Gemenute ...cu tupeu
Raspunsuri - Pagina 12
olim spune:
bai si eu iti simt lipsa, dar cum simt lipsa la multa lume, nu am vrut sa dau nume, dar sa stii ca 

apoi pe luna o apucat-o schimbarile radicale, nu stiu ce i s-o fi intamplat, dar vad ca pe aici nu da, mai trece pe la alte subiecte, dar raspunsurile ei de alta data nu stiu unde au disparut

si eu ma descarc aici cu voi si inca la 2-3 subiecte care imi sint tare dragi.Sunt departe de casa, nu am o familie care sa am sustina moral, sora e mica,tata cu iubi lui, mama a murit si a sotului familie
, asa ca v-am considerat familia mea, am plans cu voi am ras cu voi, m-ati felicitat cand am anuntat sarcina. ati facut galeria cand am nascut, ati vazut primele poze cu alex, deci pt mine ati fost mai mult ca o familie
dar tot nu inteleg intorsatura lucrurilor, in fine asta e situatia.
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
ralnied1 spune:
Doamne! Fetelor, oare a cata data zic ca eu nu mai inteleg nimic? 
Black, si la mine bate vantul rau
Si mie imi vine sa ma incui...
Cum a fost prin mini-vacanta?
A... inca o chestie... cum se ajunge de la Brasov la Bran, la Castel? E departe? Cam cati km, cat timp? Saru'mana!
Olim, sa stii ca eu-s dispusa sa te ascult oricand si oriunde, fie aici, fie pe Mess, fie PM, fie e-mail, cum doresti tu... Dar sa nu mai
, da? Hai! 
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
blackgirl0 spune:
Spre Bran se fac cam 20-30 de minute cu masina! Drumul e: Cristian, Rasnov, Bran, Moeciu etc. Se iese prin Bartolomeu, pe langa Real. Este ok, asfaltat, insa sa nu ai deceptii cu castelul. Mai mult marketing decat lucru serios (vorba Lunei
) Iar targul de kitschuri de la poalele castelului, alta bazaconie!

Insa ca experienta, merge! ![]()
olim spune:
ralu
multumesc de sustinere oricum.
si noi am vrut sa mergem la brasov anu trecut dar nu am mai avut timp, sa vedem la vara
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
Spre Bran se fac cam 20-30 de minute cu masina! Drumul e: Cristian, Rasnov, Bran, Moeciu etc. Se iese prin Bartolomeu, pe langa Real. Este ok, asfaltat, insa sa nu ai deceptii cu castelul. Mai mult marketing decat lucru serios (vorba Lunei) Iar targul de kitschuri de la poalele castelului, alta bazaconie!
Insa ca experienta, merge!
Multumesc mult
... Deci e destul de aproape...Am mai auzit ca nu e cine stie ce... Dar daca tot suntem in zona si venim cu masina, n-ar fi pacat sa nu ne aruncam si pana acolo? Mai ales ca peisajul e destul de fain, din cate am mai vazut eu prin poze si pe la tv... Nu?
Foto Ralu
LoraG76 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Sunt si eu pe-aici si va invit la o cafea, pentru cine doreste! ![]()
O zi cat mai frumoasa sa aveti, in ciuda vremii de afara!
Lora, mami de Iustina
blackgirl0 spune:
Lora, bine ai venit!
Sper sa gasesti horoscoape bune si niste colege dragute! Spune-ne despre tine: te rgasesti in zodie sau nu prea?![]()
Raluca, da, tinand cont de distanta de la care plecati ar fi pacat sa ratati si castelul. Pe mine m-au impresionat mai mult Cetatea Neamt sau a Sucevei.
Si daca tot veti pe aici, vizitati si Cetatea Rasnov, este renovata, pare mai aproape de istorie decat de basme!
Azi:
Desi este sfarsit de saptamana, nu este bine sa va opriti din ceea ce aveti voi de facut, mai ales ca aveti destule de oferit celor din jur. Un plus al acestui week-end va fi si abilitatea voastra creativa, cu care puteti face impresie. Poate ca nu sunt acestea zilele cele mai bune pentru a va exprima dragostea sau pentru acumulari personale, insa, in momentul in care sunteti in situatia de a socializa, de a participa la actiuni colective, veti straluci.
si
Poti avea mici castiguri financiare, insa trebuie sa fii prudenta si sa eviti speculatiile de orice fel.
In partea a doua a zilei, reusesti sa tensionezi relatia cu partenerul de viata. Se pare ca ai o idee fixa in legatura cu schimbarea stilului de viata. S-ar putea sa pleci intr-o deplasare neasteptata. Nu este cazul sa regreti schimbarea programului: aceasta calatorie poate reprezenta pentru tine nou inceput. In plus, ceea ce aveai planificat suporta amanare.
O sambata frumoasa! 
ralnied1 spune:
Hello!
Black, merci de idee.
Daca vrei sa vezi cum arata Cetatea Neamtului acum (adica pe 8 martie cand am fost noi acolo!), gasesti la mine la semnatura poze. E plina de schele, e in renovare si la final, vor sa organizeze acolo si un muzeu. Ei ziceau ca poate in octombrie va fi redeschisa publicului...
Week-end placut in continuare! (la noi a inceput o ploaie!!!!)
Foto Ralu
blackgirl0 spune:
Raluca, am vazut deja pozele! Nu m-am putut abtine, mai ales ca vacanta noastra de acum un an in nordul Moldovei a fost una din cele mai reusite din viata mea!
Avem o tara frumoasa, dar drumurile... 
ralnied1 spune:
da, asa e cu drumurile... 
numai cand mi-amintesc ce "sosea" este pana la bunica-mea si-mi vine sa
Si sunt numai vreo 7km... Ce sa mai zic si de restul tarii???
Foto Ralu