Gemenute ...cu tupeu
Raspunsuri - Pagina 10
Luna75 spune:
Luna martie a trecut cu bune si rele -nu stiu la voi cum a fost
....caci nu ati detaliat si in afara de cate un vot razlet nu am vazut nimic (desi nu votul conta pentru mine si ca sa nu dau loc la interpretari mi-as fi dorit
sa tulburati ape ..._exceptia intareste regula _si de data asta...dar la mine stelele au avut dreptate
- nu e prima oara si probabil nici ultima
nu mai detaliez -am facut-o la momentul potrivit cu lux de amanunte si fetele care au fost pe faza stiu...blackgirl nu pentru ca am editat pe aici,pe acolo caci daca inainte pagina Gemenutelor era citita doar de un grup restrans de persoane asta s-a schimbat in martie nu pentru ca am iesit eu la rampa
ci pentru ca stelele ...nu mint si tare mi-ar fi placut ca Gemenutele sa vina cu impresii personale caci oarece schimbari nu se putea ...sa nu observati -poate ca nu schimbari radicale cum e cazul meu dar ceva-ceva...
pentru mine a fost o luna deosebit de grea,in care m-am redescoperit si nu neaparat sunt multumita de ceea ce am facut si nu ma refer neaparat la atitudinea adoptata pe forum 
(caci desi mi-a crescut rata de popularitate prin anumite postari si am primit n.si n.de pmuri in care lumea era pur si simplu socata si sigur nu pentru ca nu au citit lucruri mai haioase sau mai bine le-as analiza ca tragice pe forum insa pe mine personal nu ma credeau capabila de asa ceva
si nu stiu de ce
...oricum ca o concluzie ca totul se intampla cu un scop si mi-am dat sema ca la o adica as putea deveni o scriitoare cu un anumit succes mai ales ca anumite remarci au venit de la persoane competente si care de altfel ma cunosc mai putin si daca trec pe aici
-nu neaparat sunt de acord dar ma flateaza si cine stie cand ma voi plictisi si de ceea ce am in cap acum -ma dau pe spate si cu laptopul in mana (caci pe hartie
chiar nu as putea... voi scrie si voi scrie
lejer caci la o adica grijile materiale vor fi duse si nimic nu va stea in calea creatiei...
si revenind la ideea initiala ca nu ma deranjeaza neaparat ce am facut pe forum ci acasa...dar nu comentez pentru ca a fost de bun augur pentru viata de cuplu ...prea linistita si de acum incolo sotul meu stie ca...
am potential si la o adica sunt capabila de multe dar raman in faza de pampersi
pentru ca el nu e de acord cu asta si cu aia...si fara acordul lui degeaba as incepe caci daca el nu e multumit,nici eu si atunci la ce mi-ar folosi asa zisele recompense materiale
ceea ce ma bucura
cel mai mult este ca in luna martie am reusit sa ma impun si in viata de zi cu zi cu remarci subtile si nu numai dar in limita bunului simt pentru a mi se intelege nevoile,aspiratiile desi
exercitiul de lb.maghiara
nu ma caracterizeaza si nici atitudinea adoptata pe un site who is who...maghiar (
cei cu cont stiu)insa nu se putea sa tac caci bine stiu cei de acolo ce si cum - indiferent daca am mai calcat peste capete,am scos de pe lista de asa zisi prieteni si cunoscuti 34 de persoane desi lucrasem mult ca sa ii adun...insa i-am sters fara mila si le-am si spus de ce .... insa nu asa de dur ca exercitiul... caci la o adica unii mi-au gresit cu putin...dar de ce sa accept anumite remarci nelalocul lui ...
...ei...
insa ca o concluzie omul mai si greseste,se lasa dus de valuri prea inalte pentru el
,viseaza prea mult dar cum nimic nu se intampla fara scop in viata inca mai cred ca
viitorul suna bine
si ma bucur ca deja ieri am simtit o briza racoroasa - unu'o postare pe gustul meu + hor.zilei de ieri Esti intr-o mare cumpana, avand de ales intre doua directii diferite. Cantaresti totul foarte bine, pentru ca nu ai vrea sa dezavantajezi nici una din alternative, dar se pare ca amandoua sunt la fel de bune. Pe care s-o alegi? Iti este greu sa te decizi, de aceea ar fi bine sa mai amani concluzia finala, ca sa nu te pripesti. Daca ai gasi o cale de mijloc care sa le impace pe amandoua, ca sa n-o pierzi pe nici una, ai fi cel mai castigat! + o discutie aprinsa cu sotu'si sa nu va ganditi la
caci nu ne caracterizeaza insa de-a rasu'si de-a plansu' (eu da
,el nu) dar totul cu rezultat -
pentru mine si un accept tacit ca viata familiei
depinde numai si de mine
ritmul zilei de ieri
Ich lieb Schnappi/Schnappi...(caci in luna martie am descoperit ce bine e sa asculti muzica pentru copii si nu numai ...Vivo per lei,Egy jo asszony mindent megbocsajt dar si Ya Mustafa,ya...mustafa si chiar in anumite circumstante o melodie te poate ...inalta insa melodia lunii ramand totusi
I like to move it,move it...cu animalutele haioase din Madagascar si cu papusica mea ...nebuna aflata saptamana trecuta in vacanta - caci desi eu am invitat multa lume la dans unii au dansat foarte frumos,altii ...au refuzat (poate nu era timpul potrivit)...
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
Horoscopul lunii aprilie
Sentimental
Viata de cuplu depinde mult de felul īn care te implici tu, personal, īn toate. Daca stai si astepti doar de la partener noutatea, schimbarea, surpriza, decizia - astepti degeaba... Ti se cere mai multa atentie la nevoile celuilalt, sa iei taurul de coarne si sa propui initiative īn care sa-l atragi si pe partener. Fie ca esti femeie sau barbat, tu vei juca rolul central īn toate actiunile comune, fiind liderul, īndrumatorul, deschizatorul de drumuri. Daca nu ai forta de a conduce relatia asa cum crezi ca e mai bine, de la celalalt nu vine nimic, pentru ca el asteapta de la tine sa faci ceva! Noutatea poate veni si sub forma unei noi sanse de iubire, dar daca nu īntinzi māna s-o apuci, nu ti-o baga nimeni īn traista!.
La serviciu muncesti pe mai multe planuri la serviciu. implicat īn mai multe sarcini simultan. Toate īti plac, toate īti ofera satisfactii, te duci cu placere la serviciu, cuprins de o oarecare pasiune pentru ceea ce ai de facut. Faci echipa buna cu un coleg de aceeasi vārsta, gānditi la fel, va completati excelent unul pe altul, ca si cum ati fi cei mai buni prieteni. Comunicati perfect si, daca unul propune o idee, celalalt deja a preluat-o si a si pus-o īn practica. Daca ai parte de asemenea colaborator alaturi, toate īti ies ca la carte!
Situatia materiala Planul financiar trece printr-o perioada critica, deci ai grija la banii de care dispui. Nu te hazarda īn cheltuieli cat nu stii unde duc. Daca intri prea adānc īn rezerve, si mai ales fara masuri de precautie, daca nu calculezi foarte bine dezavantajele unor investitii, ai putea suferi o pierdere. Te-ai putea trezi fara bani peste noapte, din cauza unei erori, a unei neglijente sau a unui eveniment cu factor mare de risc: speculatii, afaceri proaste, furt...
Sanatatea este buna, esti calm, linistit, dormi bine ca sa-ti reīncarci bateriile asa cum se cuvine. Nu trebuie sa iei masuri speciale pentru a te mentine pe un teren sigur īn privinta sanatatii, ci poti sa manānci tot ce-ti pofteste inimioara de Paste. Nu esti printre cei vizati la boli, nici daca faci excese alimentare! Poate chiar ai nevoie sa mai aduni ceva rezerve de energie...
