Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

bine ai venit Ela la noi dar nu uita sa vii si la Gemenute

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

pe unde ati disparut toate?
sa aveti o Duminica placuta

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

O saptamana cat mai frumoasa!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

monica draga , ce s-a intamplat cu poza voastra? De ce nu mai este in concurs? Au mai disparut si alte poze. De ce?

luna si o sa intru acolo cand o sa pot

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate

Mergi la inceput

Aida,aveti grija de voi si bineinteles toate la timpul lor - te rog sa nu fii suparata pe mine - daca te-am jignit cu ceva...intentia a fost sigur alta...insa ma voi revansa odata si odata...
din pacate pentru noi varsta de 32 de ani - a reprezentat mult si nu ne-am dat seama insa merita sa luptam caci viitorul suna buna - cum ma linistesc detailez caci e ceva incredibil - dar la timpul potrivit caci stiu ca nici tie nu ti-e usor si asta e valabil si in cazul lui Tzuni si cine stie cate alte persoane sunt in aceeasi oala cu noi : 75 si Gemenute iar cu cat e ascendentul mai tare cu atat problemele mai grave - dar la final vom renaste si cand omul e puternic ce conteaza piedicile,durerea...
Monica , daca e adevarat ce zice Aida - eu nu am vazut pozele pana acum -am postat noaptea la subiect ce ma durea - dar nu o mai fac caci desi nu vreau sa supar - o fac cu varf si indensat si zau ca nu stiu de ce am iscat asa furtun intr-un pahar cu apa - mai ales ca eu niciodata nu am avut dispute cu nimeni pe forum si nici nu voi avea caci voi incerca sa tac sau sa ma revolt - in particular

Mergi la inceput

Aida poza noastra a fost scoasa din concurs pentru ca eu am utilizat mai multi useri de pe acelasi ip(crezand ca daca-s useri cu o anume vechime nu fac ilegalitati)
si sunt alaturi de voi chiar daca nu o sa mai fiu pe-aici

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

si sunt alaturi de voi chiar daca nu o sa mai fiu pe-aici

dar unde pleci?!
lasa pozele si votarea - noi suntem aici - putin ne pasa de vot,camera,danelutza,panseluta...

Mergi la inceput

dar reteta de paella ai aflat-o?!
...vino si in ...oaza de liniste caci iti voi trimite o dovada ...palpabila in leg.cu spagetti,spagettini si spagettoni... vezi daca si piata din Brazilia e asa...de diversificata...caci aici concurenta e..mare si nu stiu daca clasificarea vine de la italieni sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mai frate , pe pagina 3 , wow.
La ora asta Emma inca vorbeste la telefon si mai trebuie mancare , scos putin afara , baita si iar mancare si abia apoi culcat ... ca este o intreaga tevatura mersul asta la culcare

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput