Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna dragelor,
nu era vorba de o plecare pe furish caci nu-mi sta in fire ci una pentru ca am sa fiu ceva mai ocupata un timp am sa dau copy ca sa vedeti de ce
am fost asa doar in trecere pe la fosta gradi a lui alex(o gradi de stat cotata ca f buna dar unde nu primesc decat de la 4 ani) si intr-o doara si directoarea o intreaba pe ruxi cand vine la gradi si sotul a zis acum si ea zice cati ani are? i-am zis 3 jumate si a zis ca maine sa mergem sa vb cu o profesoara si poate o primeste asa ca sa-mi tineti pumnii sa o primeasca...apoi ma mut intr-un tufis de langa gradi...ea isi doreste tare mult sa mearga in fiecare zi ma intreaba cand merge la gradi...dar sa vedem cum o sa reactioneze cand o sa se vada singurica pe-acolo si fara sa stie limba decat asa...cuvinte..
ea este suer, super incantata zice ca a mancat bine si de-aia a crescut si acum merge la gradi
Doamne ajuta sa o primeasca
va pe toate si sa nu ma dati disparuta ca o sa am treaba in boscheti

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Tinem pumnii monica sa o primeasca pe Ruxi la gradi ... cu cat merge mai repede , cu atat e mai bine ... si lasa tufisurile in pace

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

le las aida daca ruxi e cuminte vin acasa...om vedea, in primul rand sa o priemasca, apoi sa stea cuminte

monica

Mergi la inceput

La inceput este mai greu si se poate ca prima saptamana sa fie mai maraita , dar trece si se obisnuiesc.
Tinem pumnii in continuare

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

buna fetelor,
sunt acasa, fara copilul ruxi
am mers astazi mult prea de dimineata, directoarea nici nu venise si nici nu apucase sa vb cu profesoara.ruxi s-a dus si s-a asezat si ea in rand cu ceilalti copilashi si daca au vazut-o asa dornica dupa ce au cantat imnul afara si alte cantecele au luat-o si pe ea in sala...cand a plecat nici macar nu s-a intors spre mine sa-mi zica ceva apoi a venit directoarea si ne-a spus ca Da o accepta ne-a intrebat daca deja e in clasa i-am spus ca da...apoi ne-am apucat de facut formele de intrare in gradi, am fost am cumparat materialele pentru tot anul si am mai urmarit-o prin curte ca-i scosese la joaca...nu era suparata delok...si sotul m-a luat acasa a zis ca nu are rost sa pierd vremea pe-acolo singura si de pomana...dar n-am stare...stau imbracata am lasat nr de telefon si le-am spus daca Doamne fereste plange sau altceva sa ma sune urgent ca ajung in 10 min...
am sa va povestesc impresii cand o sa ne ducem dupa ea la pranz...sa vedem daca si maine o sa mai intre tot de una singura in grup si in sala...fiindca erau multi care plangeau cand intrau pe poarta si strigau dupa mamicile lor si ei vin de ceva vreme pe-acolo...
cam asta este pana la ora asta...sa-mi tineti pumnii sa fie bine
n-am citit nimik din urma revin mai tarziu
deocamdata e ora 10 eu stau ca pe ghimpi si parca-s legata de maini nu pot face nimik
multumesc aida ca ma sustii
pe toate

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

buna fetelor,
sunt acasa, fara copilul ruxi
am mers astazi mult prea de dimineata, directoarea nici nu venise si nici nu apucase sa vb cu profesoara.ruxi s-a dus si s-a asezat si ea in rand cu ceilalti copilashi si daca au vazut-o asa dornica dupa ce au cantat imnul afara si alte cantecele au luat-o si pe ea in sala...cand a plecat nici macar nu s-a intors spre mine sa-mi zica ceva apoi a venit directoarea si ne-a spus ca Da o accepta ne-a intrebat daca deja e in clasa i-am spus ca da...apoi ne-am apucat de facut formele de intrare in gradi, am fost am cumparat materialele pentru tot anul si am mai urmarit-o prin curte ca-i scosese la joaca...nu era suparata delok...si sotul m-a luat acasa a zis ca nu are rost sa pierd vremea pe-acolo singura si de pomana...dar n-am stare...stau imbracata am lasat nr de telefon si le-am spus daca Doamne fereste plange sau altceva sa ma sune urgent ca ajung in 10 min...
am sa va povestesc impresii cand o sa ne ducem dupa ea la pranz...sa vedem daca si maine o sa mai intre tot de una singura in grup si in sala...fiindca erau multi care plangeau cand intrau pe poarta si strigau dupa mamicile lor si ei vin de ceva vreme pe-acolo...
cam asta este pana la ora asta...sa-mi tineti pumnii sa fie bine
n-am citit nimik din urma revin mai tarziu
deocamdata e ora 10 eu stau ca pe ghimpi si parca-s legata de maini nu pot face nimik
multumesc aida ca ma sustii
pe toate

EDIT
rasturnare de situatie
e aproape 11 si suntem amandoua acasa
au sunat de la gradinita si mi-au spus ca plange dupa mine, asa ca am dat fuga si m-am dus sa o iau acasa
imi pare rau ca am plecat si nu am stat acolo...de maine nu mai plec
ruxi a zis ca s-a jucat cu fetitele cu papuselele dar apoi vroia la mine si de ce eu nu eram acolo??/de ce am plecat??/
maine a zis d-na sa o las doar de la 7,30 la 9,30 ca a fost prea mult asa din prima

monica

monica

Mergi la inceput

Ce bine stii tu sa le spui

Lasa ca o sa ii placa si o sa se obisnuiasca

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

mi-a promis ca maine nu mai plange...dar dupa aceea ma intreba asa putin suparata..."mami de ce m-ai lasat singura la gradinita ??" bineinteles ca i-am explicat cum am stiut eu mai bine...maine...o noua zi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

O fetita cu fundita
se duce la gradinita

si eu am liptat din plin pentru a o "baga" pe Rana la gradinita caci aici nu se accepta sub nici o forma un copil la gradinita sub 3 ani
dar...Rana a inceput gradinita la 2 ani 11 luni (cine spune ca nu se poate vinde gheata la eschimosi?! eu NU

O zi frumoasa cu mici si mari realizari va doresc

si va amenint NU PLECATI ! nici motivat si nici nemotivat

generatia '75 RULZ pana nu implinim 33 - dar sa nu spuneti la nimeni

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

SE REIA VOTAREA!
deci "eforturile" comune nu s-au dus pe apa sambetei desi oficial nimeni nu ne-a bagat in seama comentariile dar oricum cel putin la mine nu mai termin ce citit PM-uri cu "elogii" nemeritate insa totusi nu sunt mandra de mine caci am devenit si nici nu am fost discreta si diplomata asa cum ii sade bine unui Iepuras sau Pisica (caci 75 e ori anul Iep ori Pis) - oricum la mine merge bine chestia cu Pisica balnda zgarie rau dar si sa nu te pui cu un Iepuras caci o fi el dragalas dar chiar nu se lasa - si ma bucur ca in afara de o floare sfioasa a forumului nu m-a atacat nimeni si nici cu rosii nu am fost tintita iar cel am imult ma bucura ca nimeni nu a atacat-o pe papusica mea de "ciocolata"

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput