Gemenute ...cu tupeu

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Vrem sa mergem la Disneyland si la intoarcere sa ne oprim la Munchen la verisoara lu' Laci sa mergem la un strand super cu tot felul de distractii ...
Speram sa ramanem in plan.

si o saptamana minunata la toate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Da, Aida, mi-am amintit dupa ce am postat. Adica mi-am dat seama ca poate despre asta este vorba. Sa va ajute Doamne-Doamne macar sa impliniti acest vis!

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

aida, sa aveti drumu bun, sigur DD o sa va ajute a fie bine.Multa putere sa iti dea DD
va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa sa aveti
eu is cam la pamant cu moralu mai nou, sper sa imi revin candva

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Ai, ai, Olim! Nu se face! Da' se poate? Doar ai frumos de crescut, are nevoie de-o mamica cu fata zambitoare ca un soare, nuu Si doar nu vorbesti de dieta, nu? Deja-i sezonul verdeturilor, numai trebuie sa iti bati capul cu meniuri complicate si hipocalorice! Hai, curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blackgirl0 multumesc de incurajari, dar nu e vorba numai de asta, acum ma tot bate capu sa ne mutam serios din Spania, ca viata e tot mai scumpa, si singuratatea tot mai grea.La ce imi folosesc toate, daca sotu e tot pe drumuri, plus ma enerveaza la culme ca nu isi profeseaza meseria.Daca ar fii fost un inginer m-as fii resemnat, dar stiu ca e visul lui sa faca cariera in meseria de medic, si nu poate.Salariile sunt mici, eu pana nu creste un pic Alex nu pot sa am duc la munca, ca la cresa parca nu ma alsa sufletul sa il dau, plus ca soacra ma streseaza chiar daca e departe, nustiu ce viitor se prevede.Si cnad nu pot controla situatia nu imi place deloc, adica sa nu stii tu ce te asteapta maine, nu suport ideea
Hai ca nu vreaus a va molipsesc si pe voi,a sa ca sigur saptamana asta o sa scriu mai rar.
va pup pe toate si va doresc multa sanatate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

olim nu trebuie sa scrii mai rar. Intra aici sa te descarci.
Culmea e ca toate problemele cumva se aseaza si se rezolva.
Nu ma intreba de ce zic asta. Asa simt.
si ai grija de tine si bebitzic

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Culmea, Olim, ca il inteleg incredibil de bine pe sotul tau si frustrarea lui, insa asta este deja alt subiect! Dar, gandeste-te, ca prin ceea ce face/a facut pentru familia sa v-a putut oferi un alt nivel de trai pe care aici, profesandu-si meseria de baza, nu aveati cum sa il atingeti! Poa' sa zica oricine orice, asta-i realitatea si nimeni nu imi schimba parerea!

Iar legat de viitor nesigur, acesta este oriunde. Nimeni nu poate garanta cu nimic pentru viata sa sau posesiunile sale! Hai, lasa grijile! Soacra-i marea problema??? Zau ca imi inseninezi ziua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

horoscopul spune mari adevaruri iar .Nu imi mai rastalmaciti cuvintele ca...NU e cum credeti...dar de zile bune nu reusesc sa comunic asa cum ar trebui
Aida,sa aveti parte de tot binele din lume si habar nu am daca ai citit o postare de a mea ce te avea drept tinta- dureros insa adevarat - ai grija de voi si oricat de greu ar fi pentru tine acum : Dumnezeu incearca pe cei care merita - si nu degeaba
blackgirl,bani nu am ...dar voi face si la momentul potrivit nu te voi uita...insa Dumnezeu da - dar nu baga in sac!
Olim,viata nu e usoara insa sa nu uitam nici pe cei care nu o duc nici asa cum o ducem noi....
fetelor nu mai plangeti - viata e frumoasa si fara bani

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

o curiozitate am si eu, daca ma poate lamuri cineva: bun, ca viata e frumoasa, chiar si fara bani, da, am inteles si sunt de acord...
Si totusi, cand ai datorii, cand n-ai cu ce le plati, cand ai nevoie urgenta de niste chestii (nu mofturi, ci urgente!) si n-ai cu ce le lua... cum mai poti fi optimist si sa zici ca viata e frumoasa? Eu asta nu pot pricepe nici in ruptul capului.

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

...dar sa fii servant (full time) in 2008 cum e posibil?! si sa lucrezi 18 ore din 24 pentru 200 de dolari
....in constructii la fel si pe nimeni nu intereseaza ca indienii lucreaza pentru ...nimic...caci la oa adica daca nu le place ...sa mearga in tara lor - acolo vor lua 15 dolari pe luna

...eu una...am stat si la cort,si in gazda la Eforie - "farfurie",am avut sansa sa stau si la Marriot,si la Hilton,si la Holiday Inn...si...si dar...nicicand nu m-am simtit mai bine decat atunci cand...in vacanta fiind ne faceam sandwich cu salata de vinete in camera si o "oranjada" caci pentru Fanta nu aveam bani...
nu sunt de acord ca e mai bine fara bani insa banii pot fi o reala problema

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput