Gemenute ...cu tupeu

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

sa ne cunoastem si sa ne si distram

quote:
Originally posted by Cristina_C

In engleza e mai simplu: How are you? vs. What are you doing?

aici si mai si...
ce faci?
bine - cu voia Domnului
ce vei face?
vom vedea - cu ajutorul Domnului
cum a fost examenul?
bine _ multumesc Domnului

deci chiar am nevoie de forum caci la o adica cu unele persoane nici nu poti detalia caci daca e ceva pozitiv - sa zicem ca X a slabit ...si vreau sa o felicit ...Stop...caci persoanei respective i s-ar putea intoarce norocul pe dos...iar nici de rau sa nu vorbesti...o persoana care nu e de fata...so...vorbim despre ce?!

nu ca n-as vorbi eu - caci cu mine chiar nu merge treaba asta - insa am de a face zi de zi cu persoanje de genul asta ba mai mult - A tacea e o virtute (mai ales pentru femei) deci eu nu sunt virtuoasa dar ce conteaza ?! eu vorbesc - unora le place,altora nu...insa nedusa de val...incerc sa nu uit...NU vorbi de nu esti intreabat sau ...asculta...si vei fi ...mai castigat

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Luna, citesc mai tarziu, cand vin de la munca. As vrea sa citesc cu atentie, deja pare interesant!

Azi:

Poti avea sansa de a beneficia de unele informatii valoroase care, la prima vedere, nu iti folosesc direct, insa te pot sprijini pentru a ajuta vreo persoana cunoscuta, de la care vei dori sa obtii un favor. Nu te da in laturi sa faci o schimbare acasa si care va avea darul sa te indeparteze de tensiunile cu care ai avut de-a face in ultimele zile. O ruda mai in varsta iti va dezvalui unele informatii despre familie.

si

Daca nu ai pe cineva aproape, vei duce dorul unei iubiri de demult sau inca speri ca ceea ce a fost candva sa revina in actualitate.
Te uiti prea mult in urma, cu nostalgia unor timpuri idilice, care iti lipsesc acum. Ai sansa sa traiesti o pasiune intensa, daca renunti la orgoliu. La serviciu, ai succes pe toata linia, pentru ca poti rezolva cu bine chiar si cele mai indraznete proiecte. Se intrevad si mai multi bani.

Eh, numai duc dorul unei iubiri... Aseara am vazut ca nu se merita! Am dormit si agitat!

Mergi la inceput

blackgirl,spor la citit si sper sa nu gasesti nimic care te-ar putea supara (sau nu numai pe tine) insa ai vazut ca am fost "atacata" nu imi dau seama daca pe drept sau nu caci mintea mea "zburda" si din luciditatea Fecioarei nu a mai ramas nimic,din discretia Iepurelui nici atat - insa Slava Domnului eforturile mele nu au fost in zadar (SE REIA VOTAREA)- nu datorita mie insa eu ma simt foarte fericita pentru ca de fapt toata "nebunia" mea a inceput din cauza - publicitatii...(semnatura mea - pentru detalii)
si ai multa grija caci la 32 de ani te va apuca si pe tine nebunia si schimbarea si ca un ex.priveste acum la Aida,la mine si la Tzuni dar si la Angelina Jolie - cate nu ni s-au intamplat anul trecut si mai avem mult...pana la 33 de ani

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackgirl0

Luna, citesc mai tarziu, cand vin de la munca.

Poti avea sansa de a beneficia de unele informatii valoroase care, la prima vedere, nu iti folosesc direct, insa te pot sprijini pentru a ajuta vreo persoana cunoscuta, de la care vei dori sa obtii un favor. Nu te da in laturi sa faci o schimbare acasa si care va avea darul sa te indeparteze de tensiunile cu care ai avut de-a face in ultimele zile. O ruda mai in varsta iti va dezvalui unele informatii despre familie.

cu riscul de a fi dusa la ospiciu - exact asa a fost azi

informatii de pret nu una,nici doua - ci mult mai multe
am obtinut si un favor
unele mici tensiuni le-am rezolvat cu sotul alaturandu-ne intr-un scop nobil si in termen de doua ore am iar acum a du-s pe papusa sa faca "sport" alaturi de el
caci dimineata "i-am scos ochii ca nu se implica suficient
si o ruda in varsta mi-a dat telefon azi pentru un mic ajutor si uite... incet-incet ajung la casa de nebuni
cine ma va vizita si imi va aduce si ceva rahat?! caci compotul de prune chiar nu imi place
-mama mea avea un "tic" - cand mergeam la cineva la spital - compot de prune - iar sotu lemu are un altul - neaparat prajituri chiar daca omul a fost operat la ficat

Mergi la inceput

Luna, acum am ajuns si eu la mama, netul nu-mi mergea acasa, si incerc sa fac tot posibilul sa fiu pe "felie" cu tine!

Sa o iau in ordine:

1. am inteles faza cu revolutia de pe forum, cu concursul, cu votarea, cu pozele etc. Felicitari pentru rezultatul obtinut! Nu stiu exact cu ce consideri tu ca ai deranjat. Nu m-am implicat, caci nu ma simteam vizata, nici de concurs si nici de afirmatiile tale. Dupa cum spuneam, sunt pasiva...

2. in alt topic pe care esti activa, (sorry de intruziune!) am vazut si de cealalta revolutie a ta, pe plan profesional. Stii cum e: orice sut in dos, este un pas inainte! Sper ca pasul tau sa fie unul gigantic, sa fie the best ever!
Si crede-ma ca a durat ceva pana sa iti citesc toate postarile de pe aici din ultima vreme pentru a ma dumirir: ce-i cu Luna noastra?! No, iti urez sa te numesti "Luna, doctor in.." (banuiesc ca in ceva drept). Nu le am insa cu legile! Ah, si daca tot sunt aici, ar trebui sa imi cer scuze oficial fata de o alta gemanutza, LoraG76, care a incercat sa intre pe aici, dar din pacate atmosfera pe atunci era incarcata tare! ] Poate mai intra? Sa o invitam oficial? Ce spui?

3. am inteles ca mai ai parte de o revolutie in familie: bona copilului out, sotul adus la alte ordine... Aici nu ma bag, tu stii ce-si-cum!

4. felicitari pentru atingerea unui alt obiectiv: greutatea dorita!

5. ai grija de tine in perioada asta! Parca te simt "imbatata" de energie/euforie/dinamism! Este super, insa fiind tot timpul in stare de , ai grija la sindromul burn out! E... sfatul medicului!

6. hmm, deci 32 de ani este varsta critica! Mai am insa pana acolo, cam 3 anisori! Deci intre timp ce imi propui sa fac?

Mergi la inceput

Alt horoscop la spartu' targului:

Incearcati sa treceti peste unele prejudecati si sa faceti un mic efort ca sa va intelegeti mai bine cu o persoana pe care nu o agreati prea mult, dar cu care veti fi nevoit/a sa colaborati. Lasati deoparte resentimentele fata de aceasta si concentrati-va asupra obiectivelor pe care trebuie sa le realizati impreuna. Daca veti reusi sa comunicati mai bine cu acesta persoana, veti avea mai multe sanse sa reusiti sa obtineti ce v-ati propus.

iar pentru MAINE 11 APRILIE

Persoanele din jurul dv vor fi mult mai energice decat dv si acest lucru s-ar putea sa va deranjeze astazi. Nu fiti surprins/a daca dintr-o data veti simti nevoia sa aveti mai multa liniste si sa va retrageti. Nu inseamna neaparat ca sunteti deprimat/a, ci doar ca nu aveti chef de prea multa agitatie. Chiar daca nu veti putea tine ritmul cu ceilalti, nu trebuie sa va simtiti stanjenit/a, pentru ca este doar o situatie temporara.

Asta da, chiar mi se potriveste! Mai ales ca azi, la un control de rutina cu mama la endocrine, nu am avut parte de vesti bune! Insa, din moment ce titlul topicului s-a schimbat (sincer, Luna, nu-mi placea abosolut deloc faza cu Gemanutze mute sau asa ceva ) sunt si eu o Geamana cu tupeu!

Restul fetelor...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mie horoscopul de maine mi se potriveste inca de azi

Luna si daca ajung zdravana la 33 de ani , o sa trec peste probleme apoi?

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

[quote] Originally posted by aidaciolac

Mie horoscopul de maine mi se potriveste inca de azi [quote]

cel cu linistea - azi nu ma implic in nimic,stau si citesc can-canuri,ziaruri necitiete etc.si asta pe malul marii

[quote]Luna si daca ajung zdravana la 33 de ani , o sa trec peste probleme apoi?[quote]

de probleme nu vom scapa niciodata in viata - vor aparea intr-o forma sau alta insa nu apar degeaba - ne folosesc din plin - dar schimbari asa majore/radicale..mai rar

oricum in perioada imediat urmatoare voi lua la "puricat" toate sursele mele de astrologie si incep sa fixez concluziile iar daca e ceva ce te priveste si intr-adevar te privesc multe caci diferenta intre noi e de cateva ore (ne desparte un ascendent)si inca multe cateva...planete...caci nu putem sa bagaam nici gemenii autentici in aceeasi palarie caci la o adica sunt de multe ori 100 % diferiti
important e ca sa noi citim,studiem si daca e adevarat bine,daca nu - sa fie sanatosi astrologii ...

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by blackgirl0

Nu stiu exact cu ce consideri tu ca ai deranjat. [quote]

am deranjat pentru ca am spus ce credeam - iar de multe ori adevarul nu numai doare,ci raneste,ucide insa eu ori tac ori nu - iar cand vorbesc spun exact ce gandesc si asta nu pentru a supara pe cineva insa doar pentru "a-i fi invatatura de minte" oe mai tarziu
oricum o panseluta sfioasa a forumului nu ma mai inghite deloc si m-a atacat pe nedrept insa dupa o batalie iese doar un castigator and ...the winner takes it all...de data asta Eu si sunt fericita s sper ca data viitoare sa isi puna si ea o poza "de valoare" mai ales daca e gata pentru orice - in numele publicitatii

[quote]2. Sper ca pasul tau sa fie unul gigantic, sa fie the best ever! [quote]

...asa va fi...dar nu in drept de asta...

"desi dreptul e iubirea vietii mele oricat m-as stradui nu as putea sa... sau mai bine zis s-ar putea sa fiu Dr.dar cu niste eforturi uriase si chiar cu ce m -ar ajuta un asemena titlu daca fetita mea nu ar avea o partenera acasa"

si de asta

pentru ca oricat as invata si oricate diplome as strange tot voi fi "doar" o romanca la interviu,plus suntem intr-o tara cu o concurenta acerba pentru posturile de jurist iar concurenta e fara margini + eu am un dezavantaj major -sunt preferati cei cu limba materna araba iar eu ...ma bucur ca ma descurc cu engleza legala ca de cea araba nu mai voi apuca in vecii vecilor caci la o a adica imi plac provocarile dar nu ...cele care ma rup de o viata lejera,linistita,virtual fara griji

[quote][deci 32 de ani este varsta critica! Mai am insa pana acolo, cam 3 anisori! Deci intre timp ce imi propui sa fac? [quote][

sa incepi mici schimbari de pe acum...pentru ca sa nu te trezesti de ex.ca suferi ca nu ti-ai deschis firma de inbalsamare la momentul potrivit sau mai rau iti dai seama ca sotul te "sufoca" si in doi pasi si trei miscari divortezi si ex.ar putea continua ...de ci ncepe de pe acum sa faci ceea ce iti place si nu incerca sa menajezi pe nimeni...nici pe mama...saraca a auzit si ea in vara reprosuri cu duiumul cand am fost acasa vara trecuta (implinisem 32 de ani -dar atunci nu stiam ce si cum),si cum nu sau da anul asta am pus la "punct" multe persoane chair pentru lucruri intamplate cu 10 ani in urma - si culmea nimnei nu e suparat ba dimpotriva...si daca ai cunoaste lb.maghaira ti-as trimite ultima "compozitie" care a socat o domnisoara cu fite cu hot bikini ready body vecina cu mine de 24 de ani care ma considera pe mine " buna prietena" desi pentru mine a fost mai mult decat o "vecina" dar nici macar amica caci pentru mine fizicul nu conteaza dar ce are omul in cap si asta nu insemana ca dau preferinta celor cu n.diplome ci si oamenilor simpli care spun ceva pe placul inimii mele (dar nu dulcegarii caci nu imi plac si nici cuvintele pompoase,frumos imbracate,stilate...)
si sa ma intorc la vecina -ea desi buna prietena si intr-adevar se comporta ca atare - imi dezvaluie tot- eu o ajut pe unde se poate -anul trecut am spalat-o zdravan la cap pentru o relatie incestuoasa .cu greu se trezeste,se schimba si...se casatoreste totul in cle mai mare secret - fara ca mie sa imi spuna o vorba desi la o adica in ochii ei eram prietena de nadejde - ei accesand o retea de prieteni unde era normal, si ea,observ o persoana "noua" in cercul meu - si era sa cad jos de suparare )desi recunosc ca pentru ea mai bine nu se putea si mereu am impins-o spre casatorie) insa nu asa ca Eu sa nu stiu ca ea are barem un prieten - ei ...am scos-o de pe lista cu prieteni si i-am trimis o scrisoare cu "naduf" la care a si reactionat ca ea mi-a spun prin SMS - la care eu Da?! foarte frumos - cred ca meritam mai mult de un sms (care la mine nu ajuns) pentru anii in care a plans pe umarul meu - de ce? - din lipsa de cap si "coloana vertebrala"
ei sa fie sanatoasa si eu la fel si Dumnezeu cu mila caci mare e gradina Lui si ... diversificata...dar unitate in diversitate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna75

[quote]Originally posted by blackgirl0

Nu stiu exact cu ce consideri tu ca ai deranjat. [quote]

am deranjat pentru ca am spus ce credeam - iar de multe ori adevarul nu numai doare,ci raneste,ucide insa eu ori tac ori nu - iar cand vorbesc spun exact ce gandesc si asta nu pentru a supara pe cineva insa doar pentru "a-i fi invatatura de minte" oe mai tarziu
oricum o panseluta sfioasa a forumului nu ma mai inghite deloc si m-a atacat pe nedrept insa dupa o batalie iese doar un castigator and ...the winner takes it all...de data asta Eu si sunt fericita s sper ca data viitoare sa isi puna si ea o poza "de valoare" mai ales daca e gata pentru orice - in numele publicitatii

[quote]2. Sper ca pasul tau sa fie unul gigantic, sa fie the best ever! [quote]

...asa va fi...dar nu in drept de asta...

"desi dreptul e iubirea vietii mele oricat m-as stradui nu as putea sa... sau mai bine zis s-ar putea sa fiu Dr.dar cu niste eforturi uriase si chiar cu ce m -ar ajuta un asemena titlu daca fetita mea nu ar avea o partenera acasa"

si de asta

pentru ca oricat as invata si oricate diplome as strange tot voi fi "doar" o romanca la interviu,plus suntem intr-o tara cu o concurenta acerba pentru posturile de jurist iar concurenta e fara margini + eu am un dezavantaj major -sunt preferati cei cu limba materna araba iar eu ...ma bucur ca ma descurc cu engleza legala ca de cea araba nu mai voi apuca in vecii vecilor caci la o a adica imi plac provocarile dar nu ...cele care ma rup de o viata lejera,linistita,virtual fara griji

[quote][deci 32 de ani este varsta critica! Mai am insa pana acolo, cam 3 anisori! Deci intre timp ce imi propui sa fac? [quote][

sa incepi mici schimbari de pe acum...pentru ca sa nu te trezesti de ex.ca suferi ca nu ti-ai deschis firma de inbalsamare la momentul potrivit sau mai rau iti dai seama ca sotul te "sufoca" si in doi pasi si trei miscari divortezi si ex.ar putea continua ...de ci ncepe de pe acum sa faci ceea ce iti place si nu incerca sa menajezi pe nimeni...nici pe mama Ta...caci tare seamana cu a mea...saraca a auzit si ea in vara reprosuri cu duiumul cand am fost acasa vara trecuta (implinisem 32 de ani -dar atunci nu stiam ce si cum), iar anul asta am pus la "punct" multe persoane chair pentru lucruri intamplate cu 10 ani in urma - si culmea nimeni nu e suparat ba dimpotriva...si daca ai cunoaste lb.maghiara ti-as trimite prin pm (bineinteles)ultima "compozitie" care a socat o domnisoara cu fite cu hot bikini ready body vecina cu mine de 24 de ani care ma considera pe mine " buna prietena" desi pentru mine a fost mai mult decat o "vecina" dar nici macar amica caci pentru mine fizicul nu conteaza dar ce are omul in cap si asta nu insemana ca dau preferinta celor cu n.diplome ci si oamenilor simpli care spun ceva pe placul inimii mele (dar nu dulcegarii caci nu imi plac si nici cuvintele pompoase,frumos imbracate,stilate...fara obiect)
si sa ma intorc la vecina -ea desi buna prietena si intr-adevar se comporta ca atare - imi dezvaluie tot- eu o ajut pe unde se poate -anul trecut am spalat-o zdravan la cap pentru o relatie incestuoasa .cu greu se trezeste,se schimba si...se casatoreste totul in cel mai mare secret - fara ca mie sa imi spuna o vorba desi la o adica in ochii ei eram prietena de nadejde - ei accesand o retea de prieteni unde era normal, si ea,observ o persoana "noua" in cercul meu - si era sa cad jos de suparare )desi recunosc ca pentru ea mai bine nu se putea si mereu am impins-o spre casatorie) insa nu asa ca Eu sa nu stiu ca ea are barem un prieten - ei ...am scos-o de pe lista cu prieteni si i-am trimis o scrisoare cu "naduf" la care a si reactionat ca ea mi-a "spus" prin SMS - la care eu Da?! foarte frumos - cred ca meritam mai mult de un sms (care la mine nu ajuns) pentru anii in care a plans pe umarul meu - de ce? - din lipsa de cap si "coloana vertebrala"
ei sa fie sanatoasa si eu la fel si Dumnezeu cu mila caci mare e gradina Lui si ... diversificata...dar unitate in diversitate

Mergi la inceput