Gemenute ...cu tupeu
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
Super tare liliac 
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
blackgirl0 spune:
Hai ca va povestesc si voua de ziua de azi: am spus finally da la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Poate unele dintre voi ati trecut deja peste, insa pentru mine este o piatra de incercare. De ce??? Pai cu multi dintre ei nu m-am mai intalnit de 5 ani, including ex-ul meu (pe care l-am revazut azi by the way: tot frumusel, inalt, sexos, da' badaran
) In compensatie, am iesit cu sotul in oras dupa muuuult timp
Si da, mi-a placut, desi acum stau sa va povestesc voua in loc sa fiu cu el in pat!
Eh, de-as avea si eu pantofii galbeni ai lui Liliac alta ar fi situatia! 
Si cu toate astea, tot nu-mi explic absenta voastra! Este imposibil ca toate sa fiti suparate pe... ce? forum/subiect/persoana mea in acelasi timp!
Vise placute! 
aidaciolac spune:
blackgirl0 hai
in pat , ca e cald deja
... si sa stii ca mie mi-a placut tare mult cand m-am reintalnit cu ex-ul
, desi eu aveam ceva kg in plus
, dar m-am distrat grozav si desi era la fel de frumos si sexos cum zici tu , iar eu cu ploada dupa mine , am realizat ca ce a fost a fost frumos (3 ani jumate) si ca nu mai am sentimente de iubire pt el.
Asa ca ... capul sus si distractie placuta 
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
ralnied1 spune:
frate!!!!! de 2 ceasuri ma chinui sa deschid forumul si nu a mers... acum merge ingrozitor de greu. De asta n-am mai ajuns si pe aici in seara asta. Si nu pentru ca as fi suparata pe cineva sau ceva... Adica sunt si un pic supy, da' n-are treaba cu voi...
Ceva frumos pentru azi? Pai... cam nimic... Din pacate.
Poate maine??? ![]()
Noapte buna si linistita va doresc!
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
10 aprilie 2008
Va preocupa gasirea unor noi surse de venituri, dar va sfatuim sa mai aveti putina rabdare. O femeie pe care ati ajutat-o mai demult va intoarce astazi serviciul.
Desi aveti nevoie de bani si tentatia este mare, va sfatuim sa evitati speculatiile.
Foto Ralu
ralnied1 spune:
10 aprilie 2008
Incearcati sa treceti peste unele prejudecati si sa faceti un mic efort ca sa va intelegeti mai bine cu o persoana pe care nu o agreati prea mult, dar cu care veti fi nevoit/a sa colaborati. Lasati deoparte resentimentele fata de aceasta si concentrati-va asupra obiectivelor pe care trebuie sa le realizati impreuna. Daca veti reusi sa comunicati mai bine cu acesta persoana, veti avea mai multe sanse sa reusiti sa obtineti ce v-ati propus.
Foto Ralu
ralnied1 spune:
10 Aprilie 2008
Este posibil sa primesti vesti de pe alte meleaguri. Cheltuielile vor fi ceva mai mari decat ti-ai planificat, dar vei reusi sa te descurci. Interesul pentru relatia cu prietenii este mare; vei avea ocazia sa petreci clipe placute cu acestia, ceea ce te va ajuta sa depasesti cu mai multa usurinta neplacerile cotidiene. Instabilitatea afectiva te poate determina sa iei decizii gresite.
Joi, 10 aprilie 2008
Relatia cu familia este in prim plan zilele astea si esti o alinare pentru cei mai multi dintre membrii familiei care cad prada agitatiei. Sfaturile tale sunt o comoara pentru ei. Esti un excelent mediator al conflictelor si acest lucru iti va adduce recunostinta si afectiunea celor din jur.
10 aprilie
Bani: Receptivitatea exagerata la toate sfaturile primite nu iti este de bun augur si acum mai mult ca niciodata este nevoie sa treci totul prin filtrul ratiunii.
Profesional: Ideile pe care le ai sunt departe de a te ajuta profesional. Acum trebuie sa faci o schimbare!
Dragoste: Atmosfera va fi incantatoare si sugestiile partenerului iti vor gasi sufletul deschis si totul va fi extraordinar.
