Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(6)
Raspunsuri - Pagina 6
monica-elizabet spune:
hello,
astazi am luat-o pe ruxi de la gradi pe la 10,15 nu la 9,30 cum zisese d-na initial...fiindca atunci cand m-am dus dupa ea a zis ca are treaba si deseneaza...am mai iesit un pic afara dar nu mai rezistam eu sa stau asa aiurea pe-acolo si m-am gandit ca mai bine o iau de-acolo vesela decat plansa toata...
a fost cuminte, asa cum a promis nu a mai plans si s-a jucat frumos...au avut o gramada de activitati si abia asteapta sa mearga din nou maine...speram sa fie bine...oricum o sa o luam incet, incet...pana se obisnuieste sa stea tot programul de 5 ore
numai bine
monica
Luna75 spune:
ei
Maimuticile iubesc comunitatea si vezi tu cum se va transforma in cateva luni in "leader"
initila papusica mea nu intelegea ce e cu cele 2 zile libere de la gradinita - ia vrea si vrea sa mearga - ca e bine acolo
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
aidaciolac spune:
monica plictiseala faina in boscheti ![]()
Hei Luna chiar s-a reluat votarea
si avem voie sa plasam doar 50 de stelute. Eheii , acum e acum ![]()
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
azi a fost mai bine, a stat ruxita pana la 11,15 si eu in timpul asta m-am plimbat pe la magazine de acum sunt rupta de picioare ![]()
Luni cred ca mai boschetaresc putin si dupa aceea stau si eu linistita intr-un loc ![]()
monica
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Hei Luna chiar s-a reluat votareasi avem voie sa plasam doar 50 de stelute. Eheii , acum e acum
Traiasca obiectivitatea dar si 
Cu gandul la
emotia copilariei
aidaciolac spune:
Hello , hello!
Am intrat si eu sa imi trag sufletul , nu de alta dar trebuie sa fug iar afara ![]()
si o zi buna!
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
Luna75 spune:
1 * = un vot (fara suparare)![]()
explicatii detaliate copy-paste
[quote]Originally posted by Aralia
De ce poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=19" target="_blank">foame are atat de putine voturi?
[quote]
cred ca raspunsul il stii si tu...nu se stie cine e mama - mare pacat -la fel si cu alte poze super
nu le mai citez ca am facut-o cu alte ocazii iar topul meu a fost gustat doar de persoane cu simtul umorului desi nu s-a dorit a fi gluma ci adevarul in forma lui cea mai simpla cu mentiunea ca fiind om pot gresi si intr-adevar cu arta nu stau bine deloc insa...ochi am
[quote][ E preferata mea, si este intr-adevar "O clipa de viata"![quote]
de asta am votat-o desi bugetul e foarte limitat
[quote][ Nu stiu a cui este, dar e superba![quote]
de acord si ar merita sa stea in top 10 ca si alte cel putin 10 poze care raman nevotate acum mai mult ca
niciodata datorita "restrictiilor" si subiectivitatii caci la o adica cum ne justificam fata de prietenele "dintotdeauana"
eu
am gasit metoda si sper sa nu fie cu suparare daca cineva stie ca are in ochii mei 5 puncte pentru o clipa de viata dar in realitate ii dau 1 caci asta va insemna de fapt 5 voturi=5 puncte si nu cinci voturi = 25 de puncte
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei