Gemenute ...cu tupeu
Raspunsuri - Pagina 20
liliac1 spune:
blackgirl Multa sanatate mamei tale!
Aida Trecem noi cu bine si peste 60 de ani, darmite peste 32?!
Eu sunt optimista incurabila!!! Si chiar de-as lua-o razna, mi-am facut deja un fel de "testament" prin care dau drepturi depline celor dragi mie si care ma iubesc, sa ia deciziile cele mai bune in ceea ce ma priveste. Am facut-o asaaaa....la misto...dar este semnata, parafata de mine, asa ca nu am de ce-mi face griji ![]()
Luna Incerc sa-ti inteleg incrancenarea si as vrea sa pot ajuta in vreun fel la inlaturarea unor chestii care nu par chiar ok, dar se pare ca ai luat-o ca pe un afront. Fiecare face cum crede de cuviinta...
Am incercat sa citesc, sa recitesc... si de fapt sunt aceleasi fraze pe care le vazusem cu ceva timp in urma atat pe subiectul acesta cat si pe la alte subiecte. Imi pare rau ca nu reusesti sa treci peste ele cu mai multa lejeritate, dar am convingerea ca la un moment dat vei putea privi in urma cu detasare. Mult succes in tot ceea ce ti-ai propus sa faci.
P.S. Din cauza atator incrancenari vis-a vis de problema votarii, am decis ca este nedrept pentru mine sa nu pot vota atat cat vreau eu, asa ca de aceasta data nu voi vota deloc. Toti copilasii sunt superbi si fiecare are momentul lui. Iar printesa ta e nemaipomenita!!
Continuam cu tema de casa?? Moment frumos intr-o anumita zi?? ca mie tare mi-a placut ideea...
Fac o mica introducere: fii-mea este indragostita de un coleg de la gradi, dar e dragoste neimpartasita
Momentul: A fost invitata la ziua lui!! Nu pot sa explic in cuvinte incantarea Andrei
Si eu jubilez odata cu ea, ca deh, ce poate fi mai minunat decat sa vezi stralucirea din ochii copiilor?!
Horoscop nu avem azi???
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
blackgirl0 spune:
Liliac, gand la gand cu bucurie! 
Azi:
Astazi, pari sa te transformi intr-un fluture social! Esti preocupat sa faci pe toata lumea sa te indrageasca, lucru ce ar putea, din pacate, sa te bage in oarecari necazuri, indiferent daca esti singur(a) sau nu. Se poate insinua in mintea ta si un fior de gelozie, daca nu nuantezi flirturile de astazi. Distreaza-te cat mai mult, insa nu e bine sa o faci pe banii altora, caci nu se stie ce trebuie sa dai in loc.
si
Nu se intrevad situatii dificile, dar ar fi bine sa-ti cenzurezi vocabularul si sa te abtii sa faci comentarii rautacioase.
Acestea ar putea ajunge la urechea unor persoane de care ai nevoie. Disponibilitatea ta afectiva este maxima in perioada asta, ceea ce se va reflecta pozitiv in relatia cu partenerul. Ar putea aparea o oarecare distanta intre voi, dar este greu de spus daca din vina ta sau a lui.
Sunt cam asa-si-asa! 
Momentul meu de fericire de azi: va scriu cu nepot'miu de 7 luni in brate, un bebe extraordinar de voios, vesel si fascinat de tastatura si mouse!![]()
Pe mai tarziu! 
Luna75 spune:
liliac,
eu te cunosc de mult timp si stiu ce
stiu prin urmare justificarile nu -si au rostul - tu ai dreptate si intr-adevar am dat explicatii care nu -si aveau rostul insa : telul mi l-am atins ...cu varf si indensat
S-a reluat votarea !
de data asta insa avem doar 50 de puncte de distibuit - cam greu... dar...
incercam 
Traiasca obiectivitatea dar si
subiectivitatea! 
sper ca capitolul urmator sa fie unul
pe cinstea noastra si ...gata
mie publicitatea
negativa nu imi place dar eu ori tac ori vorbesc si cand o fac - 
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei
Luna75 spune:
blackgirl,multa sanatate mamei tale
liliac,nickul e de la floare sau animalut -
panseluta nu esti tu insa ramai in "gandurile"mele pentru ca pe langa panseluta tu esti singura care s-a revoltat "oficial" impotriva mea - in rest lumea a avut mici nelamuriri dar ...sper ca acum s-a rezolvat si viata merge inainte
in rest pe pm m-am distrat ca niciodata pe forum si chiar si in viata reala am avut putine momente de asa fel 
si
celor care au fost alturi de mine si au incercat sa ma inteleaga si
fata de cei pe care i-am bagat in 
ceata 
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei