fi abatut toata ziua.
Sanatate: Incearca sa nu te lasi deranjat de agitatia din jurul tau.
5.
A venit vremea sa pui punct unei etape din viata ta care parea ca nu se mai termina. Ai obosit asteptand, rabdarea ta a fost din greu pusa la incercare, pentru ca se stie ca nu prea ai asa ceva. Dar prelunga asteptare a avut un efect pozitiv, pentru ca finalul aduce roade palpabile, concrete, bune, de care esti mandru. Daca tot ai inchis capitolul, ai nevoie de o pauza.
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
Cu placere!
Eram si eu curioasa ce mai zic astrele despre ziua de maine. Ca azi a fost tare urat pentru mine...
Acum chiar ma retrag si eu. Noapte buna!
Foto Ralu
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Hop si eu pe-aici...la invitatia Lunei...
Bine v-am gasit, gemanutelor! S-ar parea ca sunt de-a voastra si eu, nascuta pe 3 iunie 1976, din Piatra Neamt, casatorita cu o fetita de 3 ani si 5 luni...contul bancar nu-l stiu pe de rost, dar remediez..![]()
Aud de persoane racite pe-aici...eu m-am luptat cu raceala toata iarna, din pacate, deci...ca-n reclama: stiu cum e! Multa sanatate!
O zi cat mai buna va doresc!
Lora, mami de Iustina
ralnied1 spune:
Slaba activitate azi pe-aici...
Bun venit, Lora!
Neaparat sa ne zici si contul 
Cred ca despre mine era vorba cu raceala... Incerc sa rezist pe pozitii, da' nu stiu cat mai fac fata. Iarna asta nu prea am racit asa serios...
Noapte buna!
Foto Ralu
olim spune:
ralu multa sanatate, cum te simti?
bai da luna chiar s-a suparat pe mine, ca pe unde scriu eu nu a dat semn de viata
apoi daca e asa nu mai scriu eu, ca nu ii nici un bai, citesc din umbra
mamai si Alex
ralnied1 spune:
sau poate pe mine s-a suparat? 
Eu cred ca nu pe noi. Asa vreau sa cred.
Eu, cu raceala... stau la fel ca ieri. Poate chiar mai rau un pic. Dar inca supravietuiesc
Ceea ce e bine, zic eu.
Voi ce faceti?
Foto Ralu
olim spune:
noi suntem bine, sunt un pic obosita si deprimata, da o fiia stenie si rusii
ca trebuie sa vina, plus ca m-ama saturat de munca asta lui Marius, si as vrea sa stea mai mult timp cu noi acasa, plus ca deja m-am plictisit de stat cu puiu acasa, m-as duce undeva la munca, dar nu am si nici nu vreau sa il las la camin
Nici eu nu stiu ce vreau![]()
mami si Alex
ralnied1 spune:
Olim, hai sa facem schimb... te duci tu in locul meu o vreme si vin eu sa stau cu Alex
De acord?
Noapte buna! (si eu-s iar intr-o pasa cam proasta, sper sa nu ma tina mult si sa nu fie ceva serios. Ca abia am scapat dintr-o stare de asta nasoala.)
Foto Ralu