SPECIAL PENTRU MAME - Treburile de rutina de acasa te cam rup de cel mic, de aceea esti nevoita sa accepti si prezenta altor persoane īn preajma copilului, chiar daca nu esti pe deplin multumita de felul cum intervin ei īn cresterea cestuia. Esti nedreapta, pentru ca ai tendinta de a judeca incorect ajutorul bunicilor, doar pentru ca sunt altfel decāt tine...
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
Horoscopul saptamanii
Furtunile interioare prin care treci sunt usor aplanate de vesti bune, de rezolvari mult asteptate, de garantii care te fac sa fii mai relaxat īn fata provocarilor. Toate emotiile dispar, pentru ca orice situatie care pare factor de dezechilibru azi, īsi gaseste maine solutia. Nimic nu ramane nerezolvat! Ai incredere!
Esti pe un teren stabil īn plan financiar, si tu si familia contribuiti īn mod egal pentru a face fata cheltuielilor acestei perioade. Poti aduce la zi unele datorii, dupa care te simti excelent, eliberat de o povara. Daca ai ceva bani īn plus, te tenteaza sa investesti mai mult īn confortul casnic. (acvaria)
Cu gandul la
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
Horoscopul zilei
Nimic nu merge conform planurilor, esti dezamagit de felul cum intervin ceilalti in treburile tale, avand impresia ca toti s-au aliat impotriva ta. Nimeni nu te ajuta, nimeni nu raspunde solicitarilor tale, ori de cate ori apelezi la cineva, raspunsul este exact pe dos decat ai dori. Trebuie sa te calmezi si sa nu-ti strici ziua doar din cauza unei comunicari deficitare cu lumea. Poate ai si tu ceva!
Cu gandul la
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
Va doresc o primavara foarte frumoasa si sa aveti parte de tot ceea ce va doriti.
Stelele sunt iar cu noi si depinde numai de noi cum facem ca ele sa lucreze in favoarea noastra
Pentru mine predicitiile lunii in curs sunt ca un dus racoritor dupa o zi fierbinte si voi face tot posibilul ca luna aprilie sa imi aduca inapoi ...LINISTEA de care nu am avut parte de
ani buni
Cu gandul la
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Luna, multumim pentru horoscop!
...mare liniste in zona -
Cu gandul la
in
, si lupt neinfricat
Luna75 spune:
...sa nu uit

continuati...
va rog ...la obiect si... la subiect
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by adlemi
S-a transformat in ceva urat concursul acesta si e pacat.Mare pacat.
--------------------------------------------------------------------------------
altfel nici nu imi permiteam sa indemn lumea la fel de fel de actiuni care mie personal nu imi plac insa...orice participant la forum trebuie sa vina cu idei,solutii pentru un vot corect si egal,in care sa se interzica semnaturile publicitare,aparitia userului in dreptul fotografiei,eliminarea din start a fotografiilor care nu au legatura cu subiectul concursului,"spamul"pe pm si nu in ultimul rand egalitate de sanse la concurs - caci daca o poza nici nu apare in concurs cum sa o voteze lumea...si persoana respectiva a trimis-o de doua ori...eu cred ca e vorba de o greseala - sa nu uitam numarul imens de poze intrate in concurs si timpul limitat al celor care se ocupa cu organizarea concursului...oricum e momentul sa actionam si sa nu lasam lucrurile la voia intamplarii caci degeaba toata lumea stie ca ceva nu e in regula daca nimeni nu face nimic ?!
Cu gandul la
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
ralnied1 spune:
4 aprilie
Sunteti plin de energie si reusiti sa duceti la bun sfarsit o lucrare mai veche.
Nu va grabiti sa refuzati o propunere de colaborare! Va sfatuim sa va consultati cu o persoana cu experienta.
Daca nu sunteti atent, puteti declansa o cearta in familie, care poate avea consecinte serioase.
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
Astazi s-ar putea sa va enervati din cauza unui coleg care va paseaza o parte din sarcinile sale, fara sa tina cont de faptul ca si dv aveti foarte multe treburi de rezolvat si ca nu aveti timp suficient pentru a va ocupa si de alte lucruri in plus. Incearcati sa ii explicati de ce nu puteti sa il ajutati si concentrati-va asupra atributiilor dv.
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu