Gemenute ...cu tupeu

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by blackgirl0
Raluca, multumim de horoscop! Mai ales ca ne dai la alegere, fara numar, fara numar...

da...
cu speranta ca din toate pe care le insir aici, gasiti ceva care sa sune bine pentru voi

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Luna75

in legatura cu titlul nou - puteti veni cu sugestii -ba mai mult sa deschidem subiectul prin rotatie - pentru ca nu vreau sa creez monopol si nici sa schimb tilul topicului dupa starea mea (noastra)sufleteasca...

Luna, pe mine nu ma deranjeaza ca schimbi titlurile cum vrei...
Si nici nu cred ca e vorba de monopol.
Deci poti continua.

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Evitati sa acordati incredere oricui se va interesa de banii vostri, ideile voastre sau de parteneri. Insa, cineva pe care il(o) respectati va va atrage atentia asupra erorilor pe care le puteti face. Cel mai bine este sa-i acordati toata atentia si sa-i luati in serios cuvintele. Nu sunt excluse astazi nici intelegerile reusite, sau gasirea unei surse de bani ori un cadou care sa va incante.

si

Distanta poate avea urmari durerose pentru viata de cuplu , deci fa tot posibilul sa tii legatura cu cel drag.
Nu e momentul sa te angrenezi in munca si incearca sa te odihnesti cat poti de mult. Acum pui accent pe alte valori - fidelitate, incredere, respect, iar pasiunea trece pe plan secund. Poate fi un semn ca te-ai maturizat si nu mai apreciezi o relatie doar pentru instinctele si simturile puse in joc.

Nu am gasit deocamdata nimic interesant in horoscop! Eu am alte preocupari de gospodina in acest timp: ce gatesc de Pasti, iau miel?, nu iau miel?

Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

blackgirl0 pt horoscop.
Eu cred ca am inteles ceva din el

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Multumim de horoscop!

Tema de casa: zic un lucru dragut despre mine -> Mi-am cumparat niste pantofiori frumusei, galbeni, de care m-am indragostit din momentul in care i-am vazut. Aseara imi venea sa dorm cu ei in picioare...

Chiar asa, cand va luati ceva nou (haine/pantofi) cum va manifestati? Ca eu le pun pe mine in sec 2 de cum am intrat pe usa, si-mi intreb consortul de zeci de ori: nu-i asa ca e frumos?? nu-i asa ca-mi sta grozav??

Cat despre Paste...nu am de gand sa cumpar decat niste stickere sa le lipesc pe ouale facute de mama/soacra-mea

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Aida, acum eu sper ca ceea ce ai inteles din horoscop sa fie de bine/frumos...

Liliac, interesanta ipostaza: doar tu si pantofii galbeni in pat! Sotu' ce zice?!

La mine lucrurile decurg asa: strig in gura mare ca vreau schimbare, schimbare cu orice pret! Fapta concreta: ma vopsesc, dar in aceeasi culoare de ani de zile, imi iau haine/papuci/genti noi, dar stau in dulap, ca haine de Doamne ajuta! (ca poate, poate apare vreo ocazie de ocazie). A ajuns al meu sa imi spuna ca imi arunca cela 3-4 bluze ce le port constant .

Iar de Pasti (cel ortodox) vreau sa fac mare tambalau. Mai ales ca de cel catolic nu prea am simtit sarbatoarea. Sa adun familia la mine, neamuri, prieteni.

Luna, ti-as spune vino-incoa pe maghiara, dar nu-mi iese cu scrisul! Deci.. VII????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Pai Liliac si eu tot cu aceleasi intrebari

blackgirl0 si eu cu schimbarile in fata , vreau nu vreau , dar ma acomodez si incerc sa nu ma mai stresez si sa las timpul sa lucreze.

Ceva dragut. Emma a dormit cu mine a 3-a noapte , iar dimineata mi-a tras niste zambete angelice care mi-au mangaiat inima. Nu a mai facut asta de muuuuuult timp.

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Aida, super! Sper sa ajungeti cat mai repede la Disneyland si sa va bucurati si de vreme frumoasa!

Eu am dat tema de casa si taman eu am sarit peste ea!
So... azi lucrez "schimbul 2", sunt inca in pijamale si ma hlizesc la voi! Dar ma hlizesc de bine, netul merge, mai lipsesc niste persoane importante de pe aici, dar sper sa revina cat mai curand! In asteptarea lor PARTY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hai sa dau tot din casa...
Deci, eu daca plec cu fii-mea la "plimbare", sotul meu are grija sa ma lase cu buzunarele goale, da' io mi-s mai jmechera si-i iau cardu'. Si uite-asa m-am "lipit" la shopping. De fapt am plect sa ii iau Andrei colanti albi, dar ne-am intors cu 3 perechi de pantofi (2 pt ea si una pt mine).
Aseara, in nebunia mea, nu va spun ca mi-am scos de la mezat niste pijamale verzi, deh, sa fiu asortata, ca nu puteam sa stau chiar oricum, m-am bagat frumusel in asternut cu picioarele atarnand la margine, unde bineinteles tronau frumusetile mele... Sotul??? Noroc ca avem casa incapatoare, asa ca habar n-are ce nebunii face nevasta-sa. Si...oricum, aseara a fost mazilit la camera cu printese/ingerasi, ca Andra in varful picioarelor a venit si m-a anuntat ca daca nu sta cu mine sa-i dau un vis frumos, nu poate sa doarma.
Asa ca...am renuntat la nebunia mea de moment.

Aida cel mai frumos lucru care ni se poate intampla noua, ca mame, este zambetul copilului, dimineata. Asa ca...la cat mai multe zambete!!!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Liliac, inca nu-i totul pierdut! Stie sotul ce stie de te lasa cu buzunarele goale la cumparaturi?
Si frumoasa imaginea: sa imi dai un vis frumos! Ai un copil destept!

Mergi la inceput