Inseminare (24)
Raspunsuri - Pagina 18
adelaalba spune:
Child-ti-as ramane tare recunoscatoare daca mi-ai da mai multe amanunte.Eu acum locuiesc in SF_Gheorghe si mi-ar conveni si Brasovul.
M-ar interesa costuri, clinica si cum se ia legatura cu medicul.Si cel mai important-cum se recolteaza sperma-adica unde?Acasa sau la clinica?Nu de alta dar sotului meu nu-i prea convine chestia asta!Ma rog, o sa-l conving eu pana la urma!
mersi mult de tot!
http://tt.lilypie.com/0MQep2.png
felix76 spune:
Laparo se face sub anestezie generala, nu simti nimic. Cand iti revii din anestezie e posibil sa ai dureri de cam si stare de voma dar eu nu am avut asa ceva. Iti face 3 gauri, una exact langa buric si celelalte in dreptul ovarelor, gauri pe care se vor introduce instrumentele. Mie mi-au ramas semne ca niste zgarieturi cu lungimea de 1 cm dar cu timpul se vor estompa. Am plecat acasa in aceeasi zi in care am foat operata si n-am mai avut nici o durere in 3 zile. Durerile sunt suportabile, trec cu nurofen...
Va pupacesc si va urez sa vina bebe cat mai repede..
Felix
child spune:
adelaalba, la clinica unde fac inseminari - Vivamed parca ii zice, o inseminare costa 500 lei, monitorizarile (zilele 5-9-12) 120 lei.
Intr-adevar, pentru inseminare sperma se recolteaza acolo, si sotul meu isi facea probleme din cauza asta, dar pana la urma a fost OK, este un spatiu, sa spunem, destul de intim. Cabinetul este pe str. Matei Basarab.
Eu saptamana asta fac a 2-a inseminare.
eu
adelaalba spune:
Child- e nevoie de laparoscopie inainte de inseminare sau ajunge HSG?Inseminarea se face INTRAUTERIN? Ce analize mai trebuie sa ai facute inainte? Scuze ca te bombardez cu intrebarile, dar nu prea stiu de unde sa iau informatii!Si apoi am incredere mai mare daca le iau de la o persoana implicata deja in acest proces?
andriushca spune:
quote:
Originally posted by adelaalba
... dar nu prea stiu de unde sa iau informatii!...
ai putea sa incerci sa le iei de pe prima pagina, unde multe fete ne-am caznit, din experienta noastra, precum si a altora, sa punem cap la cap si sa facem un mic ghid care sa ne ajute pe noi si pe fetele noi care apar tot timpul. de asemenea, tot pe prima pagina sunt link-uri la toate caiptolele de la "Inseminare" unde s-au dezbatut si rasdezbatut aceste probleme, tocmai in ideea de a nu pune fiecare, cum vine aceleasi si aceleasi interbari de o mie de ori.
tare m-as bucura sa vad ca cele adunate de fete de-a lungul timpului, la prima pagina, sunt de folos pentru cineva si chiar sunt citite. si daca de acolo lipseste ceva, se pot face imbunatatiri, completari, din propria voastra experienta. trebuie doar sa propuneti asta.

child spune:
adelaalba nu este nici o problema ca ma intrebi, iti raspund cu placere.
Eu nu am facut laparoscopie, doctorita a considerat ca HSG este elocventa si nu sunt probleme pe partea asta. Desi fac investigatii de vreo 3 ani si ceva, cu alti medici care, mi s-a parut mie ca nu se implica suficient, cand am ajuns la dr. Lupu (am ales-o dupa ce a aparut la TV la o emisiune despre FIV) am reluat o parte din analize, nu toate, cele care nu prea erau in regula. HSG l-am refacut ca ultimul avea o vechime de 2 ani.
Eu cred ca cel mai bine este sa-ti faci o programare la tel. 0788566647 si sa ai o discutie cu doctorita, o sa vezi, e o draguta, sigur o sa-ti placa (daca a placut-o si sotul meu, care este un pretentios
). Prima consultatie pentru infertilitate este 200 lei. Pe noi ne-au costat mai mult analizele (Papanicolau, HPV, spermograme, spermocultura, etc.)
eu
elly_me spune:
Salutare fetelor
Tocmai m-am intors si eu de la monitorizare - cu vesti proaste (de fapt stiam- nu speram ca luna aceasta voi mai face inseminare).
Asa ca:
- ZERO foliculi - ovare MPC
- endometrul 6.5 (luna trecuta am avut 7.5)- desi am luat maca mi-a scazut - asa ca Nu voi mai lua nimik (decat ce spune dr.)

Deci luna viitoare incep iar distractia:
-pt stimulare : Z2-Z6 1/2 cp/zi clomifen ( am luat clostilbegyt- nu am gasit ova-mit)
-pt cresterea endometrului: Z6-Z10 2tb/zi estrofem (dimineata)
Asa ca la mine nicio speranta sa vina iepurasul.
Fetelor mult succes si va doresc II.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
roxanaiuliana spune:
buna fetelor!
ai ajuns azi Elly? a avut dreptate Vio ca nu e dr Dracea azi si ne-a preluat dr Moisa, am stat pana la 12 ca sa intru si m-a lovit in moalele capului cand mi-a zis ca am endometru 3 mm, si foliculi foarte mari, plus de asta mi-a vazut si un fibrom, e mic dar e acolo, ma rog m-a chemat joi, poate mai creste endometru pana atunci. m-am uitat dupa tine pe acolo, dar nu a prea corespuns nimeni cu descrierea ta, tu ce ai facut?