Gemenute ...cu tupeu

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by zsuzsu.t

si eu sunt o geamana din satu mare, si tocmai am gasit subiect
am un baietel de 2 ani si o luna si sunt f f f mandra de el
luna din ce oras esti ?

bine ai venit in grup ...si sedere cat mai placuta
eu sunt din Sf.Gheorghe - insa as prefera sa fiu din vestul tarii pentru accentul de acolo
la Budapesta cand incep sa vorbesc ...

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

daca nu demult eram sigura ca vantul schimbarii bate in directie buna -acum nu mai sunt sigura...
se pare ca nici talent...la scris nu am caci... eu chiar nu sunt suparata pe nimeni...si desi numele vostru apare in anumite contexte asta nu in sens negativ insa ...cu punctuatia chiar nu ma descurc _ Raluca
in ceea ce priveste toate fetele, la un moment dat, - in culmea extazului -am visat la prea mult...ma scuzati...atunci parea realizabil...si acum...insa nu spun nimic ...poate cu timpul
planuri marete vizau pe blackgirl si Raluca - si unul mai mititel pe Lora
nu ma intrebati ce si cum caci nu pot sa va spun...m-am linistit...si ma bucur insa intr-un nou val de nebunie nu e exclus sa nu va impartasesc ...oricum daca o sa imi urmati jurnalul si veti stii sa cititi printre randuri ( Lora da) atunci veti intelege pana atunci..ma limitez la activitatea mea de "odinioara" - horoscop,scurte comentarii insa cu mentiunea NU SUNT SUPARATA PE NIMENI! si mi-ar place daca nici voi nu ati fi caci la o adica degeaba sunt Gemenutele oficial pe val daca in fata calculatorului dar nu numai...in masina,pe strada,la gradinita [( ziua mamei de care habar n-am /nici acum/oricum martie - apare papusa mea "de ciocolata" cu un ghiveci de flori in care sta pompos o floare cu fotografia ei in centru si imi spune...ajutata pe alocuri de educatoare- Fie ca dragostea pe care ti-o port sa creasca zi de zi asa cum vor creste semintele pe care le-am plantat special pentru tine - seminte pe care le-am udat dar au iesit doar 7 fire frave de iarba] ...noroc cu ochelarii de soare fara care chiar nu se poate la 34 de grade...
eu vreau sa ne intalnim in vara - chiar daca va trevui sa apelez la metoda lui Alexandru Lapusneanu _ Daca voi nu ma vreti,eu va vreau!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

desi nu am avut timp toata saptaman de horoscoape - citind postarile Ralucai - iarasi hor.se potriveste perfect...
ce ma fac?!
am apelat si la un prieten de nadejde pentru ajutor -mi-a trimis citate la obiect din Biblie pentru a nu mai crede ...insa .......nu rezist tentatiei...de a nu citi... caci e adevarat
ce ma fac?!

Mergi la inceput

ce-i asta?

nu ma recunosc!

jur ca nu am baut ...(in viata mea ) iar cafea de max.2 ori pentru a mi se ghici...in stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Dimineata s-ar putea sa va pierdeti rabdarea si sa va certati cu cineva din familie, din cauza banilor. Mai mult calm!

N-ar strica sa va odihniti mai mult. Oricum, este recomandabil sa evitati activitatile care necesita eforturi deosebite.

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

La serviciu va fi o atmosfera mai tensionata, iar colegii dv vor fi stresati din cauza ca trebuie sa rezolve anumite sarcini intr-un timp foarte scurt. Cu toate acestea, dv veti fi mai calm/a si nu veti intra in panica. Incearcati sa fiti mai intelegator/oare fata de acestia si sa nu va suparati daca ei vor fi putin mai irascibili astazi.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Acasa lucrurile sunt complicate. Fa un efort pentru a intelege aspiratiile partenerului de viata si asteptarile copiilor. Ai putea organiza o cina impreuna cu familia si prietenii, pentru a mai destinde atmosfera. Se prevad contacte cu strainatatea sau cu persoane din strainatate. Cunosti oameni interesanti care vin de departe.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Bani: Astazi puteti pune bazele unei afaceri de familie care sa va aduca un venit constant.

Profesional: Atentie, nu va lasati numai in baza astrelor, pentru ca nimic nu pica din cer, ci trebuie o munca sustinuta si perseverenta.

Dragoste: Sentimentul de iubire poate fi si argumentat, nu mai este un lucru neinteles pentru dumneavoastra

Sanatate: Atentie sa nu deveniti prea visator! Simtiti o stare de buna dispozitie pe care nu v-o puteti explica.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Ai motive de bucurie, de distractie, lasand la o parte grijile si treburile stresante. Daca simti nevoia sa fugi, fugi, nu te crampona de obligatii si reguli. Ai libertate deplina sa faci ce vrei, sa ajungi unde vrei, sa visezi pana departe, deci lumea ta pare, dintr-o data, fara limite. Problema e ca uneori esti atat de aerian, incat ratezi singur marile sanse! Cei care au 17 ani sau sunt nascuti in 1970 pot fi vizitati de un noroc chior pe nepusa masa!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Si, la final...
Saptamana 7-13 aprilie 2008
Parca toate piedicile din lume s-au adunat acum în calea ta si nimic nu merge asa cum ai dorit. Încerci din greu sa le dai la o parte, dar este o lupta cu morile de vânt. Daca vezi ca toate stau pe loc, ia o pauza si nu-ti consuma energia inutil. Mai e si mâine o zi!

Nici tu nu stiai ca ai lasat pe undeva o suma secreta înca nefolosita. Cauta prin buzunare, umbla prin cutiile cu economii, pentru ca ai putea avea o surpriza placuta. Neplacute sunt doar datoriile – uitate si ele - care apar exact când gasesti aceste sume...

Foto Ralu

Mergi la inceput