Gemenute ...cu tupeu

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bani: Ai ocazia sa faci investitii care iti vor aduce profituri frumoase, dar trebuie sa ai rabdare pana incep sa apara rezultatele.

Profesional: Va trebui sa analizezi serios modul in care iti poti modifica statutul profesional ca sa iti vezi dorintele implinite.

Dragoste: Evita discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata. N-ar fi rau sa va stabiliti programul impreuna.

Sanatate: Stapaneste-ti nervozitatea, pentru ca risti sa iti complici situatia.

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Este foarte posibil sa primesti o vizita neasteptata, ceea ce iti va da tot programul peste cap. Este foarte posibil sa primesti niste vesti mai mult decat placute, care iti vor da un sentiment placut, desi nu te privesc in mod direct. In familie se vor dezbate proiecte de interes comun, dar nu este cazul sa insisti sa-ti susti punctele de vedere. Este timp pentru tot.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Te lupti pentru opiniile tale cu agresivitate, daca e nevoie, pentru ca nu accepti ca altii sa nu tina cont de ceea ce spui. Daca ai de sustinut un examen, faci fata cu brio pentru ca iti pui in evidenta combativitatea cu incredere maxima ca vei fi remarcat. Rivalii stau la panda, sa nu crezi ca scapi de piedici, dar la elanul pe care il ai, nimeni nu te poate opri azi sa ajungi la ce ti-ai propus. Mai ales cei nascuti in deceniul 5 sunt gata de razboi!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu.t spune:

ceau fetelor
si eu sunt o geamana din satu mare, si tocmai am gasit subiect
am un baietel de 2 ani si o luna si sunt f f f mandra de el
luna din ce oras esti ?
am vazut ca stii maghiara, si eu sunt de nationalitate maghiara
va pup si astept mesajele voastre
acum va las ca sunt la job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi, imi place horoscopul de azi mai putin cu vizita, chiar nu vreaus a imi strice nimeni ziua
va pup si va doresc un wek placut tuturor
bun venit inzsuzsu.t

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

quote:
Originally posted by Luna75
[
si pentru a fi in ton cu vremurile pe care le traim si cu o surpriza de proportii pentru blackgirl nu uitati ca momentan

Gemenutele rock the world ! si chiar daca pentru asta mai trebuie sa vanda gheata la eschimosi

va astept la locul potrivit la momentul potrivit altfel eu la alte Gemenute care spun asa Gemini rocks si sper ca ne e doar vorba ci si actiune in zona

Luna, vin aici si vad asta! Si nu imi explic! Sau poate, intreb si eu ca Raluca, pe cine am suparat? Daca am suparat cu ceva... Ca nu am mai intrat de mult? Asa este, insa asta imi este firea! Dar ai avut dreptate! Am avut parte de o surpriza de proportii vazandu-te in atata verva! In fine, poate nu am inteles eu care-i buba cu mine!

Azi:

Concentrati-va pe munca sau invatatura si bazati-va pe pasiunea pe care stiti sa o aplicati. Insa, evitati sa va asumati responsabilitati care nu v-au fost atribuite sau pe care nu le agreati. In relatiile personale ar fi bine sa dat putin la o parte sentimentele din judecata voastra si sa analizati, apoi sa luati unele decizii calculate privind persoanele care au intaietate in inima si viata voastra.

si

O calatorie programata pentru acest weekend cunoaste ori o amanare neasteptata, ori o schimbare de ultima ora.
Nu trebuie sa disperi, mai ales ca poti folosi timpul pentru a te odihni. Trebuie sa renunti la ceea ce ti-ai propus si sa pleci spre alta destinatie sau sa accepti altceva in program. Nu-ti convine situatia, dar nu poti evita modificarea de directie.

O zi mai frumoasa!

Mergi la inceput

Si intru asa, nepolitiocoasa, fara sa salut fetele de aici, ceea ce nu se face!

si pe toate! Mai ales pe tine Luna, cu speranta ca esti linistita!

Mergi la inceput

si noi pe tine, Black! Ti-am cam simtit lipsa... vorbesc cel putin in numele meu...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu simt lipsa multor gemanute, adica a tuturor gemanutelor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Raluca, multumesc! Chiar va simteam dorul!

Am facut ceva munca detectivista si am rascolit dupa postarile Lunei! Ce sa fac, ma manca pipota, sa flu ce anume sau cine anume a suparat-o! Chiar va consider prietenele mele, asa putin cat am postat eu!

Nu stiu cat este locul aici sa spun ca are dreptate si ii urez mult spor la scris! Un blog este o chestie serioasa! As fi vrut sa fi zis ca uite am si eu asa ceva, dar bineinteles (in "dulcele" meu stil) l-am abandonat dupa cateva postari! Nimic interesant, iar ca sa imi povestesc viata si simtamintele e suficient ca le cunosc eu. Oricum, aici este singurul loc unde imi mai descarc sufletul! Nu stiu daca am procedat corect, probabil trebuia sa ma fi oprit la un moment dat!

OFF topic: legat de concursul cu poze: nu am pus, nu am dat PM (ca nu aveam de ce, chit ca am primit din astea), iar de votat recunosc ca da (cateva). Si asa m-am pierdut in marea de poze cu copii, iar eu cum nu detin asa ceva... Nu cred sa-i fi pasat cuiva de o poza cu mine sau cu husbandu'

No, acum ca le-am spus si eu ma simt mai racorita oleaca!

Ah, si vantul schimbarii a aparut, dar se pare ca bate aiurea! Trebuie numai sa il corectez putin sau sa ma asez eu mai in calea sa!
Ca de la o vreme imi vine sa ma incui in casa, sa numai aud vesti proaste!

Dar, sunt tot aici, in calea lui si inca zambesc! Voi?

Mergi la inceput