Piatra Neamt, Perla Moldovei (47)
Raspunsuri - Pagina 19
Eftimie C. spune:
Allexa of course ca mai e valabila intalnirea.
Uh, Bubamara de ce esti rea cu mami?Doar tat are voie sa faca prostioare din alea
si cum el e plecat...fie-ti mila de mami.
Fetelor eu ma duc de pe ora 18 si astept ca daca intra Lora si Marani la bucatarie riscam sa nu mai ajungem vii acasa.
Laura eu cred ca vor sa-ti puna ceva in peste 
Si apropo de chelneri; eu n-am prea vazut, dar sunt 2 d-ne care servesc si sus si jos in cele doua separeuri.
Intrebare intrebatoare:VINE CINEVA CU COPII?Sa stiu daca-l iau pe Edi sau il las sa-l sufoce pe taica-sau

Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
LoraG76 spune:
Allexa, f. simpatic domnisorul tau...face si baie singur, bravo lui! ![]()
CarmenE, adica ce vrei sa spui??? Ca io si marani am fi spaima bucatarilor??? ![]()
Lora, mami de Iustina
Eftimie C. spune:
Mai fetelor, ca sa vedeti ca nu ma pricep deloc la concursuri, am sa va spun ca aparuse trifoiasul in dreptul meu si pana sa ma documntez eu a disparut.Ce mai pot sa fac?
Eu in momentul ala postam un raspuns si iata ca n-am mai gasit concursul dupa.
Lora cum sa fiti voi spaima bucatarilor
, da' tanare si nelinistite cum va stim....e mai bine sa stam cu ochii pe voi
Carmen E. si
ana1980 spune:
Mamicute dragi va uram intalneala placuta, pofta buna la tot ce faceti
Si beti

multe si pt noi. Va pupicim

Allexa am impresia a ferrum phosphoricum este pt raceala cu febra.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
Eftimie C. spune:
Mey, ati plecat la coafor?
Veniti cu copilasii sau nu?
Carmen E. si
LoraG76 spune:
Eu sigur nu vin cu Iustina, de altcineva nu stiu. Dar tu poti sa-l iei pe Edi daca vrei, nu deranjeaza pe nimeni si s-ar putea sa vina si Cristina, Carmen si marani cu bebeii.
Lora, mami de Iustina
mariaanna spune:
Buna!
Mie mi-e mai greu sa intru aici si sa vorbesc.Voi va cunoasteti si aveti multe in comun.
Cred ca nu va suparati pe mine, nu?
Oricum sunt racita de o saptamana si inca mai dureaza!
De pe 1 aprilie reincep serviciul.Cam atat deocamdata.Nu prea am chef de multe...sunt certata cu ai mei parinti!
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos!
Mariaanna
cand vine BB?
LoraG76 spune:
Mariana, nu ne cunoastem toate, sa stii. Intr-adevar, marea majoritate ne stim bine, ne intalnim des cu bebeii. Eu sper sa te cunoastem si pe tine in curand si sa intri "in familie". Bine, esti deja, dar sa simti tu ca aici ti-e locul. Imi pare rau ca nu ti-a trecut raceala si ca ai probleme...asa e viata, ne ofera si bune si rele...fii recunoscatoare pentru ceea ce ai si sper sa-ti dea Domnul doar bine!
Lora, mami de Iustina