SUFERINTELE COPIILOR IN FAMILIA RECOMPUSA......

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns susur spune:

Pe mine ma intereseaza tema dar voi sari exact peste posturile initiatoarei ca sunt foarte greoi de urmarit fiind scrise in mod neglijent.Nu greselile de gramatica ,inerente unui instrainat, ci estetica si continutul ma deranjeaza.Prea multe strigaturi ( cuvintele cu majuscule) si puncte de suspensie,virgule aiurea inutile ca si inceputul mereu cu litera mica si acele suspensii care nu stiu la ce foloses.O postare neglijenta arata indiferenta fata de cititor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si drept urmare, ca nu cazuram imediat de acord cu problema de dezbatut, cu dialogul propus, initiatoarea si a luat "jucariile" si a plecat.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Provin dintr-o familie recompusa, dar nu in urma unui divort, ci in urma decesului unui parinte. Tatal meu ( vaduv la 29 ani) s-a casatorit cu actuala mama ( vaduva la 28 ani, cu o fetita). Am fost si suntem o familie de aproape 20 de ani. Exista suferinta si frustrari in familiile recompuse, dar nu consider ca la un nivel mai inalt decat in familiile " intregi". Eu aveam in jurul meu exemple de familii in care relatiile erau mult mai incordate decat la noi ( copilul isi facea mama " vaca", parintii isi bateau copii sau se bateau intre ei).
Ma consider o persoana norocoasa, am avut parte de o familie, de o mama, daca ar fi sa o luam de la capat, l-as sfatui pe tatal meu sa se recasatoreasca cu acceasi femeie. Nu am ce sa ii reprosez mamei vitrege, i-am spus mama de la inceput, m-a inconjurat cu dragoste, a existat un respect reciproc intre noi, am o sora vitrega de care sunt foarte apropiata, nici nu imi vine sa cred ca nu suntem nascute de acceasi mama.
In concluzie, cred ca daca familiile recompuse sunt formate din oameni de buni simt, care cauta intelegere si armonie, nu au de ce sa traiasca " dificultati, rupturi". Indiferent daca familiile sunt recompuse in urma unui divort sau a decesului. Depinde de membrii ei.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput