Gemenute ...cu tupeu
Raspunsuri - Pagina 14
aidaciolac spune:
Luna
inca stiu unde este , dar nu am avut starea necesara sa deschid.
si 
Salutare gemanutelor 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
blackgirl0 spune:
Azi:
Un inceput de saptamana bun pentru ca voi sa demarati unele investitii si chiar sa produceti ceva cash daca veti face un lucru placut in locul cuiva care nu si-l poate face singur(a). O oportunitate va va fi la indemana prin intermediul unei persoane pe care o stiti de mai mult timp si care este posibil sa va ceara un favor. Puteti sa-i oferiti tot ceea ce aveti disponibil si apoi sa va vedeti de treaba.
si
Poti avea mici castiguri financiare, insa trebuie sa fii prudenta si sa eviti speculatiile de orice fel. In partea a doua a zilei, reusesti sa tensionezi relatia cu partenerul de viata.
Se pare ca ai o idee fixa in legatura cu schimbarea stilului de viata. S-ar putea sa pleci intr-o deplasare neasteptata. Nu este cazul sa regreti schimbarea programului: aceasta calatorie poate reprezenta pentru tine un nou inceput. In plus, ceea ce aveai planificat suporta amanare.
Luna, wellcome back! Acu' eu ce sa fac daca tu visezi planuri marete pentru mine in locul meu?! ![]()
Si daaaaaaaaaa, vreau sa ne vedem, ofcors! Insa, nu stiu de ce, aveam impresia ca pe undeva ne-ai/m-ai scos de la inima!
Asa o fi?
Pupici fetitei!
Cred ca nu este o rusine sa plangi in public cand propriul copil iti face declaratii de dragoste! 
Uite, acesta este un moment pentru care as da orice! Si nu, nu ma plang! Si nuuuu, nu as vrea sa te limitezi strict la horoscop! As prefera sa putem sa fim prietene pe aici, chiar daca material (ca pe aici vad ca bati) nu suntem the same. Dar nu cred ca asta conteaza, nu? ![]()
Raluca, multumim de horoscop! Tu cum o mai duci?
Hai sa ii aratam Lunei ca Gemenele rokcs!
Desi eu rock mai bine in casa mea, ma gandesc serios deja la concediu,
, iar altele deja ma lasa rece! 
Olim, Tzuni, nu va lasa bebeii sa mai intrati pe aici? Pupam mamicile ocupate! 
O zi frumoasa, chit ca la Brasov ploua aproape incontinuu de o saptamana! Si daaa, iar nu ma plang! ![]()
aidaciolac spune:
La noi se pare ca iese soarele.
Si eu rock my self
mai bine acasa , dar ne-am hotarat saptamana care vine sa plecam intr-o calatorie mai lunga pentru Emma si pentru noi
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
blackgirl0 spune:
Drum bun, Aida! Si sper sa aveti parte de momente frumoase, frumoase! 
Mereu mi-ati ramas in minte, tu si Doina, pentru curajul vostru!
De la voi invat ca restu-s bagatele...![]()
aidaciolac spune:
blackgirl0
si merci. Plecam lunea care vine. Ser sa mai reziste Emma inca 2 saptamani in starea in care e acum. Macar atat.
Cat despre ce facem noi , imi place sa cred ca oricine ar face asta pt copilul lui/ei ... si de fapt fiecare are probleme de rezolvat.
Atat imi pare rau ca nu am putut sa o ajut si sa fac mai mult
Nu vreau sa va intristez , trebuie sa vedeti ca noi cumva ne-am impacat cu gandul (adevar/minciuna) , asta e viata , daca o sa putem o sa mergem mai departe.
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
ralnied1 spune:
Aida, ce face Pisicuta? SI unde vreti sa plecati? (daca nu e secret!) Va
dulce din celalalt capat de tara... Si va zic: drum bun!
Black,
si la tine!
Si
la toata lumea...
Si eu ma gandesc la concediu tot mai mult...
Mi-a adus sotul niste poze facute zilele astea la Tusnad si mi-a facut o pofta de munte....... de nu ma vad... Ei, mult a fost, putin a mai ramas... acusi e iunie si plec ![]()
Ploaie avem si noi... si inca nu da semne soarele sa apara... Asta e...
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
blackgirl0si merci. Plecam lunea care vine. Ser sa mai reziste Emma inca 2 saptamani in starea in care e acum. Macar atat.

Aida, TREBUIE! Macar atat. TREBUIE!
Foto Ralu
blackgirl0 spune:
Aida, numai am cuvinte! 

Si cred ca nu de asta ai/aveti nevoie acum! Multa putere, sa fi acolo pentru fetita ta, si cum spuneam, te admir! 

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
... si cum spuneam, te admir!
si eu, inzecit! (Desi cred ca asta nu prea te ajuta acum, din pacate.)
Foto Ralu