Cum ne-a schimbat infertilitatea - IN BINE!!
Raspunsuri - Pagina 7
ada29 spune:
Diana iti doresc sa fie totul asa cum iti doresti tu.
O sa ma rog si eu pentru tine!
Doamne ajuta!Pentru linistea ta poti sa repeti b-hcg maine,o sa vezi ca o sa fie bine.
Mult succes!
Pentru toate fetele

Ada
unducthable spune:
quote:
Originally posted by medamaya1
Diana, draga de tine, , felicitari din suflet, sa ai parte de o sarcina usoara, usoara , dusa la termen cu bebe sanatos.
Cu toate ca eu am fost prima care i-am raspuns lui Silvy , pe un ton nu f. pozitiv, voi continua acum pe un alt ton, intr-adevar e ceva pozitiv in toata aceasta lupta, faptul ca ne-a unit foarte tare, intr-adevar sintem , mai ales eu mult mai puternici si cred ca ne iubim mai mult decit la inceput. Dar astea sint singurele aspecte pozitive.
Va pup pe toate si numai bine va doresc
http://community.webshots.com/user/meda78?vhost=community
Medamaya, tare gingasa esti , si Ada , ce sa mai zic ..., NUMAI DUMNEZEU SI SF. MARIA.
AM NEVOIE SA MA ROG SA TINA SARCINA , asta simt , sa multumesc si sa ma rog.
rugile voastre sunt acuma hrana pentru copilul meu micutz
o sa ma rog si eu pentru voi, pentru mine , dar stiti deja ca asta se simte , nu se spune

, rugaciunile noastre , una pentru cealalta , e ceva minunat , o sa va am in ganduri, toate de aici sunteti puternice indiferent si Dumnezeu este pentru toate , si soarele rasare pentru toti o sa revin , Doamne ajuta ! diana

p.s. nu e nevoie sa repet testul de sange , are o valoare buna , si am facut din nou test barza si azi si este pozitiv ; pas cu pas , incet incet trebuie sa o iau
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
Idaira spune:
unducthable felicitari si stii cum se spune tot raul spre bine!!! Mergi pe mina unui dr bun ca sa te asiguri ca totul va merge bine!!
Mult noroc in contiuare!!!!!!!
www.comadronas.org/galeria/index.php?action=showpic&cat=4&pic=110" target="_blank">Cautind o bucatica de viata
"E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati"-
Albert Einstein
cami_antonia spune:
felicitariiiiiiiiiiiiiiii dianaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sa speram ca noi toate cat mai curand vom da aceasta veste minunataaaaaaaaaaaaaaaaaa........
sa te ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie bine cu sarcina si sa ne spui in cateva luni ce va fi....baietel sau fetita.....
ma bucur mult pentru tine si sper sa ne scrii in continuare....sa nu ne uiti.....
toate cele bune tuturor....
DOAMNE AJUTA!
cami_antonia spune:
hei
dar aici nu mai subscrie nimeni?????chiar asa?la inceput au scris multe fete si se umpleau repede paginile....si acum nimic??????
va pup pe toate si sper sa aud cat mai repede despre voi.....
va astept cu drag cuvintele
cami
jasmine30 spune:
Dragele mele, eu trebuie sa spun ca atunci cand am inceput demersurile pentru a ramane insarcinata nu am crezut nici macar o clipa ca mi se poate intampla mie sa ma confrunt cu infertilitatea. Si iata ca totusi s-a intamplat. La inceput nu ramaneam, apoi am pierdut vreo 2 sarcini si tot asa. Pe mine infertilitatea m-a schimbat pentru totdeauna, in primul rand pt ca odata cu pierederea unei sarcini iti pierzi toata inocenta aceea de atunci cand nu stii ce te poate astepta maine. Dar am devenit de cel putin 1 milion de ori mai curajoasa in ceea priveste fizicul meu. Acum nu imi mai e frica de medici sau de interventii chirurgicale, de anesetzii totale, etc. Am invatat ca exista lucruri asupra carora oricat vrem, nu avem dreptul sa avem control: acestea sunt viata si moartea. Indiferent cat ne vom incapatana, nu vom reusi sa le avem in control 100%. Asa ca m-am resemnat sperand ca atunci cand o voi lua de la capat voi reusi macar sa fiu pregatita psihic si fizic pentru orice s-ar intampla...Va pup
georgia_c spune:
hmmm ... am citit tot,de cand s-a postat prima data ... si am ezitata sa scriu .. mai ales ca desi am o varsta ...33anisori , nu ma intrec cu "prietena" infertilitatea de prea multa vreme
culmea este ca de cand ma stiu , mi-a fost frica ca ma voi chinui sa am copii .. si "visul" mi s-a indeplinit ... adica nu mi-a iesit din prima , nici macar din a 2 incercare ... asa ca sunt cam la a 8a incercare ....
so .. cum m-a schimbat .. in bine ?... ca orice om in nevoie , mi-am adus aminte de DD , si am dat fuga la El sa-l rog sa ma ajute ...am inceput , sau mai corect , am reinceput sa merg la biserica , sa ma rog , sa tin post ....
si uite asa , am reluat un fir lasat in urma cu multi ani ... culmea e , ca desi , medical , nu s-a schimbat nimic la mine , am incredere ca va veni si bb mult dorit .....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
cami_antonia spune:
georgia.....
sa fii sigura ca Domnul Dumnezeu te va ajuta foarte mult....cu cat te rogi si crezi mai mult cu atat dorintele iti vor fi indeplinite....si nici nu trebuie sa disperi....si eu am 32 de ani si mai am putin si fac 33 si ne chinuim de 4 ani.....asa ca ma lupt cu acesta DUSMANCA....infertilitatea zdravan....
te pup si ai grija de tine....
DOAMNE AJUTA!
CAMI
magduta-sv spune:
Vedeti fetelor cum ne schimba in bine infertilitatea?
Felicitari si sarcina usoara, Diana!
Ai spart gheata si sper sa ne tragi si pe noi dupa tine!
Multa sanatate iti doresc!
scumpii mei
unducthable spune:
eu am impresia asta
in primul rand si cand nu se intampla nimic , credinta in Dumnezeu , se simte acolo sus
si apoi, Dumnezeu te vede te vede , si cand iti mai trimite daruri , in afara de viata de zi cu zi care ti-o da si pentru care trebuie sa multumim, te trezesti ca primesti mai multe daruri odata , si nu de atunci trebuie sa iti aduci aminte de Dumnezeu, sa simti si sa crezi in El tot timpul
deci si la mine zi de zi sa spun de acuma Doamne ajuta si stiu ca si voi veti avea daruri binecuvantate , si sper sa am si eu in continuare
Doamne ajuta ! va puuuup , diana
p.s. eu nu cred in infertilitate , esti infertila pana cand nu mai esti , sa zic asa , daca ar fii trecut o viata , de-abia la menopauza as putea sa trag linie , da , am fost infertila, sau nu , nu am fost infertila ; de-abia atunci pot sa trag concluzia
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp