Gemenute ...cu tupeu
Raspunsuri - Pagina 16
ralnied1 spune:
S-ar putea sa aveti o mica neintelegere cu partenerul de viata. Va sfatuim sa rezolvati aceasta disputa cu blandete.
Spre seara, o vizita la prieteni va poate readuce armonia in cuplu si buna dispozitie. Aveti grija sa nu dati ocazia unor scene de gelozie!
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
O persoana pe care in mod obisnuit nu o agreati si cu care va certati destul de des, astazi nu va va mai deranja atat de mult, fie pentru ca dv veti fi binedispus/a, fie pentru ca v-ati saturat sa aveti mereu discutii aprinse cu ea. Veti incerca sa treceti cu vederea anumite lucruri pe care le faceti si care nu sunt pe placul dv, ca sa evitati conflictele aprinse cu aceasta. La randul sau, aceasta persoana se va stradui sa fie mai intelegatoare si mai dispusa sa faca unele compromisuri.
Foto Ralu
ralnied1 spune:
Bani: Nu mai aveti acea stare de panica legata de bani si priviti domeniul acesta cu mai mult realism.
Profesional: Profesia va ofera posibilitatea de-a va desfasura creativitatea si acest lucru este platit suficient de bine.
Dragoste: Aveti mai multe interese de ordin romantic. Sunteti deschisi contactelor noi, dar in legatura cu unele dintre ele nu stiti prea bine daca sa va orientati catre prietenie sau catre amor
Sanatate: Aveti multa vioiciune, tonus bun si pofta de miscare.
Foto Ralu
ralnied1 spune:
La serviciu te vei bucura de aprecierea superiorilor ierarhici. N-ar fi exclus sa ti se dea noi sarcini, semn ca se mizeaza mult pe calitatile tale. Daca vei da dovada de superficialitate, nu vei avea nici un avantaj, iar popularitatea ta se va deprecia simtitor. tine cont ca multe in viitorul tau depind de constiinciozitatea de care vei da dovada in aceasta perioada.
Foto Ralu
ralnied1 spune:
Azi lucrezi mai mult cu documente oficiale, cu acte importante, în relatie directa cu reprezentanti ai unor institutii de la care astepti solutionari legale, decisive. Poate umbli pe la banci dupa un credit sau pe la notari pentru rezolvarea actelor de casa, si toate merg bine, deoarece gasesti persoanele potrivite care îti pot rezolva solicitarile. Daca ai 41 de ani, simti ca familia sau partenerul de viata nu se poarta corect cu tine si îi banuiesti de infidelitate.
Foto Ralu
Luna75 spune:
iarasi o zi de
zile mari -
ma scuzati pentru optimism - dar fara un zambet,o gluma viata e anosta
apropo ce inseamna agnotism...sau agnotic...poate ca e altceva...dar imi scapa...oricum in context religios ....
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
in legatura cu titlul nou - puteti veni cu sugestii -ba mai mult sa deschidem subiectul prin rotatie - pentru ca nu vreau sa creez monopol si nici sa schimb tilul topicului dupa starea mea (noastra)sufleteasca...
...cant fara sa imi pese ca-i cineva sa ma asculte...
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
liliac1 spune:
De multa vreme sunt doar un simplu cititor al acestui subiect si am participat sufleteste la fiecare moment important al tuturor, numai ca din anumite motive, care tin doar de mine, n-am mai postat (nu doar aici, ci in general).
Dar acum, lucrurile se pare ca se precipita intr-o directie care nu face nicidecum cinste zodiei noastre. Noi suntem fetele care iertam usor, care stim sa trecem peste toate cu zambetul pe buze, suntem fetele care nu contrazic si nu isi impun punctul de vedere. Asta e parerea mea.
Luna75 Nu iti inteleg inversunarea si nu inteleg de ce ai ales tocmai modul asta de a-ti face "reclama". Cu bani sau fara bani, suntem aceleasi, cu copii sau fara, cu probleme sau fara, cu dorinte si aspiratii. Mesajele tale mie personal mi se par amenintari, si nu inteleg cu ce te-au deranjat fetele spunand ba de unele ba de altele?? Fiecare merge in viata pe drumul ales. Fiecare are propriul scop si nu trebuie sa isi justifice actiunile.
Iti inteleg dorinta de a deveni judecatoare si o respect, dar nu trebuie sa ne bati cu pumnul in masa ca sa ne arati lucrul asta. Fiecare are aspiratii, fiecare are esecuri, fiecare are realizari sau crize existentiale iar acest lucru nu ne impiedica sa fim noi insine.
Polemica banului nu isi are sens pe un forum de discutii 
Imi cer scuze, daca sunt transanta. Probabil ca voi naste polemici. Insa sper sa o iei ca pe o chestie prieteneasca nicidecum ca pe una dusmanoasa.
Va 
aida
si sa dea Dumnezeu sa fie ok matza Emma ca sa se poata bucura de toate frumusetile de la Disneyland.
Edit: Nu am auzit de agnotic...poate este vorba de agnostic?!
AGNÓSTIC, A;, agnostici, -ce, adj., s.m. si f. 1. Adj. Care apartine agnosticismului, privitor la agnosticism. 2. S.m. si f. Adept al agnosticismului. – Din fr. agnostique.
AGNOSTICÍSM s.n. Conceptie filozofica idealista care neaga, partial sau total, posibilitatea cunoasterii obiective a lumii, a esentei fenomenelor. – Din fr. agnosticisme.
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
blackgirl0 spune:
quote:
Originally posted by Luna75
[blackgirl,bani nu am ...dar voi facesi la momentul potrivit nu te voi uita...insa Dumnezeu da - dar nu baga in sac!
Luna, sa iti ajute Cel de Sus sa iti implinesti toate aspiratiile, la fel cum imi doresc sa ma ajute pe mine sau pe oricine de aici!

Raluca, multumim de horoscop! Mai ales ca ne dai la alegere, fara numar, fara numar...

Cat despre intrebarea ta... as vrea sa spun ca sunt in aceeasi situatie, numai ca mama este in putere! Si uneori ma ajuta enorm si cu cele cateva zarzavaturi cumparate din piata! Liliac, bine ai poposit la noi! Si sper sa iti faci simtita prezenta mai des!
Nu o certa pe Luna! Eu o inteleg, chit ca-s mai pasiva de felul meu, iar ea o fira activa/dinamica/justitiara!
Azi:
Exagerarile de orice fel cat si lipsa de onestitate sunt dusmanii vostri astazi, caci va pot conduce catre caderi nedorite. Nu ar fi rau sa va reamintiti si de un mai vechi credit pe care ori il platiti ori il programati la o data realista. O problema sentimentala ar putea avea darul de a va inabusi buna dispozitie, mai ales daca o veti amana in loc sa va ocupati de rezolvarea acesteaia in cel mai scurt timp.
si
Poate fi o zi ciudata, cu mari extreme, in care ai putea trece de la extaz la agonie peste noapte.
Ai putea trece prin situatii diametral opuse, ori motive de fericire, ori mai mici sau mai mari catastrofe personale. Nu te bucura de ceea ce arata frumos, dar nici nu dispera in situatiile critice. Totul se transforma repede in altceva si in ultima vreme schimbarile par sa-ti fi fost favorabile. Iubitul iti va face o surpriza placuta.
Pentru mine a fost frumoas azi, cu soare, caldura!

Ca niciodata, am stat linistita la locul meu caldut, fara vreo dorinta de a iesi in fata (ca de obicei), si ce bineee a fost! De mi-ar tine Cel de Sus naravul, ca am eu in dar de a ma baga cam peste tot, pe unde nu-mi fierbe oala! TEMA DE CASA de maine spunem cate un lucru frumos/vesel din ziua respectiva! Sau despre noi, sau despre cei dragi... Pupici!
aidaciolac spune:
Buna tema de casa blackgirl0 , macar o chestie vesela sau buna 
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune