Cum ne-a schimbat infertilitatea - IN BINE!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Buna seara fetelor,
cu toate ca ma gandeam sa ma detasez de tot ce tine de aceste probleme di mai ales de acest forum, pe care de altfel il indragesc foarte tare fiindca de aici am invatat tot ceea ce stiu, am gasit intelegee si mai ales sprijin atunci cand am avut nevoie si pentru asta multumesc tuturor celor care au facut asta, nu pot sa renunt asa usor fiindca numai cu voi pot vorbi fara sa-mi fie frica ca cineva ma asculta numai din mila.Eu am avut fericirea sa vad, dupa 3 ani de incercari si 2 liniute si am trait bucuria asta imensa timp de 2 luni, dupa care a fost brusc spulberata de oprirea sarcinii din evolutie.
Si aici vroaim sa ajung ca nu cred ca infertilitatea ne-a schimbat in bine, pe cine poate schimba in bine asa ceva oare? ci doar ne-a facut sa ne dam seama cat de puternice suntem cele care am trecut prin asa ceva, sau cele care nu au reusit pana acum sa vada acele 2 minunate liniute, chiar si pentru scurt timp. Inainte sa raman insarcinata pentru prima oara ziceam ca e mai bine sa nu raman decat sa se intample si sa pierd sarcina...dar nu este adevarat, cu toate ca e o imensa durere, la fel de mare e bucuria si cand vezi acele 2 liniute si uiti de toate necazurile prin care ai trecut pana atunci. Din pacate stiu ca tot ceea ce se intampla are un scop si incerc mereu sa ma gandesc ca poate e mai bine ca s-a intamplat mai repede si nu cand era sarcina mai inaintata, ca poate atunci existau mult mai multe complicatii, poate ca Dumnezeu L-a luat cu un scop...sunt atatea motive la care sa ma gandesc ca poate ceea ce s-a intamplat a fost bine, chiar daca sufar ingrozitor dar ma gandesc ca poate a fost si o lectie pentru toate greselile facute in viata si a fost ca o amagire, poate ca nu mi-e dat sa am vreodata copil, cine stie! Cert este ca, acum stiu ca tot ceea ce am patit in viata, pana la acest episod, a fost un fleac si cand ii aud pe altii ca se plang ca au probleme mult mai usoare decat sa pierzi un sufletel, imi vine sa urlu si la le zic sa taca. Dar deocamdata vreau doar sa fiu sanatoasa fiindca numai asa pot trece peste aceasta imensa durere. Si cum sa nu lasi amaraciunea sa-ti patrunda sufletul? de fapt nu o lasi tu ci se instaleaza ea chiarv daca incerci sa faci ca totul sa para usor si sa le arati tuturor ca ia trecut peste asta, sunt convinsa ca NICIODATA nu vei uita si nu vei trece peste asa ceva si nu ai cum, chiar daca trec nu stiu cati ani si pana la urma reusesti sa ai bb-ul mult dorit, tot iti vei aduce aminte de asta cu lacrimi in ochi si sufletul indoliat.
Scuze ca m-am intins atat dar azi am fost la dr. sa vada cum m-am vindecat in urma chiuretajului si mi-am adus aminte ca doar cu 1 saptamana inainte ma duceam fericita sa-i aud inimioara care de fapt nu mai batea si de pe la ora 7 nu ma mai pot opri din cand imi amintesc de asta.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Cicicuta fata draga te rugam nu mai plange caci plangem si noi alaturi de tine. Aceasta durere imensa, cu timpul se v-a estompa, v-a ramane doar o amintire dureroasa(mi-e personal mi-au trebuit mai mult de 2 ani). Nu-ti pierde credinta, nu-ti pierde speranta, trebuie sa lupti pentru a-ti tine in brate pruncul.

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Cicicuta

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Cicicuta , exista acest cuvant "doliu" , sa dai libertate sufletului sa planga in tacere , fara invitati nepoftiti ..., lasa-te dusa de val , fie chiar si cel trist , dar in acelsasi timp aprinde si o lumanare si roaga-te pentru vindecare si pentru sufletul copilashului care a existat , si roaga-te si pentru linistea ta , sanatatea ta si a familiei tale, si poate , cred eu , intr-o zi vei simti mai bine , nu vei uita, dar te vei simti mai bine, si , de ce nu , vei avea din nou un copilash in pantece .

alte cuvinte nu mai gasesc , ..., diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by catty

Buna seara dragelor,
Ma doare sa vad suferinta voastra pt ca imi aduce aminte de mine. Dupa vreo 5 ani de chinuri, nervi, depresii, cearta cu toata lumea, sarcini oprite in evolutie si multa paranoia am ajuns la capat de drum in lupta cu infertilitatea. La sf lui octombrie anul trecut am facut prima laparo dintr-un sir mai lung care se anuntau, insa lucrurile nu au iesit cum mi-as fi dorit in momentul ala. Am facut stop respirator pe masa de operatie si de abia m-au adus la viata. Bietul meu dr a trebuit sa suporte consecintele faptului ca eu era sa dau coltul si a fost certat de toata lumea ca a acceptat sa opereze pe cineva ca mine (adica cu alte operatii prost facute la activ si mai plinuta). Dupa ce m-am externat a vrut sa vb cu noi si m-a intrebat f clar daca vreau sa traiesc sau sa mor in incrancenarea mea de a avea un copil. Mi-a spus sa ma gandesc bine si la alte variante de a fi mama si sa iau hotararea buna pt mine. M-am intors acasa doborata fizic si psihic, dar dupa cateva zile de cosmar am decis ca vreau sa traiesc, ca vreau sa am o familie si am inteles ca nu poti avea in viata tot ceea ce vrei, dar poti lupta sa fii fericit. Asa ca am decis sa adoptam un bb. In ziua in care mi-am vazut micuta prima data si am luat-o in brate am inteles ca este timpul sa las trecutul in urma. Era vremea sa fiu eu cea dinainte plina de vise si sperante. Am infrant durerea si spun cu mana pe inima ca am infrant infertilitatea. Cand imi vad copilul in fiecare dimineata cum imi zambeste din tot sufletul si ma striga "maaamii" inteleg ca din tot chinul asta am avut de castigat dragoste. Pe noi pana la urma anii petrecuti la usile spitalelor ne-au unit, ne-au maturizat, si cel mai important ne-au transformat intr-o adevarata familie.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Sa va binecuvanteze Dumnezeu si sa aveti sanatate si armonie , lucru care doresc tuturor.
diana

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Cicicuta...ma rog la Bunul Dumnezeu in aceste zile sfinte de post, sa-ti aline durerea, sa-ti mangaie sufletul si sa mergi inainte, roaga-te mult si DD sa te ajute. Cea mai mare din lume e pentru tine.
Catalina...Dumnezeu cred ca ti-a mai dat o sansa, poate ca ar trebuie sa vezi si alt drum spre bebele mult dorit, nu cred ca e o solutie sa-ti dai viata, DD nu vrea asta. Mii de si pentru tine. Daca DD o sa ma binecuvanteze cu o fetiza o s-o cheme Catalina,imi place mult numele.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele

ma alatur si eu voua....imi place noua tema de discutie deschisa de silvy....si culmea este ca ma regasesc in povestirea ei in totalitate....

si eu am trecut prin perioade de plans....de deznadejde....de optimism....dar de fiecare data am reusit sa trec peste cu ajutorul sotului meu....si cu ajutorul lui Dumnezeu....

adevarul este ca la cate vezi prin spitale....iti trece sa te mai plangi tu de altele....

eu de exemplu il am pe tata f bolnav....e paralizat si cu un infarct la activ....daca ati sti cate am fazut la neurologie in spital....cate cazuri si la persoane mai tinere si mai in varsta atunci.....stau sa ma gandesc ca nu tre sa mai disperam atat....ne putem misca....putem gandi coerent....altii deja nu mai pot face asta....

si noi avem 4 ani de incercari....si pe noi ne-a ajutatat aceasta problema sa ne unim si mai mult.....sa gandim ca nu totul primesti pe tava....trebuie sa lupti si stie Dumnezeu ce este mai bine pt fiecare....eu am invatat sa fiu rabdatoare de la casatorie...m-am casatorit mai tarziu....si mereu ziceam ca ce este al meu este pus deoparte....si m-a ajutat Dumnezeu sa gasesc un barbat super bun.....

asa ca eu va doresc sa vedeti si frumusetea lumii....sa calatorityi....sa va detasati.....si va veni si bebele chiar daca sunt multi ani de incercari....

va pup pe toate si va asteptam sa va adaugati la listuta noastra de la rugaciune colectiva....sa ne rugam impreuna

DOAMNE AJUTA!
CAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

NU MAI SCRIE NIMENI PE AICI????

heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
astept mesaje de la voi fetelor....sa ne putem ajuta unele pe altele....

va pup
DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput

Buna dragele mele fete ,

ieri am facut test de sange si desi e f curand facut testul, adica Z 26 , valoarea de la test mi-a aratat o sarcina de 2 saptamani , incerc sa ma abtin, sa fiu linistita , sa nu se intample ceva , gandul meu acuma e la Dumnezeu si la Sf. Maria.

deci sunt gravida , dar experienta infertilitatii m-a invatat sa ma gandesc la Dumnezeu, sa multumesc , si sa ma abtin deocamdata de la bucuria care o simt in suflet, as tipa de bucurie, dar ma gandesc ca mult mai bine este sa ma rog la Dumnezeu si sa imi indrept privirea spre cer .

asta poate e o schimbare , si zic ca poate in Bine .

Doamne ajuta sa se tina sarcina !

nu stiu ce sa va mai spun , daca aveti timp, cititi tot ce am scris aici , ca am scris cu tot sufletul si din experienta mea

sper sa nu vin niciodata cu vesti proaste

Dumnezeu sa va ajute si sa ma ajute ! Diana

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Diana, draga de tine, , felicitari din suflet, sa ai parte de o sarcina usoara, usoara , dusa la termen cu bebe sanatos.
Cu toate ca eu am fost prima care i-am raspuns lui Silvy , pe un ton nu f. pozitiv, voi continua acum pe un alt ton, intr-adevar e ceva pozitiv in toata aceasta lupta, faptul ca ne-a unit foarte tare, intr-adevar sintem , mai ales eu mult mai puternici si cred ca ne iubim mai mult decit la inceput. Dar astea sint singurele aspecte pozitive.
Va pup pe toate si numai bine va doresc

Mergi la inceput