Inseminare (24)
Raspunsuri - Pagina 19
roxanaiuliana spune:
acum am vazut postarea ta, imi pare rau ca nici la tine nu a fost in regula, poate luna viitoare!
adelaalba spune:
elly-imi pare rau!Nu stiu ce altceva sa spun.Stiu doar prin ce treci si ....Sa ne ajute Dumnezeu!
Child- multumesc tare mult pt ca mi-ai raspuns.Eu mi-am facut papanicolau-lunea viitoare am rezultatul.Am si analize hormonale de acum o luna+ spermograma o facem sambata.Mai am HSG- de acum un an dar s-ar pute sa-l repet desi a fost fara probleme si tot la Brasov l-am facut , la spital.Am facut si monitorizari si ovulatia e prezenta.Cu endometru stau mai prost 7mm in ziua 14 dar am inteles ca exista tratament pt stimularea lui!
http://tt.lilypie.com/0MQep2.png
florela30 spune:
buna, fetelor. De abia astept ca fetele inseminate luna asta sa ne dea vesti bune si sa ne mai ridice si noua moralul. Eu sunt ziua 2 a CM si am reusit sa vb si cu doctorita mea. Se pare ca luna asta nu facem inseminare ptr ca ar trebui facuta chiar de paste si dr. embriolog e in concediu
. Asa ca luna asta facem stimulare si inseminare natural
. Si de parca nu era de ajuns m-am pricopsit si cu o candida pe care trebuie sa o tratez
.
elly me imi pare rau ca nu ai reusit luna asta. Si eu stiam ca maca ajuta sa creasca endometrul, dar cine stie ce s-a intamplat.
florela30 spune:
fetelor, am uitat sa va intreb daca a facut cineva dintre voi stimulare cu puregon? Mie mi-a dat luna asta in zilele 2-6 a CM cate doua pastile de clostilbegyt pe zi si in zilele 7,8,9 sa fac cate o injectie cu puregon de 50 de unitati. A mai avut cineva schema aceasta?
lara20 spune:
child ce stii de fiv?eu sunt la dr.gliga si ajung la el pe 1,el lucreaza cu dr.lupu,ai auzit ceva de fiv sa fii inceput sa faca?
te pup si succes!
mari_lolutza spune:
FLORELA30, eu am facut stimulare luna trecuta cu 2 closti in z 3-6 si 5 puregon de 50 in a 7-11 si abia am avut in z 12 un folicul amarit de 18 mm. Luna asta am facut cu 2 closti in z 3-6 si gonal f in z 7-10 si am obtinut 2 foliculi de 22 mm in z 12 si am facut inseminare in z 14.
vio05 spune:
buna fetelor,
ieri am fost si eu la giulesti. dar a fost ziua 15 si duminica s-a produs ovulatia. deci mi a gasit endometru 12.5, iar pe ovare nici un folicul evolutiv. mi a dat stimulare luna urmatoare cate 2 tablete ova mit din ziua 3 a CM si monitorizare ziua 12. cam asta e, in schimb sunt multumita ca am fost ultima la marinescu,era odihnit si am vorbit mai mult decat de obicei.
Ova-mit am luat de la farmacia din carrefour orhideea.
sa aveti o zi minunata, contrar vremii de afara.
o floare 
elly_me spune:
Roxana- cu siguranta ca ne-am intersectat pe hol
Eu am ajuns pe la 11.30 acolo si am asteptat pana la 13.00 pt ca dr.cocei a avut multe punctii.
Eu eram imbracata intr-un costum mov si geaca de piele neagra- am stat pe scaun in fata la eco.
Pe tine te mai cheama si staicovici??sau cam asa ceva.
Mai erai cu o doamna?
Eu credeam ca ai plecat.
Imi pare rau pt endometru- uff si cu fibrom-ul ai intrebat ce tb sa faci??
Tb sa te operezi? Iti da tratament?
E periculos in cazul unei sarcini??
Mie mi se pare ca mi-a dat stimulare fff slaba avand in vedere ca nu-mi functioneaza niciun ovar- 1/2 cp clostilbegyt cred ca este apa de ploaie.
Dar asta este - nici in mai nu cred ca voi rezolva ceva- m-am cam resemnat.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
elly_me spune:
PS Roxana- mie mi-a dat pt cresterea endometrului ESTROFEM - 2 cp/zi

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
Gianina34 spune:
florela30 - eu am facut stimulare cu puregon de 50 um in zilele 3-5-7-9 si cu closty - zilele 4-6-8-10 iar la eco in ziua 13 am avut doi foliculi de 21,75 si 17,9 mm (restul erau mai mici)si endometru de 10,75mm. In prima luna de stimulare am avut foliculi fie prea mari, fie prea mici. in a doua luna au iesit valorile mentionate mai sus. Doctorul era mai interesat de foliculul de 17,9 mm. Inseminarea am facut-o in ziua 16 si 17 ( am facut dubla luna aceasta). Eu aveam foliculi mai multi si ovulam in fiecare luna insa , se pare ca este mult mai bine cu tratamentele de stimulare; se disciplineaza foliculii si nu sunt diferente prea mari intre ei si pe masura ce se sparg, sansele de bebe sunt cu fiecare dintre ei.