Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karelina spune:

Dragele mele
Va citesc tot timpul si astept vesti cu nerabdare.
Anidaz draga mea daca data asta nu a fost sa fie sigur data viitoare o sa fii graviduta.
Livsy draga mea iti multumesc pentru linkul care ni le-ai trimis eu ascult Paraclisul Maicii Domnului mi-a intrat mult la suflet. Pentru mine a insemnat mult sa ascult deoarece aici la mine nu este biserica ortodoxa si sunt plecata de aproape 4 ani din tara.Iti multumesc
Adela ce bucur ca ne-ai scris si ne-ai impartasit din bucuria de a da nastere ingerasului tau.
Felicitari Aditi pentru ingerasul tau!
Cleo draga mea de ce nu mai scrii?
Anadomnica,Camiantonia scrieti frumos Dumnezeu sa va binecuvanteze cu un bebe.
Rugati-va mult de tot si cu credinta vom reusi sa ramanem insarcinate!
Sa ne ajute Dumnezeu.

Mergi la inceput

V-a recomand un site care l-a randul meu mi-a fost recomandat de catre Cleo :Invataturi corecte si invataturi gresite despre posturi si zilele de post-www.parohiamacin4.org/post.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetele.Am dus si eu listuta cu nume la Biserica Sf Cruce, iar Parintele Mihai mi-a spus ca se va ruga ptr noi pina dupa Sf Petru si Pavel.Apoi ii voi duce lista din nousi numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele

medamaya multumim ca ai dus listuta noatra la Sfanta Biserica si ca mai suntem citite undeva de azi inainte....inseamna mult pt fiecare dintre noi cred.....

karelia chiar ma uitam la numele din lista si mi-a sarit al tau in ochi si ma intrebam daca chiar asa esti botezata....daca acesta este numele tau de botez pentru ca trebuie sa fii citita la biserica exact cum esti botezata.....sa ne spui daca nu esti asa....sa te schimbam....unde esti plecata din tara????in ce tara esti?????daca vrei sa mai asculti slujbe romanesti ar trebui sa intrii pe www.arhiepiscopiatomisului.ro

anidaz imi pare rau....dar poate ca asa este mai bine....poate nu a vrut sa fie in post....si eu astept ca si tine ....saptamana aceasta trebuie sa afluu daca imi vine sau nu....asa ca stiu cum este sa fii putin dezamagita....dar stai linistita exista destule ocazii...

anadomnica....tu ce tratament mai faci???
livsy ai fost la parintele de care ziceai????
magduta ce mai faci?
va pup pe toate si astept vesti de la fiecare

DOAMNE AJUTA
CAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele

medamaya multumim ca ai dus listuta noatra la Sfanta Biserica si ca mai suntem citite undeva de azi inainte....inseamna mult pt fiecare dintre noi cred.....

karelia chiar ma uitam la numele din lista si mi-a sarit al tau in ochi si ma intrebam daca chiar asa esti botezata....daca acesta este numele tau de botez pentru ca trebuie sa fii citita la biserica exact cum esti botezata.....sa ne spui daca nu esti asa....sa te schimbam....unde esti plecata din tara????in ce tara esti?????daca vrei sa mai asculti slujbe romanesti ar trebui sa intrii pe www.arhiepiscopiatomisului.ro

anidaz imi pare rau....dar poate ca asa este mai bine....poate nu a vrut sa fie in post....si eu astept ca si tine ....saptamana aceasta trebuie sa afluu daca imi vine sau nu....asa ca stiu cum este sa fii putin dezamagita....dar stai linistita exista destule ocazii...

anadomnica....tu ce tratament mai faci???
livsy ai fost la parintele de care ziceai????
magduta ce mai faci?
va pup pe toate si astept vesti de la fiecare

DOAMNE AJUTA
CAMI

Mergi la inceput

Draga mea Cami
Numele meu de botez este Monica si cred ca e notat acolo la lista aspirantelor.Iti multumesc pentru site acum ma duc sa ascult slujbele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna fetelor! am lipsit o vreme dar am citit ce ati scris si m-am rugat impreuna cu voi.

Adela ma bucur ca ne-ai scris sa te bucuri de ingerasul tau.

Aditi felcitari pentru bebe asteptam sa ne scrii cand poti.

Am fost vineri la manastirea Nicula si am dat lista pentru 40 de zile. A fost foarte frumos, am stat la maslu si a fost foarte bine.

Anidaz imi pare rau pentru tine stiu ce inseamna cand crezi ca de data asta va fi bine dar nu este. Sa ai incredere ca va bine data viitoare. Eu am facut stimulare 2 luni in ianuarie si februarie, totul era bine dar din pacate n-a fost sa fie. Acum astept sa treaca postul dar nu mai indraznesc sa mai merg la dr sa fac stimulare ca eu incerc de multi ani dar speranta este in Dumnezeu sa-mi lumineze mintea sa-mi spuna ce sa fac. Inca nu mi-am revenit de tot dar sper sa fie bine si sa se intample o minune si in cazul meu.

Karelina multumim pt link-uri.

Medamaya1 multumim ca ai dus lista la rugaciune avem nevoie de cat mai multe rugaciuni si speranta.

Cami ne esti de mare folos cu sfaturile tale, multumim si iti doresc succes!
Livsy, Anadomnica si toate celelalte va pup si nu v-am uitat va pomenesc pe fiecare in rugaciune.

Cleo, Virginia va doresc multa sanatate si ne este dor de voi.

Va pup pe toate va doresc multa sanatate si multa speranta.
Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Pupici, fetele noastre dragi!!!Am lipsit putin,dar tot cu gandul la voi suntem,pentru ca am avut nasii in vizita!!!

Felicitari,inca o data proaspetelor mamici,sa le dea Dumnezeu sanatate si putere sa aiba grija de bebei !!!Probabil si Cleo a nascut,asa ca sa ne rugam sa fie bine si ea si gemanutii ei scumpi si dragi.E normal sa fie foarte ocupata,dar sunt sigura ca e cu gandul la noi!!!

Adela,cred ca noi urmam,desi mai avem destul de stat cumintele.Probabil Irina,Angela,Alina sunt cam ca noi ca varsta,stiu ca ne-a trecut Cleo pe lista in ordine,deci s-ar putea sa fie ele inainte,speram sa ne si dea de veste.

Sandaa,Anidaz,nu-i nimic daca nu a fost acum,stie Dumnezeu bine cand trebuie sa vina pruncul si cu siguranta va veni.Toata increderea sa fie in El,ca nu lasa pe nimeni!!!Cu post,rugaciune,Sf.Spovedanie si Sf.Impartasanie ,vor aparea minunile in viata fiecareia dintre noi.Multumim mult pentru pomelnice,sa va intoarca Dumnezeu bunatatea,ca si eu zic la fel ca Alinushca,daca am primit Darul,a fost datorita rugaciunii multor preoti,nu datorita mie,uneori cred ca nici nu stiu sa ma rog cum trebuie.Asa ca la cat mai multe biserici si manastiri suntem pomenite,Dumnezeu ne va vedea dorinta din suflet.

Noi suntem bine,Slava Domnului,am crescut destul de bine si nu suntem fitzoasa deloc.Am vrut sa fac ecografie 4D si nu s-a putut ca placenta e prinsa anterior si nu se vedea nimic,asa ca am facut ecografie normala,nu prea ne plac pozele,ca nu am vrut sa stam o clipa locului cand a fost sa ne scoata si noua o poza dr.Dar nu e suparare,atat timp cat e bine,cumintica.Ne rugam in continuare sa ne dea Dumnezeu sanatate,rabdare si cate un prun binecuvantat la fiecare.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Dupa mult timp am intrat si eu sa va scriu cum ne simtim.Suntem bine, pana acum nu am prea avut parte nici de greturi si nici de oboseala.Din contra parca dorm mai putin ca inainte.
Avem 23 de saptamani si se pare , dupa ultimele eco, ca va fi baietel.Ne-am hotarat sa-l cheme Andrei. E un nume care mi-a placut intotdeauna si imi place si ce reprezinta pentru poporul roman.
Probabil Ainigriv, avem cam aceeasi "varsta".Iti trimit un Pm, poate tinem legatura mai usor si sa ne impartasim experienta sarcinii..
Pupici Adela pentru tine si Stefan.

Pentru fetele care aspira la statutul de mamici, va spun ca eu am ramas insarcinata dupa 6 ani de incercari si dupa vreo 4 de umblat pe la doctori.
Totul e sa credeti ca Dumnezeu va da copilul atunci cand crede ca trebuie.Nu va pierdeti speranta si sa credeti ca minuni se intampla. Eu cred ca si copilul meu e o minune de la Dumnezeu, cum probabil crede si Adela si Anigriv si Cleo.Si eu cred ca aceasta minune mi s-a intamplat datorita rugaciunilor date de voi pe la atatea biserici si manastiri, si vreau sa va multumesc din suflet inca o data.
Ii multumesc zilnic lui DD, si ma rog sa fie un bebe sanatos .Imi doresc sa ne dea Dumnezeu minte sa-l putem creste frumos.

Va pup pe toate si inca o data va spun:daca credeti in minuni se intampla.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Ah,ainigriv - mi-a mers la suflet sa citesc cuvintele tale. Ma bucur foarte mult ca sunteti bine si cuminti si sa fie bine in continuare. Asa e, mare e puterea rugaciunilor din manastiri. Domnul ne va binecuvanta si pe noi, celelalte aspirante cu
cami_antonia - vezi sa nu ai deja gemeni, ca vad ca postezi in dublu exemplar . Pe forumul asta cine posteaza din greseala in dublu exemplar se nimereste sa fie cu gemenasi. Doamne ajuta !
Eu am facut stimulare luna trecuta cu Menogon. Doctorul a spus sa continui si luna asta, dar nu am mai avut medicamentul... si am zis sa las sa treaca postul, apoi o iau de la inceput cu forte proaspete
anidaz, sandaa - sus inimile fetelor, ca sigur vin niste copii vrednici la voi in burtica dupa Sf. Post
medamaya1 -fii binecuvantata.Domnul sa asculte rugile noastre si sa ne daruiasca prunci buni.

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput