Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (9)
Raspunsuri - Pagina 13
alinushca spune:
Ma iertati ca nu am mai intrat. De fapt am intrat numai sa vad ce mai fac mamicile care aveau mici probleme, si cele care trebuiau sa nasca. Ma bucur foarte foarte tare ca Aditi si baiatul ei sunt bine si sanatosi!
Felicitari Aditi
!!! Sanatate multa si fericire alaturi de omuletzul tau!
Imi pare rau sa tot vad ca nu avem vesti despre Cleo. Ma gandeam ca sigur a nascut pana acum. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si ea si micutzii frati.
Livsy tu cum te mai descurci? Scuze ca te intreb in loc sa caut prin capitol sa vad ce ai mai povestit despre tine. Despre duhovnic... la mine nu functioneaza nici duhul blandetii nici severitatea
Daca il respect ca om, daca il admir duhovniceste si il iau drept model in viatza (am duhovnic preot de mir) imi e rusine de el si asta ma motiveaza cat ma motiveaza. Restul cred ca oricum depinde si de rugaciunile lui pentru noi si de obisnuintele si obiceiurile noastre, de vointa noastra. Si cel mai mult si cel mai mult depinde de Dumnezeu. Eu simt ca nimic din lucrurile bune pe care le-am primit in viatza nu au venit din mine, pentru ca erau peste ce eram eu in stare sa fac.

anadomnica spune:
Aditi - felicitari pentru baietel 

. Sanatate multa tie si celui mic.
Livsy - multumim pt. link... chiar ma gandeam sa te rog sa-mi spui unde pot gasi acatistul.
Domnul sa te ajute in incercarile tale si norii sa se risipeasca repede sa te bucuri de cer senin 
magdita - mare e puterea Domnului si iubirea Lui, si mare e si puterea rugacinilor noastre si a celor de la biserici si manastiri, de la Sf. Athos... te rog sa nu-ti pierzi increderea si speranta. Eu te pomenesc zilnic in rugile mele sa te ajute Domnul... dar cel mai important e sa te gandesti in cate biserici si manastiri se spun rugaciuni pentru noi. Apoi, am auzit undeva ca de la bucurie si optimism chiar si impotriva evidentelor clare ies repede copii frumosi si sanatosi. Doamne ajuta! 

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
georgia_c spune:
buna fetele
ma bucur sa vad ca s-a mai nascut un bb-us ; felicitari mamicii , multa sanatate si sa-i traiasca bulgarasul de aur
aditi , te asteptam cu poze
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
cami_antonia spune:
buna seara fetele.....
am revenit la voi.....si multe vesti placute au aparut azi....
ma bucur ca aceste zile de post si rugaciune ne ajuta mult....
magdita mult curaj....ai incredere si de asemenea ai multa rabdare ca mi-e mi-a crescut foliculul tarziu si s-a spart tot tarziu....asa ca ai rabdare....
livsy esti o super draguta....acum ascult si eu acatistul....mare pomana faci cu noi de ne dai astfel de informatii....si sa stii ca sunt de acord cu predecesoarea mea.....e ok la orice preot mergi....conteaza cat de mult iti doresti tu sa respecti ceeace zice parintele....nu conteaza cat de dur sau de ingaduitor este el....
alinuscha bine ai revenit printre noi....mai scrie si tu cand mai ai timp....nu te-am mai auzit de multa vreme....
aditi toate cele buneeeeeeeeeee........esti super tare.....sa te ajute DDsa treci cat mai usor peste durerea fizica care sunt convinsa ca exista.....
cleooooooooooooo.......te asteptam cu vestiiiiiiiiiiiiiii.....sa fii curajoasa si multa sanatate la bebiciiiiiiiiiii
va pup pe toate...
DOAMNE AJUTA!
CAMI
Livsy spune:
Buna dimineata!
M-am gandit sa va salut!![]()
Cami, multumesc, sigur ca sunt o draguta, doar m-am molipsit de la voi!! Ma bucur ca ti-e de folos linkul, asta a fost ideea! Asteptam cu mare nerabdare sa ne dai vesti bune, tare m-as bucura! Sanatate multa tatalui tau si un
nepotel curand ii dorim!!!

Alinushca, ce inseamna preot de mir?
chiar nu stiu, e prima data cand aud asta. Iti multumesc pentru intrebare si pentru remarca din final, ca lucrurile bune nu le primim din noi, caci ele sunt peste ce putem noi sa facem... cred ca se aplica tuturor. Foarte frumos ai spus! BB ce mai face? Va dorim sanatate multa si te asteptam cu vesti bune in continuare! 

Magdita, CURAJ! Iti tinem pumnii si ne rugam sa fie bine si sa vina Iepurasul cu ceva cadou, cum bine zici!

Anadomnica, multumesc! Sa dea Dumnezeu! Astept cu mare nerabdare sa ne mai scrii, ca tare frumos le potrivesti, moldoveanca, deh!!!
(eu am niste prietene la Galati, unde am crescut la bunicii mei, cand primesc o scrisoare de la una din ele sau vorbesc la telefon cu cealalta... e sarbatoare! Ma tavalesc pe jos de ras, chiar daca n-ar fi nimic amuzant felul in care povestesc, imaginile pe care le transmit prin cuvinte, modul lor de a privi in jur e foarte special. Cand vorbesc cu ele parca as citi o carte!) Asteptam sa ne scrii si sa ne dai Vesti Bune! 

Imbratisez pe toata lumea, pe fiecare in parte, va multumesc a o mia oara ca existati
asta simt, trebuie sa v-o spun! 

TUTUROR!
Va iubesc!
Ana

adela achim spune:
Buna fetele mele dragi...
Aditi felicitari mamicuto,Dumnezeu si Maica Domnului sa va aiba in paza...recuperare rapida si mult laptic iti doresc...
Cleo si eu ma gindesc la tine si astept sa ne anunti ca sinteti bine,Dumnezeu va avea grija de voi...ne rugam in continuare...Doamne Ajuta!
Virginia cred ca esti urmatoarea,nu mai e mult nici la tine,stai cumnintica....iti doresc o nastere cat mai usoara,Dumnezeu si Maicuta Lui,vor fi alaturi de tine si va fi bine....
Camimulta rabdare iti doresc in continuare,asa mi-a spus si mie un mare preot acum 2 ani,sa avem rabdare ca Dumnezeu face minuni....e greu,dar cu multa rugaciune si credinta vei vedea ca minunea se va implini...
La mine nasterea a fost provocata,m-am internat lunea si mi-au montat o perfuzie pentru provocare dar nu m-am dilatat si medicul meu a decis sa mai asteptam...inca nu venise sorocul.Asa ca a urmat miercuri inca o perfuzie si am inceput sa ma dilat,dar nu mi s-au rupt membranele asa ca medicul le-a perforat el,si dupa asta au inceput contractiile adevarate la 3 minute....nu sint placute...ma rugam in continuare in pauza dintre contractii sa-mi dea Dumnezeu putere si sa ma ajute sa-mi vad pruncul sanatos...si Dumnezeu m-a ajutat si a fost bine...m-am concentrat foarte mult pe respiratie,ca sa uit de durere si a mers....apoi a urmat expulzia care nu mi s-a parut asa grea,am impins de cateva ori lung,asa cum imi zicea moasa si medicul si .....mi-am vazut minunea....e ceva de nedescris....va doresc la toate sa traiti aceste sentimente....ceva mai frumos nu poate exista....nici acum nu-mi vine sa cred ca mi-a dat Dumnezeu un prunc...ma rog in continuare sa fie totul bine....si pentru toate fetele care isi doresc prunci....aveti rabdare ca toate se vor implini cand vrea Dumnezeu ,nu e dupa voia noastra...
Va pupa pe toate
ADELA si STEFAN
Doamne Ajuta!
anadomnica spune:
adela achim - FELICITARI pt. bebe sanatos

pt tine si bebe mic. Ce frumoasa experienta trebuie sa fie nasterea, ma bucur ca ne-ai impartasit experienta ta
. Doamne ajuta si pentru noi sa vina marea minune.
Livsy
. Ha, cred ca de mult nu au mai fost laudate asa moldovencele... ma faci sa ma simt mandra de originea mea
.Cel mai mult ma bucur de starea ta de spirit care se vede ca s-a "asezat" si tinde chiar spre optimism
. Chiar ca nu stiu care sunt problemele tale la momentul de fata ma bucur sa vad ca optimismul si increderea pune zambete pe buzele tale.(recomandare din partea moldovencei: cand sunt nori pe cer asculta pe Sofia Vicoveanca cu una din horele sale vesele, fii atenta la cuvintele simple si la bucuria oamenilor de la tara in zi de sarbatoare... te va molipsi)
cami_antonia
- esti un motor de incurajare si de grija pentru noi toate
magdita - astepam vesti bune!
vezi ce multe suntem alaturi de tine!
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
cami_antonia spune:
LIVSY
am intrat mai mulot sa iti raspund tie
preotul de mir este preotul care are parohie....care nu apartine de o manastire.....cei de la manastiri sunt preoti calugari....ai inteles????
apoi tot pt tine intrebare....unde iti stau prietenii in galati???ca eu sunt galateanca.....imi place ca ai vb frumos de moldoveni....esti tare...sunt oameni buni....de fapt toti oamenii sunt buni daca vor.......
imi place numele ana ca asa o cheama pe mama mea.....
te pup si mai vb
cami
cami_antonia spune:
adela, esti o super mamica numai pentru ca ne-ai povestit cu ai nascut....asa este ca rugaciunile te-au ajutat mult la nastere????ca eu la operatie fara rugaciuni nu ma descurcam......multumesc de incurajari....voi avea multa rabdare si in continuare....si ma voi ruga mult....si sa-ti traiasca bebele si sa ne arati poze cat mai repede.....te pup
anadomnica multumesc de compliment....sa stii ca m-ai cam deconspirat....pentru ca intr-adevar...asa sunt si in viata de zi cu zi....ca un motoras....nu stau nici 5 minute...ma plictisesc repede ....mereu tre sa fac cate ceva....de aceea imi place sa pun mereu intrebari si pe site....te pup...ne auzim
va salut pe toate celelalte
DOAMNE AJUTA
CAMI
anidaz spune:
Din pacate fetelor nu a fost sa fie de data asta,dar in schimb sunt foarte senina ,fiindca acum m-am convins ca atunci cand Dumnezeu si Sfanta Fecioara vor vrea sigur ma voi bucura de un mult iubit copilas.
http://tt.lilypie.com/d8JDp1.png
poate luna asta da!