Sanatate: Ai nevoie sa elimini tensiunile acumulate!Ideal ar fi sa te consacri unei activitati creative!
Acvaria
Este o zi atât de bun#259;, încât e greu de spus în ce planuri, anume, vei întâlni succesul. Poate la serviciu, cu sansa de a ar#259;ta de ce esti în stare si de a atrage o reusit#259; de partea ta. Poate în iubire, atr#259;gând atentia asupra ta si cucerind inima celui care-ti place. Succesul acestei zile depinde de câteva conditii pe care le poti întruni: îndr#259;zneala, încrederea în fortele proprii si, mai ales, gândirea pozitiv#259;! S#259; ti se citeasc#259; pe chip bucuria!
Foto Ralu
Luna75 spune:
liliac,bine ai revenit printre noi 
in ceea ce ma priveste nu ma justific si nici nu explic - sunt pe forum... sa ma distrez...si sa ma descarc...mai mult sigur ca iti amintesti de forumurile romane - nu cred ca lumea era mereu de acord cu anumite idei si ce daca...caci...unitate in diversitate ..iar forumul nu s-a destramat caci uite in 2008 sunt milioane de persoane dependente caci la o adica DC-ul e doar o feliuta din tort
nu imi fac publicitate si nici reclama - mai mult sunt gata sa dau o
vila la Malibu persoanei care stia inainte de "izbucnirea scandalului cu publicitatea" (vezi exact data si momentul -semnatura neagra),cati bani am in cont,ce salariu primesc,ce diplome detin,cate proprietati imobiliare am,ce masina conduc,de cate ori am fost olimpica,cate "medalii" obtinute cu rabdare si perseverenta (alergand maraton si supermaraton desi bat cu pumnul pe masa ca sunt intelectuala) precum si alte date "foarte importante - esentiale si vitale" pentru un forumist (crede-ma ca m-am saturat de persoanele de pe forum care vorbesc de Rollce-roysuri,vacante
nu europene (caci nu e la moda,nu se poarta) si alte minunatii dar la umanitare nu i-am vazut deloc si desi mi-as baga mana in foc ca nu lucreaza "sub acoperire" nu o fac caci nu se stie niciodata -
ma ascund sub masca anonimatului des pentru a nu creea confuzii si mai mult sunt persoane care la o adica ar putea sa confirme multe...dar eu nu am nevoie caci ...oricata putere,bani,putere am avea intotdeauan e cineva care are mai mult iar deasupra noastra vegheaza Cineva ...pe care nu-L putem duce cu zaharelul dar nici cu presul...nici nu -I putem vinde gheata desi nu e eschimos
edit
si cu scandal cu tot - pe forum tot nu se stie cine e Luna,ce vrea,ce are,de ce ne supara? si nici nu vor stii doar "anume"persoane bine trecute prin "sita timpului" - care stiu sa citeasca printre randuri si care tac caci la o adica a vorbi e bine dar si rau pentru ca ... Tacerea e virtute si daca nu ai nimic nobil de spus ...mai bine taci (nu e cazul Gemenutelor - caci asta ar fi moarte CURATA) insa o fac cu succes anumiti Capricorni,Scorpioni,Berbeci ...) si mai bine nici nu s-ar putea...
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
posturile editate -
ma bucur ca am fost inteleasa -acum din nou la cosul de gunoi
O zi buna!
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Acvaria
Este o zi atât de buna, încât e greu de spus în ce planuri, anume, vei întâlni succesul. Poate la serviciu, cu sansa de a arata de ce esti în stare si de a atrage o reusita de partea ta. Poate în iubire, atragând atentia asupra ta si cucerind inima celui care-ti place. Succesul acestei zile depinde de câteva conditii pe care le poti întruni: îndrazneala, încrederea în fortele proprii si, mai ales, gândirea pozitiva! Sa ti se citeasca pe chip bucuria!
si asta nu pe
forum ci in viata reala - la ora 11 intalnire superimportanta
unde as avea multe de spus dar voi....tacea si voi...aculta iar la sfarsit MAC<MAC<MAC 

Cu gandul la
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat